Recenzie 320 de pisici negre de Rodica Ojog-Brașoveanu

by | Nov 30, 2014 | Literatura Română, Mister, Recenzii cărți, Suspans

🔥 CARTEA 320 DE PISICI NEGRE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

320 de pisici negreCu toate că adorabila Melania Lupu ajunge la închisoare, este convinsă că nu are să petreacă prea mult timp acolo și că, în curând, are să se întoarcă la Mirciulică.

Între timp, în România ajunge Ned Morton, un gangster englez- escrocul secolului, care este în căutarea unei  Madone de aur, cu intenția de a o lichida și de a-și asigura un trai liniștit, departe de haosul mafiei engleze.

Indiciile referitoare la locația acesteia îl duc la Olga Tudor care este chiar colega de celulă a fermecătoarei  Melania Lupu.  Ned hotărăște să organizeze o evadare pentru ca aceasta să-l conducă la Madonă, fiind ajutat de niște români.

Olga Tudor,  însă, decide că s-a săturat de aceste aventuri dubioase și îi dă Melaniei  soluția pentru a ieși din închisoare.  Astfel,  evadarea decurge conform planului  și o regăsim pe Melania într-un apartament străin, jucând rolul Olgăi Tudor pentru a-i păcăli pe salvatorii ei.

Bineînțeles,  bătrânica nu cunoaște locația statuii așa că decide să tragă de timp.  Îi anunță pe cei patru că pur și simplu nu-și poate aminti unde se află statuia fără bomboanele ei preferate și fără motanul ei drag- Mirciulică.

După ce rezolvă partea cu bomboanele,  Ned merge până în pânzele albe pentru a-l găsi pe motanul dispărul, răpind astfel toate pisicile negre din București și adunându-le în micul apartament. După o serie de probe eliminatorii,  Melania crede că l-a găsit pe Mirciulică și realizează că nu mai poate trage de timp.

Ticluiește astfel o capcană pentru noii săi amici și se întoarce în garsoniera de pe Straga Toamnei  pentru a distruge probele maiorului Cristescu împotriva ei.  Se îndreaptă și spre casa Olgăi Tudor pentru a căuta indicii cu privire la locul în care ar putea fi statuia, toate acestea nebănuind că este urmărită de gangsterul englez.

Ei, dacă Ned reușește să găsească statuia înaintea Melaniei sau dacă batrânica scapă de închisoare trebuie să descoperiți chiar voi.

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții 320 DE PISICI NEGRE?

Vezi toată lista de cărți scrise de Rodica Ojog-Brașoveanu sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA 320 DE PISICI NEGRE CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: 320 De Pisici Negre
Autor: Rodica Ojog-Brașoveanu
An apariție : 2013
Editura: NEMIRA
Nr. Pagini: 304
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 30.11.2014
Nota recenzorului: n/a

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Mesagerii Mamei Pământ” de Eliana Corina Ioniță

Recenzie ”Mesagerii Mamei Pământ” de Eliana Corina Ioniță

Vă salut cu bucurie, dragilor! Sunt fericită că natura începe să ne îmbrățișeze iar călduros și, în curând, vom citi în aer proaspăt. Până atunci, mai vin spre voi cu recomandări de volume care merită citite. Săptămâna aceasta am descoperit o carte revelatoare....

Recenzie “P.S: Îmi placi” de Kasie West

Recenzie “P.S: Îmi placi” de Kasie West

Ca orice adolescentă,Lilly About se confruntă cu drama de liceu. Atunci când pășește în curtea liceului ,singura sa dorința este să se teleporteze cât mai departe de Cade Jennings. Cade este cel mai popular băiat din liceu,chipeș dar arogant,joacă în echipa de...

0 0 vote
Article Rating
Denisa Mona este redactor Booknation.ro de 2400 zile și a scris până acum 47 articole. Se află pe poziția 1 din 36 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Denisa Mona aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments