Rezumat Cele sapte surori. Povestea Maiei - Lucinda Riley

Maia D’Apliese și surorile sale se adună în casa copilăriei – un castel fabulos, izolat, situat pe malul lacului Geneva –, după ce află că tatăl lor iubit, care le-a adoptat pe când erau foarte mici, a murit. Fiecare soră primește un indiciu cu privire la adevărata ei moștenire – un indiciu care o va purta pe Maia tocmai la Rio de Janeiro, în Brazilia.
Citește tot rezumatul cărții Cele sapte surori. Povestea Maiei... Odată ajunsă acolo, ea începe să pună cap la cap piesele propriei povești.   Cu optzeci de ani în urmă, în orașul Rio, în anii 1920, tatăl Izabelei Bonifacio aspiră ca fiica lui să se căsătorească cu un aristocrat. Între timp, arhitectul Heitor dă Silva Costa plănuiește crearea unei statui uriașe, numite Hristos Mântuitorul, și va călători la Paris pentru a găsi sculptorul potrivit pentru a-și finaliza viziunea. Izabela – pasionată și dornică să vadă lumea – îl convinge pe tatăl ei să-i permită să-l însoțească în Europa înainte de a se căsători. Acolo, la studioul lui Paul Landowski și în cafenelele din Montparnasse, îl întâlnește pe tânărul sculptor Laurent Brouilly și își dă seama imediat că viața ei nu va mai fi niciodată la fel...    Riley a scris o nouă sagă de familie captivantă și cu o intrigă complicată, care prezintă atitudinile istorice și culturale ale timpului și locului în care trăiesc personajele sale... O carte care îi va încânta atât pe amatorii de povești romantice, cât și pe iubitorii de ficțiuni istorice. - Library Journal   Riley este o povestitoare talentată care întrețese în cărțile sale elemente istorice cu întâmplări imaginate. O poveste fascinantă, uimitoare, prima dintr-o nouă serie care explorează mitologia din spatele constelației Pleiadelor, Cele șapte surori le va stârni cititorilor curiozitatea de a afla mai multe. - Booklist Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Cele sapte surori. Povestea Maiei?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Cele sapte surori. Povestea Maiei și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Cele sapte surori. Povestea Maiei scrisă de Lucinda Riley. Cele sapte surori. Povestea Maiei a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Cele sapte surori. Povestea Maiei este editura LITERA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura LITERA aici. Cartea Cele sapte surori. Povestea Maiei face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 512 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Cele sapte surori. Povestea Maiei și, de asemenea, sperăm că autorul Lucinda Riley, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde