Recenzie Bună seara, Melania! de Rodica Ojog-Brașoveanu

by | Nov 30, 2014 | Literatura Română, Mister, Recenzii cărți, Suspans

🔥 CARTEA BUNĂ SEARA MELANIA! ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

buna-seara-melaniaLa aproape un an de la rezolvarea cazului cu velebrele tablouri găsim o Melania înfloritoare si un Doru Matei pregătit să iasă din azil, ceea ce o face pe simpatica bătrânică mai activă ca oricând.

Melania nu se resemnează după pierderea celebrelor tablouri și decide să facă ceva în privința asta. Ce altceva rămâne de făcut, decât organizarea unui jaf al celui mai bine păzit museu din Bucureștiul anilor 70?

Astfel, echipa cel puțin bizară formată din inginerul Ionescu, Dascălu, Scarlat și femeia misterioasă pornesc într-o aventură plină de suspans, ironie, și întorsături neașteptate de situație.

După cum am menționat mai sus, Melania, pentru a fi sigură că nu lasă nici o urmă, își ascunde identitatea față de cele trei marionete ale sale, așa că o găsim pe carismatica batrânică în casa familiei Miga, vechi prieteni, și întâmplător vecini ai celebrului muzeu în care se află expuse tablourile atât de dragi  ei.

Acțiunea ia o întorsătură neașteptată când își fac apariția cei trei tâlhari. Planul Melaniei este unul simplu- tot ce au aceștia de făcut este să sape un tunel din pivnița familiei Miga până în subsolul muzeului. Acolo, aceștia trebuie să treacă de camerele de securitate și de paznici urmând instrucțiunile precise ale misterioasei femei.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Rodica Ojog-Brașoveanu

Totul decurge conform planului, dar surpriză! Hoții află că tablourile au fost ascunse într-un loc mai sigur și oricât ar încerca, cei trei nu dau de urma acestora. Însă Melania, la doar câțiva metri distanță află de situația acestora și găsește repede soluția.

Pentru a scoate tablourile din țară, inteligenta femeie misterioasă apelează la șantaj împotriva soților Miga și a băiatului lor, un pilot care își iubește foarte mult părinții.

Tablourile sunt furate, iar hoții continuă planul Melaniei. Sosește, bineînțeles, maiorul Cristescu pentru a ancheta crima și își dă seama de implicarea Melaniei în secunda în care o găsește pe aceasta în casa familiei Miga.

Totuși, ceva nu decurge conform planului. Ce se întâmplă, deci, cu cei trei hoți? Dar cu Melania? Reușește oare maiorul Cristescu împreună cu locotenentul Azimioară să-i vină de hac femeii misterioase? Toate aceste raspunsuri le veți găsi în cartea care vă va captiva până la ultima filă.

Titlu: Bună Seara Melania!
Autor: Rodica Ojog-Brașoveanu
An apariție : 2013
Editura: NEMIRA
Nr. Pagini: 221
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 30.11.2014
Nota recenzorului: n/a

Aspecte Pozitive:

O altă carte fascinantă marca Rodica Ojog- Brașoveanu care m-a ținut cu sufletul la gură!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ,,Prin ochii ei” de Sarah Pinborough

Recenzie ,,Prin ochii ei” de Sarah Pinborough

Louise are nevoie să iasă din rutină iar când îl întâlnește pe David la bar, atracția dintre ei este zguduitoare. Însă David se retrage după un sărut iar șocul lor apare atunci când află că vor munci împreună și că David va fi șeful ei. David îi arată lui Louise că nu...

Recenzie ,,Frânturi de lumină” de Amie Kaufman și Meagan Spooner

Recenzie ,,Frânturi de lumină” de Amie Kaufman și Meagan Spooner

Sofia a plecat de pe Avon cu un an în urmă, când tatăl ei a murit. Acum singurul ei scop este să îl omoare pe cel care i-a distrus viața, cel care conduce universul și din cauza căruia se pierd atâtea vieți nevinovate. Gideon este un hacker expert, cu o viață secretă...

Recenzie ,,Fărâme de șoapte” de Amie Kaufman & Meagan Spooner

Recenzie ,,Fărâme de șoapte” de Amie Kaufman & Meagan Spooner

Treaba lui Jubilee Chase este  să supună coloniștii rebeli de pe Avon.  Și să aibă grijă la cei care sunt afectați de Furie pentru că ea este singura pe care nu o poate afecta întrucât ea nu visează. Nu a mai visat din copilărie. Și nici dacă ar fi visat nu ar fi...

Denisa Mona este redactor Booknation.ro de 2236 zile și a scris până acum 47 articole. Se află pe poziția 27 din 151 de redatori, fiind astfel un redactor în creștere. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Denisa Mona aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments