Rezumat Praslea cel voinic si merele de aur - Petre Ispirescu

Povestea lui Prâslea, spusă de Petre Ispirescu, unul dintre cele mai frumoase basme populare românești, a modelat, în timp, multiple generații de tineri cititori, oferindu-le modele morale absolute, dar și repere etice și estetice.
Citește tot rezumatul cărții Praslea cel voinic si merele de aur...   Lecturi pentru copii isteți. Pentru că suntem într-o lume în mers alert, putem pierde plăcerea de a citi cărți. Lectura îți oferă popasurile necesare pentru reflecție, pentru meditație. A forma obișnuință lecturii are drept beneficiu, demonstrat științific, dezvoltarea intelectului, a puterii de gândire și de adaptare. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Praslea cel voinic si merele de aur?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Praslea cel voinic si merele de aur și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Praslea cel voinic si merele de aur scrisă de Petre Ispirescu. Praslea cel voinic si merele de aur a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Praslea cel voinic si merele de aur este editura ROXEL CART - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ROXEL CART aici. Cartea Praslea cel voinic si merele de aur face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte subțirică, are numai 16 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Praslea cel voinic si merele de aur și, de asemenea, sperăm că autorul Petre Ispirescu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde