Recenzie „Al zecelea cerc” de Jodi Picoult

de | ian. 29, 2019 | Beletristică, Literatură Contemporană, Recenzii cărți, Suspans

🔥 CARTEA AL ZECELEA CERC ARE REDUCERE PE:

Dacă infernul lui Dante are nouă cercuri prin care trebuie să treacă pacatoşii, Daniel Stone va trebui să treacă prin zece cercuri pentru a ieşi din infernul care apare în viaţa lui.

Cât de mult îşi poate proteja fiica un tată iubitor? Câte secrete ascunde Trixie Stone ? Dar trecutul lui Daniel? Dar Laura ce fel de mamă este?

Al zecelea cerc de Jodi Picoult este o carte concentrată pe viaţa unei familii. O famile cu o adolescentă de 14 ani, un tată model, artist de benzi desenate şi o mamă profesoară, pasionată de opera lui Dante.

Nu semnai niciun contract când îţi asumai rolul de părinte, dar responsabilităţile erau înscrise cu cerneală invizibilă. Venea un moment când trebuia să-ţi sprijini copilul, chiar dacă nimeni altcineva nu o făcea. Era treaba ta să reconstruieşti puntea de legătură, chiar dacă tocmai copilul tău o distrusese.

Relaţiile dintre oameni sunt în prim plan, Jodi Picoult este o povestitoare extrordinară, te poartă din prezent în trecut, te lasă să sapi adânc să judeci onest personajele, să le trăieşti din plin dramele.

Între iubire şi ură există o linie de demarcaţie foarte subţire, aşa suna un clişeu pe care îl auzeai tot timpul. Dar nimei nu-ţi spune că momentul în care păşeai peste ea era complet imprevizibil. Te îndrăgosteai şi lăsai ca printr-o firidă tainică să intre sufletul tău pereche. Nu te aşteptai ca, într-o bună zi, o asemenea apropiere să-ţi pară o intruziune.

Viaţa lui Trixie, trăirile ei profunde, poveştile părinţilor ei, reacţiile lor, deciziile luate, chiar şi detectivul Mike Bartolemew cu trecutul lui, toate alcătuiesc un puzzle care te va ţine cu sufletul la gură până o să pui ultima piesă să ai o imagine completă, să mai priveşti totul încă o dată ca să înţelegi în întregime povestea.

„Trădarea era o piatră sub salteaua patului pe care îl împărțeai, și o simțeai cum te înghiontește, oricât ți-ai schimba poziția. Ce rost are să ai puterea de a ierta, când în sinea voatră, amândoi trebuie să recunoașteți că nu veți uita niciodată?”

Lectură plăcută !!!

Ți-a plăcut recenzia cărții AL ZECELEA CERC?

👉 Vezi toată lista de cărți scrise de Jodi Picoult

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA AL ZECELEA CERC CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Al Zecelea Cerc
Autor: Jodi Picoult
An apariție : 2018
Editura: LITERA
Nr. Pagini: 382
Limba: Română
Gen Literar: Literatura contemporana
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 567

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Legendarii” de Tracy Deonn

Recenzie ”Legendarii” de Tracy Deonn

Legendarii, o poveste despre legendele Arthuriene După ce mama Brianei Matthews moare, aceasta încearcă să facă orice pentru a uita de durere și de suferință. Așa că programul pentru liceeni de la colegiul din Carolina de Nord pare cea mai bună decizie pentru ca Bree...

Recenzie „Achiziția” de TL Swan

Recenzie „Achiziția” de TL Swan

Atunci când ai un feeling bun în legătură cu o carte sau cu un personaj, urmează acel feeling pentru că știe el ce zice. Exact așa am făcut și eu cu Tristan Miles, pentru că am simțit o chimie super puternică cu acesta atunci când citeam "Escala". M-a atras mult mai...

Recenzie „Semipur” de Jennifer L. Armentrout

Recenzie „Semipur” de Jennifer L. Armentrout

Sunt doar cuvinte, iar cuvintele n-au nicio valoare. Numai faptele au valoare. După ceva timp, Jennifer L. Armentrout revine în rubrica mea de recenzii. În ultima perioadă m-am confruntat cu un reading slump cum nu cred ca am mai avut vreodată. Trebuia să știu că...

0 0 votes
Article Rating
Daniela este redactor Booknation.ro de 1988 zile și a scris până acum 98 articole. Se află pe poziția 1 din 53 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Daniela aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments