ACUM GĂSEȘTI AVENTURILE UNEI SOȚII CUMINȚI PE:

Uneori sunt atât de amuzantă încât mă amuz chiar și pe mine. 🙂 Nu înțeleg de ce tot insist cu anumite cărți care nu îmi aduc niciun beneficiu, ba din contra, simt că mi-au provocat plesnirea unor sinapse. Am vechi clienți, dar aparent un client mai nou este Meredith Wild. Întâi a fost de vina cu seria “Hacker”, acum cu “Missadventures”, care insistă să îmi dea migrene și să mă facă să mă doară ochii de la atâta dat peste cap. Nu cred că încurajez pe nimeni să citească această serie cu recenzia mea roz, dar îmi fac datoria să vă anunț. Poate voi ați citit cu plăcere cărțile ei, sunt tare curioasă să vă aud ce părere aveți despre “Aventurile unei soții cuminți”.

Soția cuminte este Kate, care își pierde soțul într-un accident aviatic. Înainte de această tragedie, aveau căsnicia perfectă și viața le surâdea. A trecut aproape 1 an de la pierderea suferită și Kate pare că tot nu și-a revenit. Așa că pleacă cu cumnata ei pe o insulă exotică timp de 3 săptămâni pentru a încerca să uite puțin de amarul de acasă. Pe insula ce credeți? Își găsește soțul aparent mort, Price, care nu prea este mort, ci foarte viu. 🙂 De aici Kate trebuie să ia o decizie care îi poate afecta viitorul. Price sigur are o agenda secretă și trebuie să înțeleagă ce anume l-a determinat să se ascundă până și de ea și să își insceneze moartea.

Nu vreau să vă plictisesc cu “ce nu mi-a plăcut”, pentru că o să dureze. Vreau totuși să vă spun că nici măcar acest duet nu a scăpat-o pe Meredith de critică mea aspră, pentru că nu prea știe ce face. Povestea este extrem de seacă, fără ceva acțiune credibilă. În plus, încearcă să îți distragă atenția prin scenele de sex, dar nu prea reușește pentru și acestea sunt prost plasate și prost jucate. Nu înțeleg cum poți să îți ierți soțul pentru faptul că te-a mințit un an de zile și te-a făcut să suferi în halul acesta crezând că el este mort. Dacă nu pot înțelege eu ca persoană acest lucru, îmi este greu să mă pun în pielea personajului, pentru că nu pot face departajarea.

Deci gata, făcut și cartea aceasta praf 🙂 Nu mă simt extraordinar, dar nu înțeleg de ce Meredith Wil nu poate să caut3 un partener de scris care să o inspire să scrie și ea puuuțin mai bine. Sunt rea, știu. 🙂 O recenzie mai scurtă, dar nu consider că era cazul de mai mult.

Titlu: Aventurile Unei Soții Cuminți
Autor: Meredith Wild
,
Helen Hardt
An apariție : 2019
Editura: TREI
Nr. Pagini: 216
Limba: Română
Gen Literar: Erotica
Publicată la 9.09.2019
Nota recenzorului: 6/10
Ramona Alexandra Popa
Autor: Ramona Alexandra Popa
❝ Iubesc cititul, recenziile, meciurile de snooker si de tenis si serialul Supernatural. Ador cartile cu happy end, eroinele indrazneste si eroii misteriosi. Povestile de dragoste sunt specialitatea mea dar imi plac si cele politiste sau de suspans. ❞
Ramona Alexandra e 👑 Super Erou Booknation.ro
Redactor de 1118 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Ramona Alexandra Popa
Ramona Alexandra Popa mai scrie și pe https://readwithloveblog.wordpress.com/