Recenzie „A 11-a oră” (Women’s Murder Club #11) de James Patterson & Maxine Paetro

by | Mar 15, 2018 | Beletristică, Literatură Contemporană, Literatura Universală, Mister, Recenzii cărți, Suspans

🔥 CARTEA A 11-A ORĂ (WOMENS MURDER CLUB #11) ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

A 11-a oră ne face turul împrejurimilor, plimbaţi fiind într-un adevărat carusel al morţii unde indiciile stau ascunse până la finalul călătoriei. Mergem mai întâi pe urmele lui Răzbunare care pare că le-a pus gând rău dealerilor de droguri, ca mai apoi să ne lăsăm distraşi de o adevărată operă a groazei apărută peste noapte în curtea lui Harry Chandler. Deasupra acestor drame, ies la lumină femei puternice şi inteligente care pot reuşi acolo unde nu mai există nici o speranţă.

Al unsprezecelea volum din seria Woman’s Murder Club (serie a căror volume se pot citit şi individual, fără a urma o ordine precisă) ne captează atenţia de la primele pagini, unde urmărim de la adăpostul întunericului cum un răzbunător întunecat ia viaţa unor dealeri de droguri. După ce orbecăim în neant, vine şi indiciul odată cu moartea milionarului Chaz Smith care pare că a fost împuşcat cu una dintre armele aflate în depozitul de dovezi al poliţiei. Delegată cu descoperirea misterului este Lindsay Boxer.

Dar cum o tragedie nu vine niciodată singură, Lindsay Boxer se vede pusă în faţa celor mai mari enigme ale vieţii sale de poliţist. Pe de o parte, trebuie să afle cine este ucigaşul traficanţilor de droguri, numit de presă Răzbunare, pe de altă parte, se vede nevoită de a ancheta cele şapte capete, în diferite stadii de putrefacţie, apărute brusc în curtea cunoscutului actor Harry Chandler.

-Ţi-am urmărit isprăvile în e-mailurile de dimineaţă. Am văzut şi câteva poveşti fierbinţi la ştiri.

-Da. Ei bine, atunci, ştii. Am crime sângeroase şi perverse, pe de o parte, mistrioase corpuri decapitate, pe de altă parte. Mi-ar plăcea să răsucim pe toate părţile lucrurile astea, împreună.

În timp ce urmele unui caz duce până în rândurile poliţiei, făcând-o pe Boxer să caute vinovatul chiar şi printre prietenii ei, celălalt caz pare că duce până la subita dispariţiei a lui Cecily Chandler de a cărui moarte, în lipsa unui corp, a fost la un pas de a fi acuzat soţul, Harry Chandler. Alergăm în trecut pe urmele indiciilor şi a şapte Jane Doe pentru a reveni într-un prezent al justiţiei preluate la umbra întunericului de un răzbunător John Doe.

James Patterson şi Maxine Paetro reuşeşte într-o singură poveste să ne alergem imaginaţia în zeci de direcţii. O fugă oarbă menită să ascundă doveziile sub proprii ochi, dar mascate de viteza năucitoare cu care ne este distrasă atenţia de la un caz la altul. Şi cum totul nu poate fi ţinut doar pe plan profesional, A 11-a oră ne aruncă şi în drama familială a lui Boxer.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de James Patterson

În aşteptarea primului ei copil, Lindsay Boxer pare că s-a rătăcit undeva pe drum. Nu numai că se lasă prinsă în vârtejul celor două cazuri năucitoare, însă cade şi în plasa minciunilor, ştergând încrederea în partenerul de viaţă şi dărâmând temelia proapăt construită a căsniciei sale. Cât este adevăr, cât este neîncredere şi cum poţi relua viaţa de unde te-ai oprit?

A 11-a oră este un thriller poliţist ce ne perindă paşii în drame ce au săpat sechele adânci, în obsesii năucitoare ce au dezvoltat un adevărat patologic al crimei şi în făurirea păcii cu tine însuţi ca mai apoi să-i poţi accepta pe ceilalţi aşa cum sunt şi nu aşa cum vrei să-i vezi. Lindsay Boxer, alături de jurnalista Cindy, medicul legist Claire şi de avocata Yuki vor pune cap la cap piesele unui puzzle incriminatoriu şi vor descoperi secrete uluitoare şi drame cu repercursiuni ce te vor ţine blocat în poveste până la ultima pagină.

Cunoaştem vreodată pe cineva?

Un volum disponibil şi pe site-ul Editurii Rao. Lectură plăcută!

🔥 CARTEA A 11-A ORĂ (WOMENS MURDER CLUB #11) ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: A 11-a Oră (womens Murder Club #11)
Autor: James Patterson
,
Maxine Paetro
An apariție : 2018
Editura: RAO
Nr. Pagini: 368
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 15.03.2018
Nota recenzorului: n/a

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”A doua șansă” de Christine Riccio

Recenzie ”A doua șansă” de Christine Riccio

Titlu: A doua șansă Titlu-original: Again, but Better Autor: Christine Riccio Editura: Leda Edge An apariție: 2019 Număr de pagini: 496 Despre autor: Christine Riccio este o vlogăriță celebră care deține canalul de Youtube polandbananasBOOKS. ”A doua șansă” este...

Recenzie „Când vina ne desparte” de Liane Moriarty

Recenzie „Când vina ne desparte” de Liane Moriarty

Stilul lui Liane Moriarty mi-a atras atenția încă de la prima carte citită, Am uitat să fim fericiți. Autoarea are abilitatea de a pătrunde în mintea personajelor și de a le analiza acestora comportamentele și trăirile. Când vina ne desparte este o carte extrem de...

Recenzie „Memoriile unui motan călător” de Hiro Arikawa

Recenzie „Memoriile unui motan călător” de Hiro Arikawa

Cărțile cu animale sunt cu adevărat geniale, cel puțin pentru mine. Este bine să intrăm în lumea unui câine sau a unei pisici și să le înțelegem comportamentele față de noi. Memoriile unui motan călător de Hiro Arikawa  m-a distrat, dar m-a și emoționat profund....

Diana Daniela Macovei este redactor Booknation.ro de 1933 zile și a scris până acum 270 articole. Se află pe poziția 5 din 146 de redatori, fiind astfel un Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Diana Daniela Macovei aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments