Rezumat Scoala Robinsonilor - Jules Verne

Godfrey, un tânăr de 22 de ani, trăiește cu unchiul, bogatul Lord William W. Kolderup. Înainte de a se căsători cu tânără și frumoasă Phină, el cere să facă o călătorie de doi ani pe mări.
Citește tot rezumatul cărții Scoala Robinsonilor... Cedând dorinței sale, unchiul său îl trimite să viziteze Noua Zeelandă la bordul vasului Dream, comandat de căpitanul Turcotte. Alături de el se află mentorul și profesorul său de dans, T. Artelett. Din nefericire, vasul se scufundă la câteva mile de o insulă pe care Godfrey și T. Artelett, singurii supraviețuitori ai naufragiului, vor trebui să învețe să supraviețuiască, înfruntând sălbaticii. În fața acestei adevărate școli a vieții, tânărul blazat va descoperi valoarea efortului, dobândind sânge rece și curaj. Review Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Scoala Robinsonilor?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Scoala Robinsonilor și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Scoala Robinsonilor scrisă de Jules Verne. Scoala Robinsonilor a apărut în anul 2013. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2013 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Scoala Robinsonilor este editura ALDO PRESS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ALDO PRESS aici. Cartea Scoala Robinsonilor face parte din categoria Carti de aventura. Este o carte ușor de citit, are doar 175 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Scoala Robinsonilor și, de asemenea, sperăm că autorul Jules Verne, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII SCOALA ROBINSONILOR PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde