Rezumat Secretul orhideei - Lucinda Riley

Autoarea bestsellerurilor Secretul Helenei, Trandafirul nopții și Cele șapte surori În copilărie, Julia Forrester a petrecut multe ore idilice în sera domeniului Wharton Park, unde bunicul ei cultivă flori exotice.
Citește tot rezumatul cărții Secretul orhideei... Astfel că, atunci când în familia ei are loc o tragedie, Julia se întoarce la liniștea de la Wharton Park și la sera de aici. Primite recent moștenire de charismaticul Kit Crawford, clădirea, precum și toate dependințele domeniului sunt în curs de renovare. Kit și Julia descoperă un jurnal vechi și pleacă în căutarea bunicii Juliei, pentru a afla adevărul despre o iubire care aproape că a distrus Wharton Park. Astfel, Julia este purtată înapoi în timp, în lumea Oliviei și a lui Harry Crawford, un tânăr cuplu despărțit de al Doilea Război Mondial, al cărui destin se va răsfrânge în chip tragic asupra generațiilor viitoare. O carte sfâșietoare, Secretul orhideei își poartă cititorii din Europa devastată de război în Thailanda exotică, pe urmele unei povești de iubire de mult apuse...    O șagă impresionantă, tulburătoare, care îi va încânta pe fanii romanelor Casă de la Riverton, Rebecca și Downton Abbey. - Shelf Awareness   Plină de atmosferă, sfâșietoare și multistratificată. - Grazia   O lectură extraordinară pentru cei cărora le plac cărțile de ficțiune romantică și istorică. - Library Journal Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Secretul orhideei?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Secretul orhideei și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Secretul orhideei scrisă de Lucinda Riley. Secretul orhideei a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Secretul orhideei este editura LITERA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura LITERA aici. Cartea Secretul orhideei face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 542 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Secretul orhideei și, de asemenea, sperăm că autorul Lucinda Riley, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

RECENZIILE CĂRȚII SECRETUL ORHIDEEI PUBLICATE PE BOOKNATION

Recenzie "Secretul Orhideei" de Lucinda Riley
Recenzie "Secretul Orhideei" de Lucinda Riley
publicată la 2017-12-19 17:09:58
recenzie scrisă de Maria Vulpe
Recenzie „Secretul Orhideei”, de Lucinda Riley
Recenzie „Secretul Orhideei”, de Lucinda Riley
publicată la 2021-12-23 14:28:02
recenzie scrisă de Stella Popa
1 secunde