Recenzie 320 de pisici negre de Rodica Ojog-Brașoveanu

by | Nov 30, 2014 | Literatura Română, Mister, Recenzii cărți, Suspans

🔥 CARTEA 320 DE PISICI NEGRE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

320 de pisici negreCu toate că adorabila Melania Lupu ajunge la închisoare, este convinsă că nu are să petreacă prea mult timp acolo și că, în curând, are să se întoarcă la Mirciulică.

Între timp, în România ajunge Ned Morton, un gangster englez- escrocul secolului, care este în căutarea unei  Madone de aur, cu intenția de a o lichida și de a-și asigura un trai liniștit, departe de haosul mafiei engleze.

Indiciile referitoare la locația acesteia îl duc la Olga Tudor care este chiar colega de celulă a fermecătoarei  Melania Lupu.  Ned hotărăște să organizeze o evadare pentru ca aceasta să-l conducă la Madonă, fiind ajutat de niște români.

Olga Tudor,  însă, decide că s-a săturat de aceste aventuri dubioase și îi dă Melaniei  soluția pentru a ieși din închisoare.  Astfel,  evadarea decurge conform planului  și o regăsim pe Melania într-un apartament străin, jucând rolul Olgăi Tudor pentru a-i păcăli pe salvatorii ei.

Bineînțeles,  bătrânica nu cunoaște locația statuii așa că decide să tragă de timp.  Îi anunță pe cei patru că pur și simplu nu-și poate aminti unde se află statuia fără bomboanele ei preferate și fără motanul ei drag- Mirciulică.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Rodica Ojog-Brașoveanu

După ce rezolvă partea cu bomboanele,  Ned merge până în pânzele albe pentru a-l găsi pe motanul dispărul, răpind astfel toate pisicile negre din București și adunându-le în micul apartament. După o serie de probe eliminatorii,  Melania crede că l-a găsit pe Mirciulică și realizează că nu mai poate trage de timp.

Ticluiește astfel o capcană pentru noii săi amici și se întoarce în garsoniera de pe Straga Toamnei  pentru a distruge probele maiorului Cristescu împotriva ei.  Se îndreaptă și spre casa Olgăi Tudor pentru a căuta indicii cu privire la locul în care ar putea fi statuia, toate acestea nebănuind că este urmărită de gangsterul englez.

Ei, dacă Ned reușește să găsească statuia înaintea Melaniei sau dacă batrânica scapă de închisoare trebuie să descoperiți chiar voi.

Titlu: 320 De Pisici Negre
Autor: Rodica Ojog-Brașoveanu
An apariție : 2013
Editura: NEMIRA
Nr. Pagini: 304
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 30.11.2014
Nota recenzorului: n/a

Aspecte Pozitive:

Din nou, Rodica Ojog- Brașoveanu impresionează prin creativitatea și ingeniozitatea ei, prin umorul caustic și evenimente co-lo-sa-le!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Florile pierdute ale lui Alice Hart” de Holly Ringland

Recenzie “Florile pierdute ale lui Alice Hart” de Holly Ringland

E adevărat că o carte nu se judecă niciodată după copertă, dar o copertă deosebită poate constitui un avantaj și poate atrage ca un magnet, iar în cazul acestei cărți este foarte reușită. Un mare plus sunt și desenele din carte și începuturile de capitol: desenul...

Recenzie ”Fereastră spre mâine” de Simona Mihuțiu

Recenzie ”Fereastră spre mâine” de Simona Mihuțiu

”Fereastră spre mâine” de Simona Mihuțiu este un roman minunat, unicitatea fiind cuvântul cheie care îl poate defini. Chiar dacă este introdus în colecția ”Romane de dragoste”, ”Fereastră spre mâine” evidențiază lumea satului românesc la sfârșitul secolului douăzeci....

Recenzie “Corupt” de Penelope Douglas

Recenzie “Corupt” de Penelope Douglas

Nu am agreat foarte mult genul "dark romance" și de multe ori l-am ocolit. Atunci când mi-am făcut curaj să citesc "Corupt", mi-am dat seama că am pierdut niște senzații țări... de senzație. 🙂 Am citit cartea acum 2 ani și am așteptat cu sufletul la gură ca o editură...

Denisa Mona este redactor Booknation.ro de 2195 zile și a scris până acum 47 articole. Se află pe poziția 26 din 149 de redatori, fiind astfel un redactor în creștere. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Denisa Mona aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments