Rezumat eBook Opere I. Poezii - Gellu Naum

"Poate că fata și suprafață (binomul din titlul volumului din 1994) ar putea fi o bună metaforă textuală pentru ceea ce a scris, o viață întreagă, Gellu Naum. Cuvîntul suprafața nu are legătură nici cu suprarealitatea, nici cu obișnuita semnificație de dicționar.
Citește tot rezumatul cărții eBook Opere I. Poezii... Sensul trebuie căutat în altă parte: ca în cazul gemelor, �suprafață� volumelor lui Gellu Naum este suma �fetelor� poeziilor lui, care creează împreună o structură cristalină cu �adîncime� și strălucire, cu mare putere de refractare/reflectare." (Simona Popescu) Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi eBook Opere I. Poezii?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând eBook Opere I. Poezii și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie eBook Opere I. Poezii scrisă de Gellu Naum. Editura la care s-a publicat cartea eBook Opere I. Poezii este editura POLIROM - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura POLIROM aici. Cartea eBook Opere I. Poezii face parte din categoria Poezie. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând eBook Opere I. Poezii și, de asemenea, sperăm că autorul Gellu Naum, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde