Recenzie ”Atracție Fatală” de Meredith Wild

de | nov. 3, 2017 | Dragoste, Literatură Contemporană, Recenzii cărți, Romantism, Suspans

ACUM GĂSEȘTI CARTEA PE Cartepedia.ro

Așa cum am promis, am revenit cu o recenzie pentru partea a doua a seriei „Hacker” de Meredith Wild, ce s-a bucurat de un succes enorm în rândul iubitorilor genului romantic. Părerea mea despre primul volum nu a fost una extraordinară, dar am zis să îi mai acord o șansă, deoarece există cazuri în care „acomodarea” cu acțiunea și personajele durează ceva timp, mai ales în cazul unei serii atât de lungi (5 cărți).

„Atracție Fatală” de Meredith Wild a reușit să îmi schimbe părerea pe care o aveam anterior și sincer, acum pot spune că sunt captivata de serie, pentru că a început să îmi arate potențialul său. Începutul a fost greoi, dar acum sunt destul de încântată de intrigă și de personaje, care au reușit să condimenteze firul narativ și să mă țină în suspans. Nu doar elementele de tensiune au ridicat nivelul, dar și scenele romantice au fost destul de originale și au adus ceva în plus cărții.

Dacă vă aduceți bine aminte, personajele principale sunt Erica și Blake. Erica are o aplicație online de fashion iar Blake este investitorul ei în această afacere. Cei doi se îndrăgostesc și relația lor devine din ce în ce mai intensă. Dacă punem la socoteală și faptul că sunt extrem de diferiți, Erica dorindu-și independență, iar Blake fiind extrem de posesiv, fiți siguri că ies scântei.. În cartea a doua încep să se cunoască mai bine și multe lucruri din trecutul ambiilor ies la iveală. Aflăm mai multe despre familia Ericai și despre „trecutul profesional” al lui Blake și suntem martori la o evoluție notabilă, atât a personajelor, cât și a relației lor. Evident drama este la cote maxime și vor fi momente extrem de tensionate și triste, dar acestea au fost sarea și piperul, ajutând lectura să fie mult mai „colorată”.

Un lucru nu s-a schimbat însă, în continuare nu îmi place de Erica.. Încă o consider extrem de complicată, dramatică și exagerată. A reușit să complice jumătate din carte din cauza problemelor de comunicare cu Blake și lipsa ei de experiență într-o relație o va consta destul de mult. Despre Blake nu am ce să spun nou, deși este posesiv, gelos și foarte intens, mi-a plăcut ca personaj și în continuare îi urmăresc evoluția cu plăcere, pentru că această intensitate îl face special.

Sper că am reușit să vă conving, eu acum mă grăbesc spre volumul 3, deoarece am impresia că acțiunea devine din ce în ce mai interesantă. Știți vorba aceea cu vinul vechi… 🙂

ACUM GĂSEȘTI CARTEA PE Cartepedia.ro

Titlu: ATRACȚIE FATALĂ
Autor: Meredith Wild
An apariție : 2017
Editura: TREI
Nr. Pagini: 328
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Nota recenzorului: n/a
Vizualizari recenzie: 1171

Alte recenzii de la Meredith Wild:

Top 100 cărți ale anului 2023

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Impostorul” de Zadie Smith

Recenzie ”Impostorul” de Zadie Smith

Dacă ambientul unei cărți este reprezentat de epoca victoriană asta n-ar trebui să însemne decât că povestea are potențial și un avantaj clar mai ales dacă în centrul narațiunii este o femeie care ne oferă propria perspectivă a evenimentelor. În baza acestor...

Recenzie ”Piatră și umbră” de Burhan Sönmez

Recenzie ”Piatră și umbră” de Burhan Sönmez

Piatră și umbră ne poartă din trecut în prezent prin viața lui Alvo, un meșter de pietre funerare, crescut pe străzile orașului Mardin, aflat la granița cu Siria, un orfan, luat sub aripa sa de un alt meșter de la care învață arta de a sculpta piatra. Urmărindu-l pe...

Recenzie “Camera cu fluturi” de Lucinda Riley

Recenzie “Camera cu fluturi” de Lucinda Riley

Ca de obicei: Trecutul te prinde din urmă! Prima dragoste rămâne neterminată! Deși ai trăit o viață bună, liniștită, fără prea multe tulburări - ești neîmplinit! Dacă simți permanent că îți lipsește ceva, înseamnă că undeva nu ai pus punctul care trebuie, ci ai lăsat...

0 0 votes
Article Rating
Ramona Alexandra Popescu este redactor Booknation.ro de 6 ani, 10 luni, 11 zile și a scris până acum 539 articole. Se află pe poziția 4 din 44 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ramona Alexandra Popescu aici. Ramona Alexandra Popescu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Cititul este pasiunea mea si nu m-as vedea facand altceva. Orice carte reprezinta pentru mine un prilej de relaxare si nu exista un loc mai bun in care as vrea sa fiu.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments