Rezumat Cartea cu Apolodor - Gellu Naum

Arthur te invită în cea mai frumoasă călătorie pusă la cale vreodată pentru copii și te provoacă să faci înconjurul lumii cu o carte, fără să te ridici din fotoliu. Mistuit de dor, pinguinul Apolodor își ia rămas-bun de la prieteni și o pornește spre Polul Sud, sperând că-și va găsi liniștea alături de frații lui din Labrador.
Citește tot rezumatul cărții Cartea cu Apolodor... Cămila Suzi, iepurele Buză-Lată și pisoiul Tit încearcă să-l oprească, dar în zadar: dorul lui de depărtări e mai puternic decât orice și nicio rugăminte, oricât de fierbinte, nu topește dorința lui de a vedea ghețurile nesfârșite de la capătul Pământului.   Cartea cu Apolodor este un text unic în cultura română, valoros atât după criteriile poeziei mari, cât și după rigorile specifice literaturii celor mici. Un poem de o mare inventivitate, cu niveluri și chei de lectură diferite, o carte de aventuri, dar și o carte despre literatură, cu un narator când ingenuu, când pus pe soții, cu un personaj ba curajos, ba nu prea, cu un mesaj satirico-politic, dar și cu unul profund uman, vorbind atât pe înțelesul copiilor, cât și, prin frumoase subînțelesuri, cu cititorul adult, devenit colaborator al poetului. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Cartea cu Apolodor?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Cartea cu Apolodor și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Cartea cu Apolodor scrisă de Gellu Naum. Cartea cu Apolodor a apărut în anul 2016. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2016 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Cartea cu Apolodor este editura GRUPUL EDITORIAL ART - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura GRUPUL EDITORIAL ART aici. Cartea Cartea cu Apolodor face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte subțirică, are numai 80 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Cartea cu Apolodor și, de asemenea, sperăm că autorul Gellu Naum, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde