Rezumat Hector Servadac - Jules Verne

Hector Servadac și contele Timașev stabilesc condițiile unui duel din cauza unei femei de care amândoi erau îndrăgostiți pe ascuns. Din cauza unui fenomen necunoscut duelul nu mai are loc, iar Hector Servadac și ordonanța sa, Ben-Zouf, se trezesc pe o insulă, în locul unde înainte era o parte din Alger.
Citește tot rezumatul cărții Hector Servadac... Fenomene stranii au loc, aerul devine mai rarefiat, apă fierbe la 60°C, iar gravitația pare să se fi micșorat. Un corp necunoscut apare pe cer, iar Soarele și planeta Venus încep să se apropie. În curând cei doi descoperă misterul... O cometă care lovise Pământul luase cu ea o parte din Pământ. Deși încep să se obișnuiască cu viața de pe această nouă planetă, își dau seama că nu au cum să supraviețuiască astfel, și dându-și seama de faptul că planeta se va apropia din nou de Pământ pun la cale un plan prin care să se întoarcă din nou pe Terra. - Review Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Hector Servadac?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Hector Servadac și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Hector Servadac scrisă de Jules Verne. Hector Servadac a apărut în anul 2013. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2013 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Hector Servadac este editura ALDO PRESS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ALDO PRESS aici. Cartea Hector Servadac face parte din categoria Literatura clasica. Este o carte rezonabil de groasă - are 287 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Hector Servadac și, de asemenea, sperăm că autorul Jules Verne, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde