Rezumat Cele sapte surori. Sora umbra. Povestea lui Star - Lucinda Riley

În cel de-al treilea roman din seria Cele șapte surori, ne farmecă povestea lui Star D’Apliese, care se afla la o răscruce în viața personală, după moartea subită a iubitului ei tată – miliardarul cu o existență plină de secrete, pe care cele șase fete îl alinta Pa Salt.
Citește tot rezumatul cărții Cele sapte surori. Sora umbra. Povestea lui Star... Fiind fiicele lui adoptive, el le-a lăsat fiecăreia indicii cu privire la adevărata lor moștenire, iar Star, emoționată, decide să pornească în căutarea rădăcinilor ei și ajunge într-un anticariat din Londra, de unde i se deschide o poartă către o lume cu totul nouă.   Cu o sută de ani în urmă, Flora MacNichol, independență și încăpățânată, jură că nu se va mărita niciodată. E fericită și în siguranță în casa ei din Ținutul Lacurilor – la o aruncătură de băț de locuința idolului copilăriei sale, scriitoarea Beatrix Potter –, dar anumite mașinațiuni o duc la Londra, unde va sta împreună cu o bine-cunoscută gazda de reuniuni sociale din perioada edwardiană, Alice Keppel. Inima Florei este împărțită între dragostea pasională și datoria față de familie, dar se trezește că devine pion într-un joc mult mai amplu. Până la întâlnirea cu un domn misterios, care îi dezvăluie răspunsurile pe care Flora le-a căutat toată viața...   Pe măsură ce Star află mai multe despre incredibila călătorie a Florei, și ea pornește pe drumul descoperirilor, pentru a se desprinde, în final, din umbra surorii ei și a-și deschide sufletul pentru o posibilă iubire.     Sora umbra e cea mai bună carte pe care a scris-o Lucindă până acum. Seria întreaga atinge niște subiecte nebănuite, iar fiecare român este mai captivant decât anteriorul. - Iona Grey   Minunat! Absolut imposibil de lăsat din mână! Seria Cele șapte surori se îmbunătățește cu fiecare nou roman. - Tracy Rees  Din seria Cele șapte surori mai fac parte: • Volumul 1: Povestea Maiei • Volumul 2: Sora furtuna. Povestea lui Ally • Volumul 3: Sora umbră. Povestea lui Star Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Cele sapte surori. Sora umbra. Povestea lui Star?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Cele sapte surori. Sora umbra. Povestea lui Star și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Cele sapte surori. Sora umbra. Povestea lui Star scrisă de Lucinda Riley. Cele sapte surori. Sora umbra. Povestea lui Star a apărut în anul 2020. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2020 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Cele sapte surori. Sora umbra. Povestea lui Star este editura LITERA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura LITERA aici. Cartea Cele sapte surori. Sora umbra. Povestea lui Star face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 556 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Cele sapte surori. Sora umbra. Povestea lui Star și, de asemenea, sperăm că autorul Lucinda Riley, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde