Rezumat O calatorie spre centrul pamantului - Jules Verne

Otto Lidenbrock, profesor de mineralogie, și Axel, nepotul său, pornesc în cea mai stranie călătorie a vieții lor, pe drumul descris într-un manuscris misterios... Ținta călătoriei fantastice este centrul Pământului.
Citește tot rezumatul cărții O calatorie spre centrul pamantului... Însoțiți de Hans, o experimentată călăuză, cei doi exploratori pătrund, tot mai adânc, sub scoarța terestră, spre... o altă lume. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi O calatorie spre centrul pamantului?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând O calatorie spre centrul pamantului și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie O calatorie spre centrul pamantului scrisă de Jules Verne. Editura la care s-a publicat cartea O calatorie spre centrul pamantului este editura HERRA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura HERRA aici. Cartea O calatorie spre centrul pamantului face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte rezonabil de groasă - are 224 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând O calatorie spre centrul pamantului și, de asemenea, sperăm că autorul Jules Verne, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII O CALATORIE SPRE CENTRUL PAMANTULUI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde