Rezumat Raza verde - Jules Verne

Eroii romanului caută cu multă răbdare să asiste la fenomenul apariției razei verzi în Scoția, o regiune prea puțin favorabilă observațiilor de acest gen, din cauza negurilor. Numeroasele tentative sunt acompaniate de eșec din cauza norilor, a stolurilor de păsări sau de pânza vreunui vapor din depărtare care ascund, de fiecare dată, soarele.
Citește tot rezumatul cărții Raza verde... Când, în cele din urmă, fenonenul se face vizibil în toată splendoarea sa, fără a fi obturat de nimic, cele două personaje principale îl ratează, fiind prea ocupate să descopere raza iubirii în ochii celuilalt. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Raza verde?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Raza verde și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Raza verde scrisă de Jules Verne. Raza verde a apărut în anul 2013. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2013 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Raza verde este editura ALDO PRESS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ALDO PRESS aici. Cartea Raza verde face parte din categoria Literatura clasica. Este o carte ușor de citit, are doar 159 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Raza verde și, de asemenea, sperăm că autorul Jules Verne, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde