Recenzie: “Autobuzul energiei pentru copii” de Jon Gordon

by | Oct 30, 2019 | Cărți pentru Copii, Dezvoltare Personală, Educație, Familie, Lecturi Motivaționale, Recenzii cărți

🔥 CARTEA AUTOBUZUL ENERGIEI PENTRU COPII ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Jon Gordon este atât un scriitor american cât și un orator pe teme legate de leadership, cultură, vânzări și muncă în echipa sau teamwork cum i se mai spune.

Acesta a lucrat de-a lungul timpului cu o mulțime de organizații sportive, instituții academice și corporații în întreaga America.

Programul sau de training intitulat Autobuzul Energiei este un curs interactiv bazat pe cărțile scrise de acesta și care s-au bucurat de un real succes în întreaga lume.

Autobuzul Energiei pentru copii este o carte apărută în 2012 în America. În țara noastra, cartea a fost publicată în 2019. Cartea a fost publicată la editura Act și Politon.

Autobuzul Energiei pentru copii

Trăim într-o era când lecturile motivaționale sunt de mare interes. Ne lovim tot mai des de situații când avem nevoie de încurajări și de idei care să ne ajute să depășim situațiile cu care ne confruntăm zilnic. Atunci apelăm la lecturi motivaționale, la psihologi și la traininguri ca cele pe care le ține Jon Gordon.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Jon Gordon

Ceea ce nu mulți realizează însă, este faptul că și copiii se confruntă cu o mulțime de situații zilnice care îi pun în dificultate. Sunt mici dar și ei au probleme care uneori îi depășesc. Și ei trebuie să învețe să facă față tuturor problemelor cu care se confruntă. Și ei au nevoie de lecturi motivaționale.

Autobuzul Energiei pentru copii este o poveste de 46 de pagini care îi ajută pe micuți să își dea seama cum trebuie să reacționeze în anumite situațîi.

Este povestea lui George, “un copil obișnuit care are o zi proastă”. El este ajutat de Joy, șoferița autobuzului școlar să înțeleagă că el are puterea de a alege ce gen de atitudine să adopte într-o anumită situație. Joy îl ajută să înțeleagă cât este de important să aibă încredre îl el, să privească pozitiv viitorul pentru că o gândire pozitivă depășește orice obstacol.

Va invit să descoperiți alături de copiii voștri, ideile pe care Jon Gordon le expune în cartea lui într-o manieră atât de ușor de înțeles atât pentru copii cât și pentru părinți.

Titlu: Autobuzul Energiei Pentru Copii
Autor: Jon Gordon
An apariție : 2019
Editura: ACT SI POLITON
Nr. Pagini: 46
Limba: Română
Gen Literar: Carti pentru copii
Publicată la 30.10.2019
Nota recenzorului: 9/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Marile minciuni nevinovate” de Liane Moriarty

Recenzie „Marile minciuni nevinovate” de Liane Moriarty

Liane Moriarty este o scriitoare genială și mi-a fost de ajuns să citesc Am uitat să fim fericiți pentru a mă convinge de acest fapt. Atunci când am citit și Când vina ne desparte, m-am convins de talentul ei de a crea un thriller psihologic plin de mister și de...

Recenzie ,,Vicious” de L.J. Shen

Recenzie ,,Vicious” de L.J. Shen

,,El e și iadul și raiul pentru mine.” Când avea șaptesprezece ani, Emilia LeBlanc a ajuns în casa familiei Spencer, acolo unde fuseseră angajați părinții ei ca și slujitori. Acolo l-a întâlnit pe Baron Spencer Junior, cel care avea să devină coșmarul vieții ei. Baron...

Simona Mihalache este redactor Booknation.ro de 719 zile și a scris până acum 47 articole. Se află pe poziția 25 din 150 de redatori, fiind astfel un Redactor Activ. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Simona Mihalache aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments