Rezumat Cele sapte surori. Sora furtuna. Povestea lui Ally - Lucinda Riley

Ally D"Apliese se pregătește să ia parte la una dintre cele mai periculoase competiții de iahting din lume când află vestea morții subite și misterioase a tatălui ei adoptiv. Se întoarce în grabă la casa familiei ca să se întâlnească cu cele cinci surori ale ei, dar descoperă acolo ca tatăl adoptiv, un miliardar cu multe secrete, căruia fetele îi spun, în glumă, Pa Salt, le-a lăsat fiecăreia dintre ele câte un indiciu fascinant despre adevărata lor origine. Mai mult, Ally se bucură de o poveste de dragoste care nu durează de multă vreme, dar este profundă și pasională și îi va schimba viața pentru totdeauna.
Citește tot rezumatul cărții Cele sapte surori. Sora furtuna. Povestea lui Ally... Dar în jurul ei se întâmplă lucruri care îi răstoarnă așteptările, așa că Ally se hotărăște să urmărească pista lăsată de tatăl ei, care o conduce spre frumusețea înghețată a Norvegiei… Aici, Ally începe să-și descopere rădăcinile și felul în care viața ei se leagă inexplicabil de cea a unei tinere cântărețe necunoscute, Anna Landvik, care a locuit în Bergen cu o sută de ani în urmă și care a cântat în prima audiție a celebrei suite simfonice Peer Gynt, compusă de Edvard Grieg. Cu cât Ally află mai multe despre Anna, cu atât începe să se întrebe cine a fost, cu adevărat, Pa Salt. Și de ce nu a apărut niciodată cea de-a șaptea sora? Sora furtună este al doilea roman din seria electrizantă a Lucindei Riley, Cele șapte surori. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Cele sapte surori. Sora furtuna. Povestea lui Ally?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Cele sapte surori. Sora furtuna. Povestea lui Ally și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Cele sapte surori. Sora furtuna. Povestea lui Ally scrisă de Lucinda Riley. Cele sapte surori. Sora furtuna. Povestea lui Ally a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Cele sapte surori. Sora furtuna. Povestea lui Ally este editura LITERA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura LITERA aici. Cartea Cele sapte surori. Sora furtuna. Povestea lui Ally face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 560 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Cele sapte surori. Sora furtuna. Povestea lui Ally și, de asemenea, sperăm că autorul Lucinda Riley, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde