Rezumat Secretul Helenei - Lucinda Riley

Au trecut douăzeci și patru de ani de când tânăra Helena a petrecut o vacanță magică în Cipru, unde s-a îndrăgostit pentru prima dată. Când nasul ei îi lăsă moștenire o casă veche, numită Pandora, ea se întoarce acolo ca să petreacă vara împreună cu familia.
Citește tot rezumatul cărții Secretul Helenei... Însă de îndată ce Helena ajunge la Pandora, descoperă că frumusețea idilică a casei ascunde o mulțime de secrete pe care le-a păstrat față de William, soțul ei, și față de Alex, fiul ei. La vârsta de treisprezece ani, Alex este sfâșiat între protejarea mamei sale și propriile dileme adolescentine. Și, de asemenea, disperat să afle adevărul despre tatăl său biologic. Când, din întâmplare, Helena își întâlnește dragostea din adolescență, se declanșează un lanț de evenimente care amenința să-i aducă față în față trecutul și prezentul. Iar Helena și Alex știu că viața lor nu va mai fi la fel odată ce secretele Pandorei au fost dezvăluite... Un roman sclipitor, plin de strălucire și romantism. (Daily Mail) O poveste extraordinară, plină de atmosferă. (Bookbag) Minunată! Imposibil de lăsat din mână! (Tracy Rees) O povestitoare absolut fantastică... Un regal literar. (Katherine Webb) Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Secretul Helenei?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Secretul Helenei și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Secretul Helenei scrisă de Lucinda Riley. Secretul Helenei a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Secretul Helenei este editura LITERA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura LITERA aici. Cartea Secretul Helenei face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 462 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Secretul Helenei și, de asemenea, sperăm că autorul Lucinda Riley, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde