Recenzie ”Atracție Fatală” de Meredith Wild

Titlu: Atracție Fatală
Autor: Meredith Wild
An apariție : 2017
Editura: Editura Trei
Nr. Pagini: 328
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Ramona Alexandra Popa
Publicată la 3.11.2017
Nota recenzorului: n/a
Recenzie ”Atracție Fatală” de Meredith Wild
Acordă o notă

ACUM GĂSEȘTI ATRACȚIE FATALĂ PE:

Așa cum am promis, am revenit cu o recenzie pentru partea a doua a seriei “Hacker” de Meredith Wild, ce s-a bucurat de un succes enorm în rândul iubitorilor genului romantic. Părerea mea despre primul volum nu a fost una extraordinară, dar am zis să îi mai acord o șansă, deoarece există cazuri în care “acomodarea” cu acțiunea și personajele durează ceva timp, mai ales în cazul unei serii atât de lungi (5 cărți).

“Atracție Fatală” de Meredith Wild a reușit să îmi schimbe părerea pe care o aveam anterior și sincer, acum pot spune că sunt captivata de serie, pentru că a început să îmi arate potențialul său. Începutul a fost greoi, dar acum sunt destul de încântată de intrigă și de personaje, care au reușit să condimenteze firul narativ și să mă țină în suspans. Nu doar elementele de tensiune au ridicat nivelul, dar și scenele romantice au fost destul de originale și au adus ceva în plus cărții.

Dacă vă aduceți bine aminte, personajele principale sunt Erica și Blake. Erica are o aplicație online de fashion iar Blake este investitorul ei în această afacere. Cei doi se îndrăgostesc și relația lor devine din ce în ce mai intensă. Dacă punem la socoteală și faptul că sunt extrem de diferiți, Erica dorindu-și independență, iar Blake fiind extrem de posesiv, fiți siguri că ies scântei.. În cartea a doua încep să se cunoască mai bine și multe lucruri din trecutul ambiilor ies la iveală. Aflăm mai multe despre familia Ericai și despre “trecutul profesional” al lui Blake și suntem martori la o evoluție notabilă, atât a personajelor, cât și a relației lor. Evident drama este la cote maxime și vor fi momente extrem de tensionate și triste, dar acestea au fost sarea și piperul, ajutând lectura să fie mult mai “colorată”.

Un lucru nu s-a schimbat însă, în continuare nu îmi place de Erica.. Încă o consider extrem de complicată, dramatică și exagerată. A reușit să complice jumătate din carte din cauza problemelor de comunicare cu Blake și lipsa ei de experiență într-o relație o va consta destul de mult. Despre Blake nu am ce să spun nou, deși este posesiv, gelos și foarte intens, mi-a plăcut ca personaj și în continuare îi urmăresc evoluția cu plăcere, pentru că această intensitate îl face special.

Sper că am reușit să vă conving, eu acum mă grăbesc spre volumul 3, deoarece am impresia că acțiunea devine din ce în ce mai interesantă. Știți vorba aceea cu vinul vechi… 🙂

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.