🔥 CARTEA AUTOBUZUL ENERGIEI PENTRU COPII ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Jon Gordon este atât un scriitor american cât și un orator pe teme legate de leadership, cultură, vânzări și muncă în echipa sau teamwork cum i se mai spune.

Acesta a lucrat de-a lungul timpului cu o mulțime de organizații sportive, instituții academice și corporații în întreaga America.

Programul sau de training intitulat Autobuzul Energiei este un curs interactiv bazat pe cărțile scrise de acesta și care s-au bucurat de un real succes în întreaga lume.

Autobuzul Energiei pentru copii este o carte apărută în 2012 în America. În țara noastra, cartea a fost publicată în 2019. Cartea a fost publicată la editura Act și Politon.

Autobuzul Energiei pentru copii

Trăim într-o era când lecturile motivaționale sunt de mare interes. Ne lovim tot mai des de situații când avem nevoie de încurajări și de idei care să ne ajute să depășim situațiile cu care ne confruntăm zilnic. Atunci apelăm la lecturi motivaționale, la psihologi și la traininguri ca cele pe care le ține Jon Gordon.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Jon Gordon.

Ceea ce nu mulți realizează însă, este faptul că și copiii se confruntă cu o mulțime de situații zilnice care îi pun în dificultate. Sunt mici dar și ei au probleme care uneori îi depășesc. Și ei trebuie să învețe să facă față tuturor problemelor cu care se confruntă. Și ei au nevoie de lecturi motivaționale.

Autobuzul Energiei pentru copii este o poveste de 46 de pagini care îi ajută pe micuți să își dea seama cum trebuie să reacționeze în anumite situațîi.

Este povestea lui George, “un copil obișnuit care are o zi proastă”. El este ajutat de Joy, șoferița autobuzului școlar să înțeleagă că el are puterea de a alege ce gen de atitudine să adopte într-o anumită situație. Joy îl ajută să înțeleagă cât este de important să aibă încredre îl el, să privească pozitiv viitorul pentru că o gândire pozitivă depășește orice obstacol.

Va invit să descoperiți alături de copiii voștri, ideile pe care Jon Gordon le expune în cartea lui într-o manieră atât de ușor de înțeles atât pentru copii cât și pentru părinți.

🔥 CARTEA AUTOBUZUL ENERGIEI PENTRU COPII ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Autobuzul Energiei Pentru Copii
Autor: Jon Gordon
An apariție : 2019
Editura: ACT SI POLITON
Nr. Pagini: 46
Limba: Română
Gen Literar: Carti pentru copii
Publicată la 30.10.2019
Nota recenzorului: 9/10

Avatar
Autor: Simona Mihalache
Simona e Redactor Foarte Activ
Redactor de 545 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Simona Mihalache