Rezumat Tao trait - Osho

    Corpul e precum un templu, e unul dintre miracolele cele mai mari care există. Bucură-te de el, celebrează-l, fiindcă prin intermediul lui sunt posibile toate celebrările. Fără el vei fi doar un duh într-o mașinărie.
Citește tot rezumatul cărții Tao trait... Un om religios este cel care trăiește minunându-se, cel care se simte perfect în largul lui în starea de minunare și care nu se grăbește câtuși de puțin să o distrugă. În felul acesta el ajunge să cunoască nu răspunsurile, ci misterul de pretutindeni. Religiile au fost dintotdeauna împotriva lui Dumnezeu. Ele ți-au umflat egoul, te-au făcut superior, elevat, supraom, spiritual. Toate astea sunt niște aiureli! Trebuie să fii pur și simplu un om obișnuit și să te bucuri. A fi obișnuit reprezintă lucrul cel mai extraordinar care ți se poate întâmpla. Dorința de a fi extraordinar, de a fi spiritual, supraom, mai presus de lumea aceasta, este o mânie. Numai tao e o religie naturală. Toate celelalte religii sunt în mod subtil nenaturale. Lao Tzu este viitorul întregii umanități, și orice posibilitate de beatitudine și de binecuvântare trece prin el.     CUPRINS: CAPITOLUL 1 - Cercul e legea eternă a vieții CAPITOLUL 2 - Neștiința este o deschidere CAPITOLUL 3 - Viața e paradoxală CAPITOLUL 4 - Nimic nu eșuează ca succesul CAPITOLUL 5 - Aventura cunoașterii de sine CAPITOLUL 6 - Pasivitatea e energie vigilentă CAPITOLUL 7 - Adevărul iese biruitor CAPITOLUL 8 - Să înceapă distracția! CAPITOLUL 9 - A greși înseamnă a fi viu CAPITOLUL 10 - Fiecare buddha îmbogățește universul Despre autor Centrul internațional de meditație Osho Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Tao trait?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Tao trait și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Tao trait scrisă de Osho. Tao trait a apărut în anul 2017. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2017 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Tao trait este editura MIX - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura MIX aici. Cartea Tao trait face parte din categoria Dezv Spirituala. Este o carte rezonabil de groasă - are 267 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Tao trait și, de asemenea, sperăm că autorul Osho, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII TAO TRAIT PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde