Rezumat Gradina cu lavanda - Lucinda Riley

Coasta de Azur, 1998: în sudul scăldat în soare al Franței, Emilie de la Martinieres, ultima din familia de aristocrați cu același nume, moștenește casa în care s-a născut, de fapt un castel minunat, înconjurat de vii.
Citește tot rezumatul cărții Gradina cu lavanda... Dar proprietatea este grevată de datorii uriașe – iar secretele pe care le ascunde sunt la fel de mari...   Paris, 1944: o tânără funcționară britanică, Constance Carruthers, este trimisă sub acoperire la Paris, într-o operațiune a serviciilor secrete britanice care are loc în punctul culminant al ocupației naziste. Despărțită de contactele ei din cadrul Rezistenței, Constance ajunge din greșeală la o familie de vază care, pe de o parte, are legături puternice cu armata germană, iar pe de alta, complotează pentru eliberarea Franței. Dar într-un oraș plin de colaboraționiști și rebeli, cea mai dificilă decizie a lui Constance va fi să-și dea seama cui îi poate încredința dragostea ei.   Emilie descoperă ce s-a întâmplat cu familia ei în timpul războiului și faptul că există o conexiune mult mai strânsă cu Constance decât ar fi crezut, iar castelul însuși îi poate dezvălui informațiile de care are nevoie ca să-și afle trecutul, prezentul și viitorul.   Acest roman, plin de intrigă și pasiune, vă este oferit de una dintre cele mai apreciate povestitoare ale zilelor noastre.   Iată o carte care te prinde în mreje. Riley este talentată și se bucură de fiecare dată când poate descrie detaliile vieții aristocratice sau pitorescul zonelor rurale... Eroinele din Grădină cu lavanda se luptă să fie stăpâne pe situații pe care aparent nu le pot controla, dar aceasta este o trăsătură comună tuturor eroinelor lui Riley. Este o poveste despre secrete de familie, spionaj pe timp de război și modul în care se pierde și se câștigă loialitatea, o poveste perfectă pentru cei care apreciază ficțiunea istorică. - Booklist Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Gradina cu lavanda?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Gradina cu lavanda și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Gradina cu lavanda scrisă de Lucinda Riley. Gradina cu lavanda a apărut în anul 2020. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2020 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Gradina cu lavanda este editura LITERA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura LITERA aici. Cartea Gradina cu lavanda face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 464 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Gradina cu lavanda și, de asemenea, sperăm că autorul Lucinda Riley, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde