Câștigă „Biblia Pierdută” de Igor Bergler

castiga biblia pierduta igor bergler goodread site

CONCURSUL A AJUNS LA FINAL, BIBLIA PIERDUTĂ ARE PROPRIETAR 🙂

În primul rând, vrem să vă mulțumim tuturor pentru că ați depus atât de multă energie și pasiune în scrierea unor comentarii minunate. Ne-a făcut multă plăcere să le citim, și, pe cât de multă plăcere a fost, pe atât de grea a fost decizia. Am decis ca să acordăm 3 premii, în total. Asta în ultimul moment pentru că… pur și simplu meritați 🙂

Locul 1: Cartea Biblia Pierdută se acordă lui robmichaelauthor pentru cel mai creativ și surpinzător comentariu în care ne-a explicat de ce vrea să citească această carte.

Locul 2: l-am intitulat cel mai ambițios comentariu și se acordă lui beatrice5921 care a scris cu foarte multă pasiune și emoție cel mai lung comentariu. Ai câștigat 3 cărți scrise de autorul Sergiu Someșanu.

Locul 3: l-am intitulat cel mai iubăreț comentariu și se acordă lui Virban Ionela care ne-a explicat cât de mult iubește lectura și cât de mult își dorește să citească, mai ales că e studentă și lucrează la construcția unei biblioteci cât mai mari. Ai câștigat 2 cărți scrise de autorul Sergiu Someșanu pe care să le citești și să le așezi cu mândrie în biblioteca ta 🙂

Dragilor, nu putem decât să vă mulțumim încă o dată pentru un nou concurs în care v-ați demonstrat abilitățile de mari goodreaderi, fiind mai creativi, mai inspirați și mai plini de pasiune ca niciodată. Vă invităm și la celelalte concursuri cu și despre cărți pe care le organizăm și sperăm ca fiecare dintre voi să câștige la un moment dat un concurs 🙂


GoodRead.ro și Editura Rao au pus la cale pentru voi un concurs în care puteți câștiga un exemplar al celei mai fierbinți cărți a momentului: Biblia Pierdută de Igor Bergler.

Ce trebuie să faci pentru a câștiga această carte?

De data aceasta e chiar foarte simplu. Lasă un comentariu mai jos în care să ne spui ce anume te atrage Biblia Pierdută de Igor Bergler și de ce vrei să o citești.

>> Uite aici un pic de ajutor <<

Cel mai creativ răspuns va câștiga duminică, 25 octombrie, un exemplar al cărții Biblia Pierdută cu autograful autorului. Ce poate fi mai perfect? 😀

În plus, ca să fie bucuria și mai mare, câștigătorul va primi și un voucher de 50 de lei de la Editura Rao!

Așadar, dăm drumul la concurs! Așteptăm comentariile voastre!

Pe locuri, fiți gata, START 😀

P.S. Nu uita să dai un share pe Facebook ca să poată participa și prietenii tăi. Ce e mai frumos decât să împărtășești oportunitățile grozave ca aceasta? 😀

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

Website Comments

 1. Avatar orzan alina
  Reply

  Ador sa citesc iar subiectul acestei cărți mi se pare captivant! Daca nu o sa castig o sa astept reducerile si o sa îmi cumpar aceasta minunata carte! Mult succes tuturor

 2. Avatar Andreea M.
  Reply

  Ca să fiu sinceră, prima dată am crezut că este o carte care are din plin… conspirații. Mare mi-a fost mirarea să citesc că este vorba despre o satiră împletită într-un fir istoric. Umorul fin este pentru oameni inteligenți, iar acesta ar fi principalul motiv pentru care aș dori să o câștig.
  În plus, recunosc că pe departe cel mai sugestiv aspect a fost coperta – o mică reinterpretare a lui Michelangelo. De data aceasta Dumnezeu nu îi dă lui Adam suflare de viață, asemeni picturii murale din Capela Sixtină, ci omul este înzestrat cu dependență sau patimă, depinde acum de la caz la caz. Tehnologia are rolul ei și are drept etalon evoluția și dezvoltarea unei societăți, nu contest, dar de cele mai multe ori uităm că este un mijloc pentru a îndeplini un scop, ajungând chiar să o transformăm într-una din nevoile biologice din piramida lui Maslow.

  P.S. În ceea ce privește codul B42, cred că omenirea din secolul al XV-lea ar fi descoperit mai repede codul dacă s-ar fi inventat q scan-ul și instrumentul de decodificare al acestuia.

 3. Avatar ghenof arcidalia
  Reply

  imi plac in general romanele care imbina actiunea cu fapte istorice,romanele care pe linga actiune ofera si informatie iar daca sint scrise si cu un pic de umor si ironie e si mai bine.
  oricum sint hotarita sa achizitionez cartea.
  succes in continuare autorului!

 4. Avatar Gabriela Gherasim
  Reply

  Țepeş văzut şi altfel, nu numai ca Dracula, istorie, suspans, umor… descrierea pare a unei cărți de calitate. Chiar sunt curioasă s-o citesc. Felicitări, domnule Igor Bergler, pentru campania de promovare a cărții. E prima campanie de tip occidental de proporții.

 5. Avatar Popa Nicusor
  Reply

  Lucrurile pierdute devin mult mai interesante atunci cans le regasim…Biblia pierduta

 6. Avatar pasiunilemele
  Reply

  O să fiu sincer și o să zic că vreau cartea ca să o ofer unei prietene care și-o dorește foarte mult.. Ziua ei este în curând 🙂 Și voucher-ul de 50 de lei o să-l folosesc pentru mine ca să-mi cumpăr ceva interesant 😀 Vă mulțumim de concurs!

 7. Avatar Ioana M.
  Reply

  ,,Biblia Pierdută”, îmi sună ca o provocare. Biblia s-a pierdut, iar noi citind trebuie s-o găsim. Coperta e una foarte frumoasă și cu dublu sens aș putea spune, dar o regulă de bază a cititului ar fi să nu judecăm o carte după copertă. Totuși, titlul și coperta sunt cartea de vizită a cărții. Și titlul mi-a amintit de un lucru care îmi place mult să-l spun: ,,Imaginile sunt icoane, iar cuvintele rugăciuni.” Dacă nu am văzut cu ochii mei așa-zisa istorie prezintată în carte, măcar s-o citescc.

 8. Avatar Alexandra Irimia
  Reply

  Biblia- cartea de căpătâi a omenirii începe sa se piardă, nu in sens propriu, ci metaforic, spiritual chiar. Odată cu progresul tehnologiei, omenirea își pierde rațiunea, sensul de a mai exista, își pierde spiritualitatea, dar si codul etic după care ar trebui sa se ghideze. Astfel, doar printr-o apropiere de cultura, printr-o deschidere fata de literatura si înțelepciune, ne putem recupera Biblia, sensul, calea, sufletul. Astfel ca “Biblia pierdută” este un alt pas in “vindecarea” mea spirituală.

 9. Avatar Chlariu Corina
  Reply

  La cartea Biblia pierduta ma atrage inca de la inceput titlul, care poate ascunde o multitudine de simboluri si semnifiatii religioase pe care tare mult mi-ar placea sa le descopar citind-o in urma acestui concurs! Intotddeauna Biblia a fost un subiect dezbatut si controversat!

 10. Avatar Diana Tujan
  Reply

  Initial, am fost dezamagita de imaginea acestei noi atractii: o impletire nereusita intre arta si credinta. Analizand titlul, m-am gandit ca cineva chiar si-a dorit sa ia in ras cea mai cunoscuta si respectata carte a umanitatii. Titlul acesta insa m-a urmarit peste tot, iar acum imi doresc cu ardoare sa aflu despre ce anume a hotarat Igor Bergler sa scrie cu adevarat. Descrierea m-a captivat inca de la primul rand si am fost surprinsa sa ma vad efectiv lipita de copertile ei prima oara cand am atins-o. Revenirea asupra evenimentelor trecute, oferirea unei perspective moderne cu privire la un personaj istoric tocit de atata rostire, dar si simtul umorului reprezinta cea mai placuta combinatie pentru timpurile noastre. Ceva imi spune ca se ascund mult mai multe detalii in spatele unei descrieri ispititoare si a unui titlu misterios. Imi doresc sa castig cartea pentru ca promite o reala sursa de imbogatire culturala, dar si o calatorie fictiva de neratat! Este o carte a carei lectura cu siguranta nu o voi regreta!

 11. Avatar robmichaelauthor
  Reply

  Salutare, GoodRead.ro! Numele meu este Vlad Țepeș.
  Domnul Igor Bergler nu-mi este o persoană străină, deși „persoană” nu este tocmai apelativul corect.
  Mă consider intrigat, poate puțin indignat în urma faptului că am fost reînviat într-o nouă poveste.
  A câta mă întreb…
  Ei bine, sunt curios ce neadevăruri mi-a mai adresat domnul Bergler sau în ce situații caraghioase m-a ilustrat cititorilor săi. Sper că nu este cazul. Cândva, am fost prieteni la cataramă. Acum vreo 565 de ani. Și cred că înțelegeți ce înseamnă asta. În spatele unei lucrări speciale, stă „ceva” special. Nu v-ați întrebat niciodată de ce știe atât de multe lucruri?
  Îmi amintesc de îndrăznețul meu proiect. A fost acum mult, mult timp, deși în timpul nostru, a celor diferiți de oameni, parcă au trecut câteva zile, ca o adiere de vânt peste vârfurile munților.
  Într-un fel mă bucur că acum oamenii au șansa să afle cine am fost cu adevărat și ce am reprezentat.
  Iată, de ce mă atrage „Biblia pierdută”, pentru că eu însumi sunt figura centrală, e musai să citesc pe nerăsuflate (da, la vârsta mea încă pot citi) ceea ce a scris despre mine Igor și să-mi reamintesc, dacă memoria lungilor decenii m-a înșelat, cum s-a terminat totul și cine a rezolvat mesajul.
  Acestea fiind spuse, nu pot să nu-ți spun, dacă citești: îți mulțumesc, Igor, pentru atenția acordată.
  Pun rămășag că romanul este „ceva” special.

  P.S.: Vlad Țepeș veghează GoodRead.ro din umbră și îi place tare mult ce realizați și nu îi uită nici pe cei de la RAO!

 12. Avatar Mary
  Reply

  Ei bine, o carte , din punctul meu de vedere, este un dar de la Dumnezeu. Sa citesti si o carte care imbina istoria si miturile bibliei, cartea sfanta data de Dumnezeu, reprezintă o onoare posibil unica. Dar nu uitam de autor care el este personajul principal care ii da viata si o transpune intr-un mod feeric. Aceasta carte, reprezintă” Succesul “in materie de credinţă.

 13. Avatar Miss E
  Reply

  În general, cărțile care mă atrag încă din titlul pe care îl poartă au tendința de a mă da peste cap cu povestea pe care o prezintă. „Biblia pierdută” pare exact acest gen de carte și abia aștept să îi descopăr misterele. Mă bucur tare, tare mult că este scrisă la noi, pentru că și scriitorii români sunt talentați. Abia aștept să fie în posesia mea, chiar dacă acest lucru ar însemna să o cumpăr. Cu siguranță va fi o investiție bună!

 14. Avatar Dima Tapordei
  Reply

  Oare aceasta carte ne va oferi raspunsuri la intrebarile omenirii fata de religie?Oare este o noua conspiratie?Oare ne va arata fata adevarata a bisericii?Personal sunt foarte intrigat.Daca nu o voi cistiga,atunci neaparat o voi procura.

 15. Avatar BORS IOAN
  Reply

  Desi cititul cartilor a fost preluat in mers de catre internet,totusi eu raman la prima dragoste cartea.Nu am citit cartea prezentata aici ,dar sunt sigur ca cititorul are parte de o lectura placuta,plina de suspans si remorare istorica a unor subiecte tabu despre existenta umana,religie si viata.

 16. Avatar Daniela Cusa
  Reply

  Mi-ar placea tare mult sa citesc Biblia pierduta, mai ales ca se spune despre ea ca reprezinta “cartea eveniment al anului 2015”. Desi am vazut o gramada de ecranizari in care este prezentata povestea originii lui Dracula si motivele asocierii acestuia cu una dintre cele mai reprezentative si mai controversate figuri din perioada renascentista, Vlad Tepes, mi-ar placea totusi sa aflu si opinia originala a autorului Igor Bergler vizavi de acest subiect. Din cate am inteles, acesta ne ofera cu totul si cu totul o alta perspectiva a celor intamplate.
  Mi-as dori sa fiu fericita castigatoare, mai ales ca astfel voi impusca doi iepuri dintr-o lovitura: cartea plus autograful original al autorului. Oh, si sa nu uitam de voucherul cadou. Mai vreti si alte motive? :)))
  PS: Am inteles ca in ziua lansarii, Igor Bergler a spus ca aceasta carte a fost scrisa cu un singur plan in minte, acela de a fi primul roman romanesc care va ajunge bestseller in Europa.
  Nu ne ramane decat sa-i uram succes si sa speram ca asa va fi, nu?

 17. Avatar Antoaneta Puian
  Reply

  Imi place sa citesc acest gen de carte…mister cat mai mult,aventura cat incape,o sumedenie de mesaje si coduri ascunse pe te miri unde,totul condimentat cu umor.Iar ceea ce ma atrage la acest roman:se petrece in Romania,iar Vlad Tepes ma fascineaza dintotdeauna….si daca va spun ca azi pe la ora 18 asteptand autobuzul sa vin acasa ma uitam prin vitrina chioscului cu carti din staite…si pe ce credeti ca mis-au oprit ochii? ….da…..exact..” Biblia pierduta”.Fiind inchis nu am putut sa vad cat costa,dar maine voi merge sa vad…..poate o castig intretimp :)…iar daca nu o castig….o voi cumpara cu siguranta.

 18. Avatar mihai florin
  Reply

  imi place acest gen de literatura…istorie,suspans ,mister ….totul in vremea lui vlad tepes ,un fel de codul lui da vinci al acelor vremuri ,de aceea imi doresc mult aceasta carte.

 19. Avatar Cibotariu Daniel
  Reply

  Misterul e singurul lucru ce ma atrage pentru a descoperi ceva nou si interesant.

 20. Avatar Vivianna
  Reply

  Am vazut aceasta carte acum o luna si ceva pe internet. Chiar m-am uitat la pret,era 55 de lei si nu imi permit deocamdata sa o cumpar. I-am spus prietenului meu ca o vreau cadou se ziua mea. Imi doreac cartea pentru ca este interesanta de la titlu, este o odisee culturala,o calatorie in mister si cu siguranta imi va placea. Sper sa castig,daca nu, sper sa mai faceti un concurs cu aceasta carte pana la ziua mea. 😀

 21. Avatar Loredana
  Reply

  Buna tuturor,
  …pai daca Igor Bergler vrea ca Biblia pierduta sa fie primul roman scris in Romania , care sa devina best seller in America, atunci merita sa-i citim cartea !

 22. Avatar Andreea Denisa Dinu
  Reply

  Ador să citesc! Aproape orice,oricând,oriunde!
  Autorul meu preferat este Dan Brown! Datorită lui m-am îndrăgostit de acest gen de cărți,pe acest subiect! Când am auzit de Biblia Pierdută am zis că trebuie să o citesc! Pot să intuiesc că dacă o voi citi,va deveni una dintre cărțile mele preferate! Când am văzut prețul cărții,am zis că din banii de buzunar o să economisesc ca să mi-o cumpăr. Chiar azi am intrat într-o librărie de lângă liceul meu pentru a vedea prețul. Am fost puțin dezamăgită că nu mi-o pot permite,dar mi-am zis că dacă e nevoie,renunț la gustarea dulce din fiecare zi,și tot mi-o iau! Acum apare oportunitatea asta,și chiar dacă nu prea am noroc de obicei,speranța moare ultima! Poate cine știe,chiar o să o “devorez” mai repede decât mă aștept. Cu voucherul de la Rao,mi-aș lua mai multe cărți de Dan Brown! Dacă nu va fi să fie,cred că voi aștepta până la Crăciun,să vină Moșul cu cărțile 🙂

 23. Avatar Szacsko liliana
  Reply

  Stiu ca toti va doriti biblia pierduta…eu am fost atrasa de titlu de la început…îmi amintește ceva de dan brown…..autorul meu preferat..istorie,suspans si mult mister….stiu sigur ca o voi citi,indiferent de cum o voi obține….p.s…..dacă o castig n.am să mă supar….era o glumă…..acum serios,va doresc succes la toți….si cum se spune,,cine.i mai bun să castige,,.lectura plăcută!

 24. Avatar Loredana Buciumeanu (Milu)
  Reply

  De obicei atunci când doresc să achiziţionez o carte privesc coperta. Coperta e cea care mă face să o descopăr, dar şi titlul acesteia. Când am citit prima oară titlul cărţii, mi-am zis “hmm…Biblia pierdută…sună interesant şi sigur are ceva mister în ea”.
  Nu m-am documentat despre carte, n-am citit recenzii, deoarece nu mă ghidez după părerile altora. Mi-a atras atenţia şi îmi doresc s-o descoper.

  Mulţumim de oportunitate! 🙂

 25. Avatar Brindusa Aluculesei
  Reply

  Printre noi au trait si vor trai mereu oameni initiati in anumite taine,precum descifrarea universului printre citatele unor carti,descriptarea unor evenimente ce au fost si ce vor veni,despre viitorul si trecutul nostru.Multe sunt tainele ascune in carti si tare mi-as dori sa pot citi si eu aceasta carte!

 26. Avatar Cristina Buburuzanu
  Reply

  Ma incita promovarea agresiva de care are parte aceasta carte.Si ma ispiteste fapttul ca vine cu autograf.Sper sincer sa nu fiu dezamagita.

 27. Avatar Ivan Janeta
  Reply

  Imi place sa stau sa descopar misterele din aceasta carete care ma va tine cu sufletul si inima intr-o continua tensiune si suspans, mi-o doresc pentru ca vreau sa aflu cat mai multe despre Vlad Tepes care a fost si va ramane mereu un mister.

 28. Avatar alex
  Reply

  Am citit numai pareri bune despre aceasta carte, care m-a tenteaza sa o devorez, doar ca mi se pare un pic cam scumpa si inca nu m-am incumetat sa o cumpar, de aceea as vrea sa o castig:)

 29. Avatar Alexia Florea
  Reply

  Desi nu am o varsta inaintata,ador sa citesc si de fiecare data cand o fac ma duc intr-o alta lume si nu mai plec de acolo pana cand nu termin acea carte.”Biblia pierduta” pare o carte foarte interesanta si vreau sa o citesc de cand am aflat de existenta ei,avand un titlu care mie mi se pare ca sugereaza mister ,iar eu iubesc acele carti care ma duc cu gandul altundeva de la primele cuvinte de pe coperta.

 30. Avatar Simona Stavăr
  Reply

  Imi voi incepe “discursul” cu precizarea ca nu voi incerca sa folosesc cuvinte prea mari sau prea sofisticate – nici nu voi preamari tot ce tine de faimosul Vlad Tepes, nici nu voi incerca sa va conving ce fana impatimita a genului sunt -, ci mai degraba voi incerca sa va explic de ce ma atrage pe mine…orice carte – pentru ca, da, ma simt intrigata de absolut fiecare carte pe care o vad, desi, recunosc, in masuri oarecum diferite. Mi se pare usor cliseic sa mai spun ca m-a atras titlul, coperta, informatiile de pe internet etc. Da, titlul reprezinta primul lucru, pe care il citesti dintr-o carte si cand este formulat asa cum trebuie te poate face foarte curios, mai ales daca, din pura intamplare, este alcatuit din termeni precum “Biblia” – probabil ce mai controversata carte scrisa vreodata- si “pierduta” – care te duce imediat cu gandul la tot ce tine de mister -; da, coperta este prima care ti se intipareste in minte si este extrem de importanta, pentru ca, fie ca vrem sa recunoastem, fie ca nu, mereu va exista in firea noastra acea tendinta de a alege cartile cu cea mai atragatoare coperta – si nu pot sa nu admit ca romanul lui Igor Bergler sta cat se poate de bine la capitolul estetica; si da, toate acele mici descrieri de pe internet sunt extrem de bine scrise si puncteaza exact ce trebuie, exact acele aspecte care ne vor atrage indiferent de ce fel de cititori suntem. Dar, mai presus de toate acestea, ceea ca ma atrage pe mine este insasi CARTEA, corpul ala al ei, aparent fara viata, dar care te face sa mai traiesti inca o data, daca iti faci timp sa o descoperi – imi pare rau ca a fost nevoie sa recurg la un asemenea cliseu; sunt absolut sigura ca va mai fi macar inca o persoana care va folosi aproximativ aceeasi idee. Ce vreau eu, totusi, sa pun in evidenta este faptul ca tot ce e “palpabil”, daca pot sa ma exprim astfel, la o carte, poate reprezenta o aparenta inselatoare. Faptul ca un volum ne-a atras sau nu la inceput, nu este, in niciun caz, relevant pentru impactul pe care il va avea asupra noastra. Si acesta este motivul pentru care eu, cel putin, primesc cu mare bucurie absolut orice carte, ca pe un nou prieten, despre care stiu sigur ca nu ma va trada niciodata – este un soi de vibratie ciudata, ceea ce simt eu atunci cand tin o carte in mana, pe care nici macar nu voi incerca s-o descriu, pentru ca stiu ca ar fi in zadar… Asa ca nu-mi ramane altceva de zis decat ca… sper din tot sufletul sa ajung cat mai repede sa adaug acest titlu in lista cartilor citite.

 31. Avatar Dragoman Diana Alexandra
  Reply

  Ca sa fiu sincera, sunt foarte interesata in a lectura o perspectiva inedita, potrivita secolului XXI, a situatiei actuale din lume, a ceea ce a fost, este si va fi … Mi se pare ca titlul este de fapt o metafora si prin acesta autorul ascunde intre paginile lucrarii sale concepte,idei, ideologii pe care nici nu ne putem imagina ca ar exista. Cred cu tarie ca scriitorul ascunde multe surprize si ne semnaleaza necesitatea de a recupera valorile pozitive ale trecutului, ale curentelor literare, ale diferitelor regimuri politice. Consider ca acest volum m-ar ajuta sa inteleg mai bine unele utopii sau paradoxuri pe care, din pacate, le putem observa zi de zi … Sa stiti ca nu am apelat la niciun referat sau comentarii de critica pe marginea acestei carti, chiar daca am mai vazut-o pe acest site. As fi putut citi despre carte, dar nu imi sta in fire.Este mai palpitant sa consulti mai intai titlul si, pe urma, sa te adancesti in materialul operei. As fi foarte interesata de aceasta lucrare. Simt ca exista ceva extrem devaloros in paginile sale…

 32. Avatar elydy
  Reply

  In ultima perioada sunt intr-o continua vanatoare de achizitionat carti , dimineata cand ajung la servici nu fac altceva decat sa citesc mail-ul sa vad daca sunt ceva oferte pentru a putea face comada din timp ( cele mai multe carti fiind cu stoc limitat) . Aceasta noua pasiune a cititului si srisului pe blog nu a aparut de mult , tocmai de aceea sunt mereu in cautare de carti ( mai vechi sau aparute recent).
  Asemenea altor carti , Biblia Pierdută de Igor Bergler mi-a atras atentia in urma citirii informatiilor cu privire la continutul acesteia , insa pana in prezent nu am gasit o reducere de pret pentru a o putea achizitiona. Cu alte cuvinte, aceast comentariu reprezinta o sansa pentru mine … astfel cartea putand fi a mea fara nici un banut.

 33. Avatar Ioana
  Reply

  Acele cateva informatii despre carte m-au facut foarte curioasa: dezlegarea crimelor, faptul ca are loc in Sighisoara (un oras tare interesant), este implicat Vlad Tepes si toate acestea scrise de un autor roman. Toate acestea ma fac sa vreau sa citesc cartea cat mai curand posibil.

 34. Avatar Magda Ionescu
  Reply

  Îmi plac misterele, m-au fascinat dintotdeauna lucrurile ascunse sub pânza de păianjen a cotidianului și deseori am încercat să citesc dincolo de cuvinte. Nu am descoperit mesaje secrete, simboluri sau coduri uitate decât în romane. Realitatea este mult mai prozaică. De ce mi-aș dori „Biblia pierdută”? Pentru că pot bănui din titlu și din fereastra deschisă de trailer minunile ascunse in pagini. Pentru că o asociere între Vlad Țepeș și Biblie mi se pare îndrăzneață. Pentru că manipularea este scopul oricărei acțiuni propagandistice, iar o carte- ficțiune ce încearcă să indice adevăruri poate sfârși prin a fi ea însăși un element de propagandă. Oare așa stau lucrurile și în cazul Bibliei pierdute din roman? Oare „Biblia pierdută” se răstoarnă sau crează noi mituri? Întrebări ce așteaptă răspunsuri pe care doar cartea le poate oferi 🙂 .

 35. Avatar Marin Diana
  Reply

  Mesaje ascunse si coduri secrete? Crime,Vlad Tepes? Cartea este exact pe stilul meu iar in pauzele curte pe care le am de la invatat(fiind clasa a 12-a ) mi-ar face placere sa o citesc.

 36. Avatar Nicoleta Jitaru
  Reply

  Se ia una buc biblie pierduta, se întoarce pe partea cealaltă sa vedem daca e ceva interesant si acolo, se deschide la întâmplare sa vedem cat e de mare scrisul, se verifica putin mirosul, revenim la autograf sa studiem semnătura ” ce mai semnătura are si asta, si cand te gandesti ca a scris ditamai cartea. Citesc ceva la întâmplare, dau pagina ca poate totusi…neah! nu.i de mine asa ceva..
  eu n.am citit.o nici p’aia a mea. dar, o sterg de praf, de zatul de cafea. cine-ar citi asa ceva?? ei bine, Doru! Ma terorizat! Biblia-n sus si.n jos, sub pat, posibil sa fie posedat? las’ Dorule ca esti asigurat mai cumpara.ti niste lentile de contact. de luni te pui cu burta pe citit. ti.am găsit.o gratuit. La aia de la Good Read :p

 37. Avatar Alina
  Reply

  Ca imi place sa citesc nu mai are rost sa specific. Altfel, n-as fi urmarit site-ul…
  Biblia, am citit-o de multe ori, si mi-a placut mult.
  O carte profunda ce necesita rabdare si aprofundare…Crime, lupte, istorie, sacrificiu, iubire, tradare si ietare ar fi unele din putinele elemente ce descriu biblia!
  Pe de alta parte, apare Biblia Pierduta. Sarmanta, misterioasa. Literatura si beletristica se imbina perfect cu semnificatia bibliei in aceasta carte.
  Sunt impresionata de felul in care aceasta carte ma captivat doar prin titlu.
  Ar atrage atentia oricui, aceasta carte!!!

 38. Avatar Anca Maria Pop
  Reply

  Ca librar pot sa va spun cat de vanduta este aceasta carte, motiv pentru care am citit-o in doua zile. Interesanta idee. Daca in 1897 Bram Stoker ne-a scos din anonimat cu celebrul conte (multumim Bram Stoker), Biblia pierduta are grija sa continue sirul de teorii legate de frumoasa provincie, Transilvania.

 39. Avatar simona
  Reply

  Am fost la Bookfest in Brasov saptamana trecuta cu prietena mea. As dori sa i-o pot darui. Am vazut atunci pe fata ei cat de mult si-o doreste si ce rau ii pare ca nu isi permite sa o achizitioneze. As dori sa ii pot face o bucurie. Si ca bucuria sa fie dubla o voi citi eu prima ca sa aiba cu cine comenta

 40. Avatar Ioan Teudan
  Reply

  Nu am citit inca Biblia Pierduta , sotia ar fi foarte fericita sa o primesca de la mine cadou ! 🙂

 41. Avatar Ramona
  Reply

  E pe lista mea de Must read cartea aceasta. Sigur e o carte captivanta si as fi curioasa sa vad perspectiva inedita a autorului. Imi plac tare mult cartile de genul, sunt indragostita de mister si secrete nebanuite.

 42. Avatar popa roxana e
  Reply

  Legenda reinvie, e clar ca Vlad este cel mai mare ambasador al nostru, el aduce mii de vizitatori la Bran anual, desi …totul a fost fictiune.
  Oamenii adora fictiunea si legenda, la drept vorbind sunt mult mai savuroase. ..pe mine personal ma atrag si imi da de gandit.
  Vreau sa vad daca aceasta carte are vreo legatura cu Biblia, vreau sa vad pana unde poate merge imaginatia omului ..ma ales ca eu am crezut cazul Dracula inchis…dar se pare ca omul acesta a inspirat atatea minti…si a fost muza multora.
  Vreau cartea deoarece sunt convinsa ca voi citi maxim doua pagini pe zi…ca sa o pot mesteca,

 43. Avatar Taro Gilbert
  Reply

  Ador sa citesc si tot ce apare nou trebuie sa treaca prin biblioteca mea. Biblia Pierduta, biblioteca mea te asteapta cu drag.

 44. Avatar Muresan Teodoru Ilie
  Reply

  credinta se poate uita , de pierdut doar obiecte din viata noastra si care se pot inlocui, dar la credinta revii sa o cauti

 45. Avatar Vintura Ana Cristina
  Reply

  Întotdeauna, când primesc recomandări de carte, mă întreb: De ce să citesc această carte, ce imagini va mai născoci creierul meu? Cum se va sfârși? Ce va schimba în mine? Oare ce mi-am imaginat eu prin prisma titlului, asa este într-adevăr? Cert este că fiecare lectură schimbă ceva în tine, iar curiozitatea m-a împins mereu spre alegeri fără regrete ulterioare. De aceea, vreau să citesc această carte, pentru că sunt curioasă ce va trezi în mine. Cărțile autorilor români, nu dau greş. Tare mi-ar plăcea să am posibilitatea să o am mâini!

 46. Avatar OANA MOSTEANU
  Reply

  Ma atrage titlul…nu am citit cartea…titlul te pune pe ganduri…iti poti inchipui multe lucruri!

 47. Avatar OanaN.
  Reply

  Dragă “Biblia pierdută”, în sfârsiiiiiit voi fi cu un pas înaintea prietenului meu (care munceşte în armată şi mereu mă ia cu istorie şi toate cele de genul, îmbină puţin şi cu simţul umorului, care îl are din plin, deci mă face praf :)) ). Şi abia aştept să îţi şadă bine în a noastră bibliotecă!

 48. Avatar Călin Puuu
  Reply

  Cartea este o carte interesanta , din punct de vedere religios cât și cotidian. Titlul m-a atras cel mai mult dar și coperta are un succes mult mai mare. O carte inovatoare care te poate pune pe gânduri.

 49. Avatar alina puscasu
  Reply

  Mi se pare captivant subiectul abordat in aceasta carte si de abia astept sa o citesc!

 50. Avatar Laura Georgiana
  Reply

  Visam sa dezlegam mistere, sa aflam adevaruri ingropate in povesti sau pur si simplu sa ne lasam prinsi in mrejele enigmelor, a tainelor pline de farmec ce incanta imaginatia cititorilor.
  Indiferent ce cauti, aceasta carte pare sa multumeasca toate asteptarile si nevoile oamenilor de a se desprinde uneori de cotidian.
  Se vorbeste despre Vlad Tepes, despre legenda care s-a creat in jurul lui si totodata ne indreptam atentia spre cel care a fost domnitor al Tarii Romanesti, omul din spatele legendei.
  Pentru prima data, amatorii acestui gen se vor bucura sa citeasca o carte a carei actiune se petrece in Romania si trateaza printre altele un subiect care s-a extins in intreaga lume.

 51. Avatar Diana
  Reply

  Pentru ca ma atrage titlul şi pentru ca fiecare titlu nou, pentru mine, e ca o inghititura zdravana de apa proaspata ce imi potoleste setea de citit.

 52. Avatar dometi george
  Reply

  Doresc cartea pentru o persoană bolnavă de…citit. La vârsta de 6 ani, după ce a învățat să citească, a fost diagnosticat cu o boală necruțătoare: ”lecturită” cronică. Și de atunci viața sa e un calvar: citește pe nerăsuflate orice carte bună, mai puțin bună și, uneori din cauza spasmelor sociale, pe cea proastă. Cititul e ca un medicament antinevralgic. De aceea doresc cartea „Biblia pierdută” de Igor Bergler, să-i pot curma din durerile necititului. Vă mulțumesc!

 53. Avatar April Furtos
  Reply

  Se spune sa nu judeci o carte dupa coperta, dar dupa titlu sunt sigura ca se poate. Iar ,, Biblia pierduta” suna foarte bine.

 54. Avatar flory
  Reply

  Bună dupa ce am citit acum ceva timp Codul lu Da Vinci si alte carti care au aparut atunci .Cartea noua pare foarte interesanta si asa nu mai am ce citi seara

 55. Avatar Maricika Jornea-Zaharia
  Reply

  Cum au scris si multi altii mai sus, pur si simplu ador sa citesc si asta ar fi un motiv pentru a citi cartea. In al doilea rind, din descrierea cartii am inteles ca este un mister in carte si eu chiar ador mistica si misterele care ma fac sa stau ca pe ace atunci cind citesc. Si in sfirsit, am artras atentia la volumul cartii si eu chiar iubesc cartile de 500-600 de pagini 😀

 56. Avatar Georgescu Marinna
  Reply

  Pentru ca imi place sa citesc si pentru ca actiunea se petrece intr-un loc mirific din Romania , Sighisoara . Vechiul si noul se impletesc intr-un mod minunat si te fac sa nu lasi cartea din mana .

 57. Avatar ganddeportelan
  Reply

  Îmi place combinaţia dintre mister, suspans şi un pic de istorie împletită cu religia. Îmi place că e prezent subiectul “Vlad Ţepeş” şi că acţiunea se desfăşoară în România. Îmi place că apar coduri ale unei legende ce nu va muri niciodată. E cartea perfectă pentru cititorii ca mine.

 58. Avatar Virban Ionela
  Reply

  Buna! Ma numesc Ionela, sunt dependenta, iar cartile sunt drogul meu!!!
  De ce vreau sa citesc aceasta carte? Nimic mai simplu: Vreau sa o citesc pentru simplul fapt ca iubesc.
  Iubesc fiecare litera, fiecare silaba, fiecare cuvant, fiecare rand, fiecare propozitie, fiecare paragraf, fiecare pagina, fiecare capitol, fiecare volum, fiecare serie.
  Iubesc sa ma propulsez in lumea captata intr-o coperta oricat de tocita ar fi aceasta.
  Iubesc sa incerc sa patrund misterele ascunse printre randuri.
  Iubesc sa recitesc la infinit scene sau capitole intregi pentru a empatiza cu fiecare personaj in parte.
  Iubesc entuziasmul fiecarui inceput, intensitatea fiecarui continut, nostalgia fiecarui sfarsit, dar mai ales, iubesc sa-i fac pe altii sa iubeasca.
  Iubesc cititul in forma-i cea mai simpla si cea mai pura, nu doar dependent de un anumit gen.
  Poate voi avea norocul de fi singura care va primi cartea, dar voi avea grija sa nu fiu singura ce se va bucura de ea.

  PS: Sunt studenta cu o biblioteca in crestere. Orice ajutor e binevenit. 😀

 59. Avatar Alexandra Burdea
  Reply

  De ce vreau “Biblia pierduta”? Pentru ca vreau sa o citesc si sa aflu in sfarsit ce o face atat de speciala de toata lumea o vrea.
  Prima oara cand am auzit de aceasta carte m-am gandit ca povestea se invarte in jurul religiei, o idee noua care porneste de la cartea pe care orice om a tinut-o macar o data in mana. Inca nu stiu despre ce este Biblia pierduta, dar vreau sa aflu. 😃😄😃

 60. Avatar Nicoleta
  Reply

  Am auzit foarte multe lucruri frumoase despre ceasta carte, si imi doresc foarte mult s-o citesc. Este o noua forma interpretare despre religie si subiectul suna foarte interesant . Deci, in concluzie, imi doresc aceasta carte!

 61. Avatar Lucica Agache
  Reply

  Aceasta carte are un titlu care iti acapareaza toata atentia,ne face curiosi si fericiti stiind ca actiunea se petrece in tara noastra.Succes tuturor ,iar dmv.va multumim pentru deosebitele postari care ne umplu inima si sufletul de bucurie.

 62. Avatar Gal Vanessa Rebeca
  Reply

  Nu stiu exact ce sa spun ca ma atrage, deoarece nu am dorit sa citesc nici macar o recenzie a acestei carti sau sa ma informez despre aceasta, dar simt ca vreau sa o citesc!! Si voi incerca s-o fac, Asa ca PaRtIcIp💚☺

 63. Avatar Anca
  Reply

  Mi-aş dori această carte pentru că este scrisă de un român. Mă fascinează ideea că un român poate avea un best-seller chiar şi în propria ţară. Evident, că subiectul cărţii este foarte captivant. Crimă, istorie şi coduri secrete. Ingrediente sigure pentru o carte de succes pe care să şi-o dorească oricine, nu doar cititorii înrăiţi.

 64. Avatar claudya nutiu
  Reply

  Titlul carti pare sa te faca sa citesti cartea asi fi curioasa sa vad ce ofera cartea asi vrea sa o recomand si altor persoane pentru a o citi sper sa fie interesanta cartea

 65. Avatar Ancuta
  Reply

  Imi doresc sa castig aceasta carte, inca de la titlul acesteia care imi provoaca si imi incinta mintea si curiozitatea, exprima o explozie de complexitate dar si de amanunte interesante si pline de suspas, cu treceri prin diferite epoci si intrigi, astempt cu nerabdare sa deschit aceasta “floare” ca sa ii simnt parfumul cu fiecare intoarcere de petala.

 66. Avatar Georgiana M.
  Reply

  Genul acesta de cartii cu conspiratii ma fascineaza de-a dreptul. Iar asemanarea romanului lui Igor Bergler cu cartile lui Dan Brown si Umberto Eco nu poate decat sa ma bucure pentru ca pe acestea le ador deja.
  Mi-o doresc din clipa in care i-am vazut titlul, imediat m-am dus cu gandul la un subiect controversat si mai putin cunoscut de publicul larg. Auzisesem ceva, ceva cu ani in urma despre existenta unei alte biblii. Pentru ca nici pe departe nu e vorba de biblia pe care o cunoastem cu totii. Daca s-a creat una in scop benefic, era logic sa existe si una in scop malefic.
  Ma astept sa gasesc in paginile ei un thriller ce scoate in evidenta aspecte cu care omenirea de confrunta inca din cele mai vechi timpuri si pana azi: crime, razboaie, orori,
  manipularea maselor, alienare, control, bani, putere si teroare.
  Faptul ca e scrisa de un roman, ca actiunea se petrece in Romania si ca aduce in discutie
  legenda lui Vlad Tepes sau Dracula cum il stiu cei din afara granitelor tarii noastre, prezentata altfel decat a fost spusa pana acum… ei bine, sunt
  curioasa si chiar as vrea sa o vad scrisa din alta perspectiva.

 67. Avatar Laura M
  Reply

  Imi doresc sa castig aceasta carte,intrucat este un alt gen de literatura fata de ceea ce se promoveaza in aceasta perioada,si mai exact cartile pe teme psihologice,sau cu titluri precum:”Cum sa …”. Literatura si cititul au fost pasiunile mele inca din copilarie,iar o carte cu un continut si un titlu ca acesta nu poate decat sa imi trezeasca interesul in a afla si alt punct de vedere in legatura cu existenta si actiunile lui Vlad Tepes.

 68. Avatar Crista
  Reply

  Cartea ,,Biblia Pierdută” de Igor Bergler ma atrage prin misterul ei care-mi demonstreaza prin scurta prezentare ca merita sa fie citita. Imi doresc sa citesc cartea in ziua de Halloween si sa calatoresc in trecut cautand emigmele in paginile acestei carti extraordinare.

 69. Avatar Arge Deianescu
  Reply

  Sunt interesata de “Biblia Pierduta” pentru ca, in primis, nu cunosc stilul lui Igor Bergler, mai apoi este istoria (si ce istorie!), curiozitatea de a vedea fictiunea si faptul istoric cum isi dau mana si se regasesc in misticism. In fundal se-aud trambitele , care ne spun ca avem de-a face cu o carte mult asteptata si asta ma face sa mi-o doresc si mai mult!

 70. Avatar beatrice5921
  Reply

  Mereu am iubit cartile. Sunt extrem de dependenta de ele. Fiecare ma face sa traiesc o aventura, o alta viata, ideea asta m-a bantuit mereu. Am invatat ca orice carte are ceva special si merita sa fie descoperita. Nu pot spune ca am o categorie preferata, citesc tot ce imi cade in maini. Este destul un titlu interesant care sa ma atraga. Cartile sunt casa mea, as vrea sa fiu inconjurata de ele. Stiu ca suna pompos si veti spune ca vreau sa impresionez, dar este adevarat. Nu de putine ori am plans ore intregi pentru o carte sau am scris sute de pagini despre cum m-au facut ele sa ma simt. M-au sa ma descopar pe mine.
  In fine, nu o sa va spun cat de interant mi s-a parut titlul si cum a trezit in mine curiozitatea. Lucrurile astea s-au intamplat, dar nu mi se pare prea impresionant. Cartea asta cred ca a trezit in toti acest sentiment. Sunt fana a acestei categori, mereu m-au intrigat genul asta de carti. Mi-a placut idea acestor carti de la “Codul lui Da Vinci” pana la “Versetele satanice”. Pot spune ca nu am mai avut de mult ocazia sa citesc o astfel de carte. Sincer, cred ca aceasta carte ma va fascina. Imi place mult ca o parte a actiunii are loc la Sighisoara, din cate am inteles, asta este o noutate pentru mine si ma atrage tare mult. Imi place ca asemenea locuri frumoase sunt in aceasta carte. Imi doresc tare mult cartea asta, stiu ca imi va aduce zambetul pe buze si ma va face sa traieasc o noua aventura. Am nevoie de o noua aventura, o noua viata. Cartea este invaluita intr-un mister pe care vreau sa il descopar pas cu pas. Vreau sa o devorez la propriu si sa o car peste tot dupa mine. Stiu ca imaginatia mea va fi pusa la lucru inca din primele pagini, cel mai probabil sau cel putin asa cred. Nu am reusit sa deschid aceasta carte si sa astept sa ma farmece. Ma farmeca cu adevarat ea, cartea. Stiu ca voi descoperi ceva nou si inedit si pe mine insumi totodata.
  Nu am mai citit nimic de acest autor si pot spune ca sunt gata sa il descopar. Chiar daca m-a atras cartea si inca ma atrage, nu cred ca este cel mai important. Cea mai imporatanta va fi influenta pe care o va avea aceasta carte asupra mea. Orele intregi in care ma voi gandi la ea dupa ce am terminat-o. Sunt multe carti care nu m-au atras din prima, dar mai apoi le-am iubit. Sunt curioasa ce va face cartea asta din mine, cum ma va transforma.
  Imi doresc aceasta carte pentru ca vreau sa traiesc din nou. Vreau sa imi fac mi de scenarii in minte dupa ce o termin, vreau sa o simt cum ma vrajeste. Stiu ca nu v-am convins cel mai probabil si nici nu voi castiga acest concurs. Sunt oameni mult mai talentati ca mine in asi spune sentimentele, cu toate astea vreau sa imi incerc norocul. Sa vad daca pot convinge pe cineva de iubirea mea pentru carti.
  Va multumesc ca ati citit comentariul care sigur v-a plictisit si imi cer scuze. 🙂 Nu tin neaparat sa castig, sincer. Nu este nici un truc la mijloc. Cand am inceput sa scriu aici mi-am promis ca voi fi sincera. Am scris din nevoia de a fi ascultata si inteleasa de cineva. Cred ca este singurul loc in care ma voi face auzita pentru ca stiu ca si voi iubiti cartile la fel de mult ca mine. Daca credeti ca merit cartea as fi cea mai fericita, nu pot minti. Daca nu, este bine, macar am fost ascultata de cineva.
  Va multumesc ca m-ati suportat. Mi-am pus sentimentele sincere aici si va sunt total recunoscatoare.:)

 71. Avatar Agache Ghiorghe
  Reply

  Buna ziua.
  Ma atrage acest titlu de carte -Biblia pierduta-noi trebuie sa o regasim pentru a o citi,deoarece mie imi plac cartile combinate in suspans si mister.Actiunea se petrece in Transilvania,plai frumos romanesc,bucurandu-ma ca aceste frumoase legende nu se vor uita odata fiind publicate.Ma atrage sa citesc carti noi,care ne obliga parca sa nu le lasam deoparte,sa le citim cu drag pentru a avea ce povesti.Cititul unei carti este hrana pentru suflet in timpul liber,la o cafea s-au seara inainte de culcare.Felicitari Igor Bergler ,felicitari Good read pentru tot ce faceti pentru noi .

 72. Avatar Oana Barabas
  Reply

  Imi doresc sa citesc aceasta carte din, probabil, aceleasi motive ca ceilalti concurenti: subiectul foarte interesant aflat la granita dintre fictiune si istorie, presarat cu conspiratii, mistere, crime, secrete adanc ascunse; faptul ca actiunea se desfasoara in Romania, in jurul figurii controversate a lui Vlad Tepes; titlul bine ales si coperta ce anunta un roman incitant; promovarea intensa de care are parte si care garanteaza o carte buna. In momentul aparitiei, habar nu aveam ca “Biblia pierduta” este scrisa de un autor roman, insa apoi am aflat si m-a facut si mai curioasa. Ulterior am aflat de ea din mai multe surse si mi-am dat seama ca va fi un bestseller, caci tot ceea ce este legat de ea anunta acest lucru. Iar faptul ca stilul lui Igor Bergler este comparat cu cele ale lui Dan Brown si Umberto Eco face sa ma atraga si mai mult.
  “Biblia pierduta” are toate atuurile unui roman de succes.
  Intr-o singura propozitie: ma atrage tot ceea ce tine de aceasta carte. Si imi doresc mult sa o citesc!
  Stiu, nu sunt nici foarte originala si nici creativa, insa acestea sunt motivele mele.
  Insa un lucru este sigur, echipa Good Read nu va avea o misiune usoara 🙂

 73. Avatar Anita
  Reply

  Nu am idee despre ce e vorba în carte, dar aş fi curioasă să aflu, e mult mai comod pentru mine s-o am în format fizic ca sa o citesc pe indelete. Din câte am citit pe aici, ese despre mistere şi Vlad Ţepeş, dar mi-ar putea spune cineva că e şi despre unicorni pentru că nu am de unde să ştiu. Interesant nume totuşi şi sper că n-are legături prea mari cu religia.

 74. Avatar Mara
  Reply

  Mmm … doresc sa citesc cartea asta dintr-o multitudine de motive dintre care cel mai puternic ar fi acela ca ador combinatia thriller/ istorie/ simbolistica. Deasemenea trebuie sa recunosc ca m-a intrigat publicitatea din jurul acestui roman si sunt extrem de curioasa daca este intr-adevar un must read al momentului.

 75. Avatar Amarie Vasile
  Reply

  Fiind un împătimit bătran cititor, cu regret trebuie să recunosc că alături de mulți, prea mulți … mă simt tot mai pierdut pentru lectură… Unele cărți noi stau pe rafturile bibliotecii mele de multă vreme, mereu amanate.
  Intuiesc că această carte incitantă, va fi pentru mine ca un păstor care mă va aduce pe mine, ”oaia pierdută” pe calea cea dreapta, vremelnic abandonată

 76. Avatar Dragan Andreea-Cristina
  Reply

  Prima oara cand am auzit de Biblia pierduta a fost acum vreo doua sau trei saptamani, cand aproximativ toata lumea de pe blog-urile cu carti sau de pe grupurile de facebook destinate lecturii postau link-uri si vorbeau numai si numai despre cartea asta. Credeam ca e foarte asteptata, ca o sa iasa de la traducere curand si ca toata lumea asteapta sa puna mana pe ea, dar nu m-a impresionat deloc. Apoi, acum vreo 4 zile, aflu ca autorul este roman. A fost un impact imens. E pentru prima data cand vad o asemenea furtuna in jurul unui autor roman si in jurul cartii sale publicate recent. Un autor roman care sa nu fie mort si care e atat de imbratisat de poporul nostru. Am inceput sa ma intreb daca e chiar ceva de cartea asta sau doar promovarea in exces ii face pe multi sa o citeasca si apoi am sperat ca poate poporul roman se trezeste si incepe sa cumpere si sa citeasca si sa sprijine literatura romaneasca. Succesul acestui roman scris de un autor roman demonstreaza faptul ca inca exista o luminita in tara asta si ca oamenii au inceput sa se intereseze si de cultura mai mult decat o faceau mai inainte, ca nu-s surzi sau chiori. Nu stiu cat de bun e romanul asta, nici macar nu sunt sigura exact care-i este subiectul, dar vreau sa vad si eu ce captiveaza atatia romani si ce-i atrage. 🙂 Sa speram ca vor mai fi carti romanesti care sa se bucure de un succes cel putin egal cu cel al Bibliei pierdute.

 77. Avatar Dana
  Reply

  S-a discutat/scris/comentat atat de mult in ultimul timp despre aceasta carte, incat e normal sa vreau sa o citesc si sa decid apoi daca imi place sau nu, daca e doar strategie de marketing sau chiar e o carte buna !

 78. Avatar Claudiu Rosca
  Reply

  Eu am cumparat-o si am si autograful autorului dar as dori sa primesc cartea pentru a o da cadou mamei mele.Doar pentru asta as dori sa primesc cartea cu autograf.Sper sa ajunga la fel de celebru Igor Bergler cum a ajuns Dan Brown, mai ales ca este deja in lucru o continuare a aventurilor profesorului din Biblia pierduta.

 79. Avatar Stefania
  Reply

  Aceasta carte reprezinta dezlegarea unui mister si misterele ma intriga intotdeauna. Mi-ar placea sa citesc cartea pentru ca este diferita, pentru ca sfideaza ceea ce se cunoaste deja si pur si simplu pentru ca imi place sa citesc! 🙂

 80. Avatar Cristina Barboni
  Reply

  Buna ziua ! Am sute de carti in biblioteca si foarte multe sunt de la RAO, urmatorul premiu pe care ar trebui sa-l dati : o biblioteca incapatoare (!) ;nu am cumparat niciodata o carte pe care sa nu o citesc;este imposibil sa nu ai ceva de invatat dintr-o carte,chiar daca inceputul nu ti se pare promitator…Unii citesc o carte ca sa adoarma , altii ca sa se trezeasca ! Sigur ca si strategia de marketing mi-a trezit interesul pentru aceasta carte si o s-o citesc `anyway` ! Multumesc !

 81. Avatar Nicoleta Chis
  Reply

  pai e foarte simplu,am urmarit interviul cu autorul pe adevarul live,subiectul ma intriga,sunt o pasionata a conspiratiilor,mare fan Dan Brown,si ….timisoreanca precum autorul.apropo,felicitari pentru strategia de marketing.

 82. Avatar Magda
  Reply

  Imi place misterul! Vreau sa compar ” Biblia pierduta ” cu ” Codul lui da VInci ” scris de Dan Brown si sa spun: Este mai bunaaaaa!!!! Sa fie si ecranizata……

 83. Avatar Nicula Alina
  Reply

  Buna seara ! “Ce ma atrage la cartea Biblia Pierduta” – subiectul ales de autor. Cu toate acestea, ca sa fiu sincera, curiozitatea ma face sa imi doresc sa citesc aceasta carte. “De ce vreau sa citesc aceasta carte ? – pai, raspunsul este foarte simplu : din acelasi motiv din care doresc sa citesc orice carte pe care pun mana : din dorinta de a cunoaste !

 84. Avatar Rebeca
  Reply

  Buna seara!Ceea ce ma atrage la aceasta carte este chiar titlul ei!! Imi doresc foarte tare sa o citesc si sunt sigura ca n-am s-o las jos din mana pana ce n-o termin :D. Sper sa fiu eu norocoasa care s-o castige,avand in vedere ca n-am castigat in viata mea nimic niciodata. Ar fi in inceput bun,zic eu…

 85. Avatar Alexandra
  Reply

  As vrea sa citesc aceasta carte pentru ca sunt tanara si imi doresc sa aflu cat mai multe lucruri despre partea mai putin cunoscuta a lumii si a bibliei,particip an de an la olimpia de religie si am luat locur destul de bune. Imi dores foarte mult sa o citesc pentru ca suntem intr-o lume care si-a pierdut orice valioare si principiu si in care tinerii au uitat sa mai deschida o carte. Am vrut sa ajung la putere, sa pot schimba ceva, dar mi-am dat seama ca nu voi putea eu sa fac ceva intr-o lume plina de mizerie, o sa ajung ca ei . Poate aceasta carte imi va deschide alte orizonturi, imi va deschide ochii si inima catre Dumnezeu si adevar.

  • Avatar Alina
   Reply

   Daca am inteles bine, ai participat la “olimpia de religie”.
   Si atunci, daca shtii ce spune biblia, de ce ai vrut sa ajungi la putere, ca sa schimbi lumea?
   Ar trebui sa shtii, din biblie, ca numai Dumnezeu e cel ce poate schimba lumea!

 86. Avatar Patricia Lupan
  Reply

  Sincer nu prea stiu multe despre aceasta carte. Dar e inregula,mereu asa mi se intampla.
  Nu imi place sa stiu multe despre o carte,imi place sa aflu pe parcurs fiecare amanunt.
  Doresc sa se intample si cu aceasta carte la fel,doarece iubesc misterul !

 87. Avatar Lore
  Reply

  Nu as putea spune ce ma atrage,pentru ca nu stiu nimic despre carte :(….dar stiu ca imi doresc sa o citesc pentru ca mi-ati trezit interesul 🙂

 88. Avatar Ema
  Reply

  Motivul pentru care doresc sa citesc cartea este simplu: vreau sa descopar mesajul lui Vlad Tepes si sa il descifrez. Ma bazez pe cunostintele si gandirea mea, dar si pe faptul ca ador misterele si ca sunt o persoana competitiva. 🙂

  Vlad Tepes o sa fie tare mandru de mine cand o sa vada ca mesajul lui a ajuns la destinatarul potrivit si ca a fost descifrat corect. Si, cu putin noroc, o sa imi trimita o idee, o sugestie legata de conducatorii nostri de azi si cum putem face sa ii dam pe brazda sau… sa ii tragem in teapa. 😀

 89. Avatar Cătălin
  Reply

  Toată lumea vorbește despre cartea asta! Normal că vreau să o citesc să văd despre ce este vorba, vreau să văd de ce este „cea mai fierbinte carte a momentului”.

 90. Avatar Began Mariana
  Reply

  E vorba de istorie, si fie vorba intre noi, pe putini mai intereseaza astazi subiectul, e vorba de faptul ca imi place sa citesc opera unui autor roman. Daca e sa castig cartea este ok, daca nu vad cand pot face rost de bani sa o cumpar. Mai mult de atat nu mai pot spune!
  Oricum, multumim pentru concurs

 91. Avatar MADALINA☆♡
  Reply

  Pare un titlu foarte interesant 🙂 M-as bucura foarte mult sa câștig! Asa ca vreau sa particip 💟💖

 92. Avatar Radu
  Reply

  Dragi romani de pretutindeni,
  Mesagerul lui Dracula
  Va trasmite ca ar vrea,
  Sa citeasca Biblia.

  Cum? E greu de inteles,
  Ca un om ce-are de ales,
  Vrea mai multe despre cartea
  Ce-a convins comunitatea?

  Va-nselati, tot ce-l ajuta,
  Este Biblia pierduta.
  Pentru misterul ascuns
  In pagini gasesti raspuns.

  Asa c-am dorinta aparte
  Sa castig aceasta carte.
  Sa ma duc apoi la seful
  Sa ii spun ca-i stiu misterul!

 93. Avatar gabi
  Reply

  pentru ca imi place sa citesc
  pentru caci iubesc istoria
  pentru bucuria de a descoperi si intelege noi mistere
  pentru a-mi bucura sufletul cu lectura unei carti ce mi-a trezit, starit un
  mare interes pt a o citi
  pentru alte 100 de motive care subiectul carti nu imi da liniste pana nu citesc aceasta minune a mintii unui om capabil sa puna in miscare mintea si imaginatia cititorului
  pentru caci rar apare o astfel de carte

POST A COMMENT.