Rezumat Zenobia - Gellu Naum

O carte neobișnuită, șocantă, provocatoare, de factură singulară în literatura română. Despre Gellu Naum, poetul extraordinar al avangardei românești, nu s-a scris niciodată cu atîta competență ca în Zenobia.
Citește tot rezumatul cărții Zenobia... - Lucian Raicu În afară de dicteul automat – căruia, de altminteri, suprarealiștii nu i-au fost totdeauna credincioși –, toate refuzurile, împlinirile și idiosincraziile suprarealismului pot fi regăsite în acest roman sau, dacă preferă autorul, în acest Pohem de iubire care este Zenobia. - Monica Lovinescu Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Zenobia?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Zenobia și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Zenobia scrisă de Gellu Naum. Zenobia a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Zenobia este editura POLIROM - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura POLIROM aici. Cartea Zenobia face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte rezonabil de groasă - are 216 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Zenobia și, de asemenea, sperăm că autorul Gellu Naum, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde