Recenzie: “Iubire Triumfătoare” de Meredith Wild

by | May 30, 2019 | Dragoste, noaff, Recenzii cărți

🔥 CARTEA IUBIRE TRIUMFĂTOARE ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO ► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO

Sunt unele serii pe care le resping de la un anumit punct încolo, însă din motive extrem de ciudate nu le abandonez, le mai răsfoiesc. Curiozitate? Nu știu, dar am făcut acest lucru cu seria “Hacker” de Meredith Wild. Deși primele 2 volume mi-au plăcut și mi s-au părut acceptabile, de la volumul 3 s-a produs o ruptură și nu am reușit să mă redresez. Volumul 4 a avut aceeași soarta ca și acest volum, deci timpul dedicat lecturării lor nu a fost așa mare. Cred că Meredith are talent, însă a exagerat mult în conturarea personajelor și a ieșit ceva destul de greu de digerat. Acesta este punctul meu de vedere și nu îmi pare rău să o spun, pentru că este datoria mea să fiu sinceră, nu?:)

“Iubire Triumfătoare” este ultimul volum din seria “Hacker” ce culminează povestea de dragoste dintre Blake și Erica, ce au ajuns la un alt nivel în relația lor, sunt căsătoriți. Poate credeți că toată cartea va prezenta noul lor status și totul în jurul lor este acum numai lapte și miere. Evident, nu 🙂 Cu un trecut extrem de tumultos în spate, cei doi visează la un nou început, care însă nu este atât de ușor de obținut atunci când treci prin ce au trecut ei. Izbucnește un nou scandal ce îl are pe Blake în vizor și din nou, ceva în relația lor se destabilizează.

Lucruri care mi-au plăcut sunt cam puține. Meredith Wild știu că a avut intenții bune și a avut o idee interesantă în cap, însă a creat o poveste pe care nu am crezut-o deloc. Prea multă acțiune, prea multă intensitate și prea multă dramă în aceste cărți atât de subțiri. Este o furtună de sentimente și de trăiri care pe mine nu m-a prins, ci din contră, m-a obosit, pentru că am simțit că nu mi-a dat ocazia să mă relaxez și să mă bucur de povestea lor de dragoste. Cum simțeam că lucrurile s-au îndreptat și sunt ok, cum se mai întâmpla ceva și îmi dădea părerea peste cap. Prea multă telenovelaaaa, prea multe lucruri alerte și dramatice!!!!

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Meredith Wild

Nu mi-a plăcut nici finalul, care mi s-a părut foarte grăbit și previzibil. Nu știu, de la volumul 3 încolo am fost foarte dezamăgită de această serie și am tot sperat că se vor redresa lucrurile. Nu prea a fost să fie așa și din păcate mai mult de 3 steluțe nu pot acorda acestei povești. Poate intenția a fost bună, poate firul narativ avea potențial și a meritat explorat altfel. Nu știu, nu sunt autor, sunt doar un recenzor care își spune părerea sinceră, cu riscul de a supăra lumea 🙂 Mulțumesc Libris.ro pentru carte.

Poate voi aveți o altă părere, chiar îmi doresc să o aud. Din păcate, dacă nu voi avea contra argumente pertinente, îmi voi menține punctul de vedere despre “Iubire Triumfătoare” 🙂

🔥 CARTEA IUBIRE TRIUMFĂTOARE ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO ► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO
Titlu: Iubire Triumfătoare
Autor: Meredith Wild
An apariție : 2019
Editura: TREI
Nr. Pagini: 311
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Publicată la 30.05.2019
Nota recenzorului: 6/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie: ,,Începe cu ce nu-ți place” de Brian Tracy

Recenzie: ,,Începe cu ce nu-ți place” de Brian Tracy

Începe cu ce nu-ți place oferă cititorilor săi trucuri ingenioase pentru a deveni mai productivi și pentru a înlătura procrastinarea. Este prezentată ca o culegere de soluții pentru a uita de amânări și pentru a grăbi procesul de realizare a sarcinilor. Brian Tracy...

Ramona Alexandra Popa
Ramona Alexandra Popa este redactor Booknation.ro de 1224 zile și a scris până acum 337 articole. Se află pe poziția 3 din 143 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ramona Alexandra Popa aici. Ramona Alexandra Popa are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Iubesc cititul, recenziile, meciurile de snooker si de tenis si serialul Supernatural. Ador cartile cu happy end, eroinele indrazneste si eroii misteriosi. Povestile de dragoste sunt specialitatea mea dar imi plac si cele politiste sau de suspans.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *