Rezumat Rivali Vol.2: Suflete rivale - Ivo Dima

Jackie Deverell a fost mereu considerată fetița lui tați, cea răsfățată și privilegiată. Toată viața ei a încercat să șteargă această etichetă și să-și câștige locul în inimile oamenilor cu personalitatea sa.
Citește tot rezumatul cărții Rivali Vol.2: Suflete rivale... Dar singura persoană pe care vrea să o cucerească cu adevărat, nu îi oferă nicio șansa, punând-o la pământ cu fiecare ocazie pe care o are.   Joshua Brown e împărțit între iubirea pe care o simte pentru Jackie, blonda de care e îndrăgostit din prima clipă în care a cunoscut-o și încercarea de a se ridica la suprafața societății din Austin, care mereu l-a arătat cu degetul și i-a frânt aripile pentru că nu e suficient de bogat.    Dar când soarta îi oferă ambele posibilități, o să aleagă averea sau o să se convingă, în cele din urmă, că Jackie e sufletul lui pereche? Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Rivali Vol.2: Suflete rivale?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Rivali Vol.2: Suflete rivale și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Rivali Vol.2: Suflete rivale scrisă de Ivo Dima. Rivali Vol.2: Suflete rivale a apărut în anul 2020. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2020 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Rivali Vol.2: Suflete rivale este editura STYLISHED - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura STYLISHED aici. Cartea Rivali Vol.2: Suflete rivale face parte din categoria Carti erotice. Este o carte rezonabil de groasă - are 256 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Rivali Vol.2: Suflete rivale și, de asemenea, sperăm că autorul Ivo Dima, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde