Recenzie 320 de pisici negre de Rodica Ojog-Brașoveanu

Titlu: 320 De Pisici Negre
Autor: Rodica Ojog-Brașoveanu
An apariție : 2013
Editura: Nemira
Nr. Pagini: 304
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Denisa Mona
Publicată la 30.11.2014
Nota recenzorului: n/a

🔥 CARTEA 320 DE PISICI NEGRE ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

320 de pisici negreCu toate că adorabila Melania Lupu ajunge la închisoare, este convinsă că nu are să petreacă prea mult timp acolo și că, în curând, are să se întoarcă la Mirciulică.

Între timp, în România ajunge Ned Morton, un gangster englez- escrocul secolului, care este în căutarea unei Madone de aur, cu intenția de a o lichida și de a-și asigura un trai liniștit, departe de haosul mafiei engleze.

Indiciile referitoare la locația acesteia îl duc la Olga Tudor care este chiar colega de celulă a fermecătoarei  Melania Lupu.  Ned hotărăște să organizeze o evadare pentru ca aceasta să-l conducă la Madonă, fiind ajutat de niște români.

Olga Tudor,  însă, decide că s-a săturat de aceste aventuri dubioase și îi dă Melaniei  soluția pentru a ieși din închisoare.  Astfel,  evadarea decurge conform planului  și o regăsim pe Melania într-un apartament străin, jucând rolul Olgăi Tudor pentru a-i păcăli pe salvatorii ei.

Bineînțeles,  bătrânica nu cunoaște locația statuii așa că decide să tragă de timp.  Îi anunță pe cei patru că pur și simplu nu-și poate aminti unde se află statuia fără bomboanele ei preferate și fără motanul ei drag- Mirciulică.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Rodica Ojog-Brașoveanu.

După ce rezolvă partea cu bomboanele,  Ned merge până în pânzele albe pentru a-l găsi pe motanul dispărul, răpind astfel toate pisicile negre din București și adunându-le în micul apartament. După o serie de probe eliminatorii,  Melania crede că l-a găsit pe Mirciulică și realizează că nu mai poate trage de timp.

Ticluiește astfel o capcană pentru noii săi amici și se întoarce în garsoniera de pe Straga Toamnei pentru a distruge probele maiorului Cristescu împotriva ei.  Se îndreaptă și spre casa Olgăi Tudor pentru a căuta indicii cu privire la locul în care ar putea fi statuia, toate acestea nebănuind că este urmărită de gangsterul englez.

Ei, dacă Ned reușește să găsească statuia înaintea Melaniei sau dacă batrânica scapă de închisoare trebuie să descoperiți chiar voi.

🔥 CARTEA 320 DE PISICI NEGRE ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Aspecte Pozitive:

Din nou, Rodica Ojog- Brașoveanu impresionează prin creativitatea și ingeniozitatea ei, prin umorul caustic și evenimente co-lo-sa-le!

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.