Rezumat Ocolul pamantului in 80 de zile - Jules Verne

Ocolul pământului în 80 de zile este un roman clasic de aventuri scris de Jules Verne, publicat pentru prima dată sub formă de serial în Le Temps, între 6 noiembrie și 22 decembrie 1872 și publicat în volum în 1873.
Citește tot rezumatul cărții Ocolul pamantului in 80 de zile... În poveste, londonezul Phileas Fogg, care și-a angajat recent un nou valet, pe francezul Passepartout, face un pariu cu prietenii săi din Reform Club că poate să facă ocolul pământului în 80 de zile. Această călătorie extraordinară are la bază revoluționarea transporturilor, eveniment care marchează Secolul al XIX-lea și începutul revoluției industriale. Apariția noilor modalități de transport (calea ferată, vaporul cu aburi) și deschiderea canalului Suez în 1869 au scurtat distanțele, prin intermediul timpului necesar parcurgerii lor. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Ocolul pamantului in 80 de zile?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Ocolul pamantului in 80 de zile și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Ocolul pamantului in 80 de zile scrisă de Jules Verne. Ocolul pamantului in 80 de zile a apărut în anul 2009. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2009 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Ocolul pamantului in 80 de zile este editura HERRA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura HERRA aici. Cartea Ocolul pamantului in 80 de zile face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte ușor de citit, are doar 192 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Ocolul pamantului in 80 de zile și, de asemenea, sperăm că autorul Jules Verne, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII OCOLUL PAMANTULUI IN 80 DE ZILE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde