Rezumat Cartea cu Apolodor - Gellu Naum

   Cel mai iubit pinguin călător    Cea mai îndrăgită carte de poezie pentru copii        Mistuit de dor, pinguinul Apolodor își ia rămas-bun de la prieteni și o pornește spre Polul Sud, sperând că își va găsi liniștea alături de frații lui din Labrador. Cămila Suzi, iepurele Buză-Lată și pisoiul Tit încearcă să îl oprească, dar în zadar: dorul lui de depărtări e mai puternic decât orice și nicio rugăminte, oricât de fierbinte, nu topește dorința lui de a vedea ghețurile nesfârșite de la capătul Pământului.
Citește tot rezumatul cărții Cartea cu Apolodor...        Fragment din volum:    “Pe unde a trecut și cum  A străbătut atâta drum?     A navigat peste ocean  Pe urmele lui Magellan,  Plutind pe vechiul drum naval  Din emisferul austral?  Sau (după cum mai e un zvon)  O fi pornit în avion  Și-a rătăcit din nou, un an,  Pe continentul african?    S-o fi oprit în statul Ghana?  A străbătut Mediterana?  O fi trecut pe la Bosfor?    Sunt file goale-n manuscris  Și n-aș vrea să înșir povești.  Oricum, un lucru e precis:  Că, într-o zi, Apolodor  S-a reîntors la București." Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Cartea cu Apolodor?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Cartea cu Apolodor și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Cartea cu Apolodor scrisă de Gellu Naum. Cartea cu Apolodor a apărut în anul 2016. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2016 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Cartea cu Apolodor este editura GRUPUL EDITORIAL ART - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura GRUPUL EDITORIAL ART aici. Cartea Cartea cu Apolodor face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte ușor de citit, are doar 126 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Cartea cu Apolodor și, de asemenea, sperăm că autorul Gellu Naum, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde