Recenzie: “Autobuzul energiei pentru copii” de Jon Gordon

by | Oct 30, 2019 | Cărți pentru Copii, Dezvoltare Personală, Educație, Familie, Lecturi Motivaționale, Recenzii cărți

🔥 CARTEA AUTOBUZUL ENERGIEI PENTRU COPII ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Jon Gordon este atât un scriitor american cât și un orator pe teme legate de leadership, cultură, vânzări și muncă în echipa sau teamwork cum i se mai spune.

Acesta a lucrat de-a lungul timpului cu o mulțime de organizații sportive, instituții academice și corporații în întreaga America.

Programul sau de training intitulat Autobuzul Energiei este un curs interactiv bazat pe cărțile scrise de acesta și care s-au bucurat de un real succes în întreaga lume.

Autobuzul Energiei pentru copii este o carte apărută în 2012 în America. În țara noastra, cartea a fost publicată în 2019. Cartea a fost publicată la editura Act și Politon.

Autobuzul Energiei pentru copii

Trăim într-o era când lecturile motivaționale sunt de mare interes. Ne lovim tot mai des de situații când avem nevoie de încurajări și de idei care să ne ajute să depășim situațiile cu care ne confruntăm zilnic. Atunci apelăm la lecturi motivaționale, la psihologi și la traininguri ca cele pe care le ține Jon Gordon.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Jon Gordon

Ceea ce nu mulți realizează însă, este faptul că și copiii se confruntă cu o mulțime de situații zilnice care îi pun în dificultate. Sunt mici dar și ei au probleme care uneori îi depășesc. Și ei trebuie să învețe să facă față tuturor problemelor cu care se confruntă. Și ei au nevoie de lecturi motivaționale.

Autobuzul Energiei pentru copii este o poveste de 46 de pagini care îi ajută pe micuți să își dea seama cum trebuie să reacționeze în anumite situațîi.

Este povestea lui George, “un copil obișnuit care are o zi proastă”. El este ajutat de Joy, șoferița autobuzului școlar să înțeleagă că el are puterea de a alege ce gen de atitudine să adopte într-o anumită situație. Joy îl ajută să înțeleagă cât este de important să aibă încredre îl el, să privească pozitiv viitorul pentru că o gândire pozitivă depășește orice obstacol.

Va invit să descoperiți alături de copiii voștri, ideile pe care Jon Gordon le expune în cartea lui într-o manieră atât de ușor de înțeles atât pentru copii cât și pentru părinți.

🔥 CARTEA AUTOBUZUL ENERGIEI PENTRU COPII ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Autobuzul Energiei Pentru Copii
Autor: Jon Gordon
An apariție : 2019
Editura: ACT SI POLITON
Nr. Pagini: 46
Limba: Română
Gen Literar: Carti pentru copii
Publicată la 30.10.2019
Nota recenzorului: 9/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Patimi înălțătoare” de Rafaela Melinte

Recenzie ”Patimi înălțătoare” de Rafaela Melinte

M-am obișnuit atunci când citesc să îmi iau ceva bun lângă mine. Fie îmi fac prăjituri cu diferite arome, fie îmi iau câteva semințe gustoase pe care le asezonez mereu cu un ceai, cafea sau ciocolată caldă. În ultima vreme, am început să citesc tot mai mult și mi-am...

Recenzie „Unde ai dispărut, Bernadette?” de Maria Semple

Recenzie „Unde ai dispărut, Bernadette?” de Maria Semple

De mult timp nu am citit un roman atât de ingenios și de ciudat, în același timp. Unde ai dispărut, Bernadette? este un roman al cărui nume te poate induce în eroare. Poate trimite la multe genuri literare, cum ar fi dragoste, dramă sau roman polițist. În ceea ce mă...

Recenzie ”În armonie cu natura” de Andreea Ilie

Recenzie ”În armonie cu natura” de Andreea Ilie

Despre autor: Andreea Ilie este o adolescentă de doar 15 ani, care a debutat anul acesta, în plină pandemie, cu romanul pentru copii ”În armonie cu natura”. Ea a fost dintotdeauna fascinată de magia și farmecul pădurii  care au inspirat-o să scrie această carte...

Simona Mihalache este redactor Booknation.ro de 639 zile și a scris până acum 45 articole. Se află pe poziția 25 din 142 de redatori, fiind astfel un Redactor Foarte Activ. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Simona Mihalache aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments