Rezumat Satul aerian - Jules Verne

Romanul lui Jules Verne, Satul aerian (La Grande foret) traspune povestea a doi exploratori, unul de origine americană, John Cort și unul de origine franceză, Max Huber, care, însoțiți de un băștinaș, Khamis și de un copil negru, salvat și apoi adoptat, Llângă, pornesc într-o expediție plină de aventuri în Africa, în căutarea extraordinarului, după cum spune unul din personajele cărții, John Cort.
Citește tot rezumatul cărții Satul aerian... Călătoria începe, de fapt, în compania unui portughez, vânător de fildeș, pe numele său, Urdax, care va muri în luptă cu uriașii elefanți. De aici, aventura îi va însoți doar pe cei patru exploratori. Lupta cu elefanții va fi urmată de o alta cu rinocerii, pentrru că, în cele din urmă, eroii să se confrunte cu un trib de maimuțe extrem de ciudate, un fel de hibrid între maimuțe și oameni. Copilul, Llângă salvează un astfel de om-maimuță. După alte pericole și peripeții, copil și protejatul său se vor pîrde de grupul exploratorilor. Se vor regăsi într-un sat amplasat în niște copaci uriași ale căror coroane nu permiteau pătrunderea luminii soarelui, ceea ce dădea impresia unui tavan vegetal. Însă, reîntâlnirea lor aduce și întâlnirea cu un trib ciudat, cel al maimuțelor-oameni di care se pare că făcea parte creatura ciudată salvată de Llângă. Vor afla astfel de existența unui anume Tata.Oglinda, regăsit la scurt timp în persoana doctorului Johausen, a cărui personalitate îi este dezvăluită cititorului odată cu apariția copilului-maimuță care spunea mama (Ngora), găsit de Llângă prin medalionul pe care acesta din urmă îl purta. Bucuroși să îl găsească pe doctor, exploratorii încearcă să poarte un dialog cu acesta, dar află cu stupoare că acesta era… nebun. Cei patru părăsesc locul sperând că autoritățile vor interveni pentru doctoral Johausen și pentru Satul aeria Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Satul aerian?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Satul aerian și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Satul aerian scrisă de Jules Verne. Satul aerian a apărut în anul 2013. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2013 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Satul aerian este editura ALDO PRESS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ALDO PRESS aici. Cartea Satul aerian face parte din categoria Carti de aventura. Este o carte ușor de citit, are doar 177 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Satul aerian și, de asemenea, sperăm că autorul Jules Verne, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde