Rezumat eBook Opere 2. Proza - Gellu Naum

Ediție îngrijită și prefață de Simona Popescu După integrală poetică Gellu Naum volumul de proză continuă ediția de referință a operei poetului și prozatorului suprarealist. Acesta reunește în ordine cronologică toate cărțile de proză suprarealistă ale autorului de la Medium și Teribilul interzis apărute în 1945 până la Zenobia romanul publicat pentru prima oară în 1985.
Citește tot rezumatul cărții eBook Opere 2. Proza... Vor urma în seria de Opere un volum de teatru și altul cu texte de tinerețe inclusiv texte scrise în colaborare dar și manifeste corespondența etc.

Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi eBook Opere 2. Proza?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând eBook Opere 2. Proza și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie eBook Opere 2. Proza scrisă de Gellu Naum. Editura la care s-a publicat cartea eBook Opere 2. Proza este editura POLIROM - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura POLIROM aici. Cartea eBook Opere 2. Proza face parte din categoria General. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând eBook Opere 2. Proza și, de asemenea, sperăm că autorul Gellu Naum, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde