Recenzie Bună seara, Melania! de Rodica Ojog-Brașoveanu

Titlu: Bună Seara Melania!
Autor: Rodica Ojog-Brașoveanu
An apariție : 2013
Editura: Nemira
Nr. Pagini: 221
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Denisa Mona
Publicată la 30.11.2014
Nota recenzorului: n/a

🔥 CARTEA BUNĂ SEARA MELANIA! ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

buna-seara-melaniaLa aproape un an de la rezolvarea cazului cu velebrele tablouri găsim o Melania înfloritoare si un Doru Matei pregătit să iasă din azil, ceea ce o face pe simpatica bătrânică mai activă ca oricând.

Melania nu se resemnează după pierderea celebrelor tablouri și decide să facă ceva în privința asta. Ce altceva rămâne de făcut, decât organizarea unui jaf al celui mai bine păzit museu din Bucureștiul anilor 70?

Astfel, echipa cel puțin bizară formată din inginerul Ionescu, Dascălu, Scarlat și femeia misterioasă pornesc într-o aventură plină de suspans, ironie, și întorsături neașteptate de situație.

După cum am menționat mai sus, Melania, pentru a fi sigură că nu lasă nici o urmă, își ascunde identitatea față de cele trei marionete ale sale, așa că o găsim pe carismatica batrânică în casa familiei Miga, vechi prieteni, și întâmplător vecini ai celebrului muzeu în care se află expuse tablourile atât de dragi  ei.

Acțiunea ia o întorsătură neașteptată când își fac apariția cei trei tâlhari. Planul Melaniei este unul simplu- tot ce au aceștia de făcut este să sape un tunel din pivnița familiei Miga până în subsolul muzeului. Acolo, aceștia trebuie să treacă de camerele de securitate și de paznici urmând instrucțiunile precise ale misterioasei femei.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Rodica Ojog-Brașoveanu.

Totul decurge conform planului, dar surpriză! Hoții află că tablourile au fost ascunse într-un loc mai sigur și oricât ar încerca, cei trei nu dau de urma acestora. Însă Melania, la doar câțiva metri distanță află de situația acestora și găsește repede soluția.

Pentru a scoate tablourile din țară, inteligenta femeie misterioasă apelează la șantaj împotriva soților Miga și a băiatului lor, un pilot care își iubește foarte mult părinții.

Tablourile sunt furate, iar hoții continuă planul Melaniei. Sosește, bineînțeles, maiorul Cristescu pentru a ancheta crima și își dă seama de implicarea Melaniei în secunda în care o găsește pe aceasta în casa familiei Miga.

Totuși, ceva nu decurge conform planului. Ce se întâmplă, deci, cu cei trei hoți? Dar cu Melania? Reușește oare maiorul Cristescu împreună cu locotenentul Azimioară să-i vină de hac femeii misterioase? Toate aceste raspunsuri le veți găsi în cartea care vă va captiva până la ultima filă.

🔥 CARTEA BUNĂ SEARA MELANIA! ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Aspecte Pozitive:

O altă carte fascinantă marca Rodica Ojog- Brașoveanu care m-a ținut cu sufletul la gură!

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.