Recenzie ”Chemarea Îngerului” de Guillaume Musso

by | Dec 16, 2020 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA CHEMAREA ÎNGERULUI ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

 Jonathan și Madeline se ciocnesc în aeroportul Kennedy iar apoi își văd în continuare de drumul și de viețile lor. Însă viețile lor par menite să se intersecteze atunci când observă că și-au încurcat telefoanele, în urma ciocnirii.

Jonathan avea un restaurant în San Francisco iar Madeline avea o florărie în Paris, la zecii de mii de kilometri depărtare. Iar acum era imposibil să se mai poată întâlni să facă schimbul. Așa că cei doi iau legătura și decid să își trimită fiecare telefonul într-un colet.

Dar cum oamenii sunt curioși iar curierii foarte lenți de sărbători, Mat și Madeline încep să cotrobăiască prin telefonul celuilalt, printre cele mai personale informații.

Pe măsură ce zilele treceau și amânau înapoierea telefoanelor, ei aflau tot mai multe secrete care nu ar fi trebuit să fie descoperite vreodată. În afară de pozele senzuale din telefon, Madeline ascundea un secret tulburător iar Jonathan putea avea acces oricând la el. Tot ce îi trebuia era parola.

Madeline află imediat că Jonathan este fost cel mai bun bucătar din lume și prin intermediul internetului, ea află toată viața lui. Dar și Mat află trecutul lui Madeline, află că a lucrat ca polițistă înainte să dețină florăria dar oare ce a dus la sfârșitul carierelor lor anterioare?

Săpând printre ruinele vieții lor, Mat și Madeline descoperă lucruri care ar fi trebuit să rămână îngropate. Cine este Matthew și cine este Madeline cu adevărat? Pentru a afla cât mai multe răspunsuri, cei doi decid să se întâlnească și să discute despre numele care le leagă trecutul: Alice Dixon. Cine este tânăra care le-a schimbat viața?

Ea reprezintă unul dintre cele mai importante momente din viața lor iar acum este cea care îi leagă pe cei doi. Dar cine este ea și ce s-a întâmplat de ultima oară când au auzit de ea?

Cândva, Madeline pierduse totul iar acum își dezgropa trecutul întunecat. Dar dacă prezentul este doar o răsfrângere a unei acțiuni din trecut? Dacă toate sunt legate iar Alice este cheia rezolvării tuturor problemelor? Au nevoie de o singură destăinuire pentru a-și pune planul în practică. Dar oamenii mint și trădează iar misiunea lor pare departe de a fi câștigată. Ce faci când destinul îți dă o mână de ajutor dar te strivește sub o povară inimaginabilă?

O altă carte a lui Guillaume Musso, o altă capodoperă, o altă poveste tragică și șocantă, un alt carusel de emoții și de sentimente pe care le-am trăit pe tot parcursul cărții.

La fel de șocantă cum este și Mâine, Chemarea îngerului este mult mai intrigantă și mai dinamică, este o poveste despre trecut și prezent, despre soartă și despre cum lucrează universul aducându-ne în cele mai potrivite momente, în cele mai potrivite locuri.

Suspansul m-a însoțit până la final iar destăinuirea din spatele secretului care îi leagă m-a șocat și m-a făcut să îndrăgesc cartea și mai mult! Acum aștept următorul volum și tot ce pot spera este să îl citesc cât mai repede pentru că sunt sigură că va fi cel puțin la fel de palpitant, la fel de dinamic și de magic!

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții CHEMAREA ÎNGERULUI?

Vezi toată lista de cărți scrise de Guillaume Musso sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA CHEMAREA ÎNGERULUI CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: Chemarea Îngerului
Autor: Guillaume Musso
An apariție : 2012
Editura: ALL
Nr. Pagini: 375
Limba: Română
Gen Literar: Crime, Thriller, Mistery
Publicată la 16.12.2020
Nota recenzorului: 10

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Sărbătoarea Țapului” de Mario Vargas Llosa

Recenzie “Sărbătoarea Țapului” de Mario Vargas Llosa

Am citit câteva recenzii la cărțile lui Llosa prin online și m-am întărâtat nițel. Mi-a fost frică de o dezamăgire când am început Sărbătoarea Țapului, dar n-a fost cazul. Scrie în forță Llosa, scrie trivial și vulgar, e brutal și misogin, sfâșie inima, își bate joc...

Recenzie “Să-ți pui o dorință” de Vasi Rădulescu

Recenzie “Să-ți pui o dorință” de Vasi Rădulescu

"Să-ți pui o dorință" este o altă carte minunată de la Vasi Rădulescu. Face parte dintr-un cadou minunat primit de la o prietenă dragă. Tot emoționantă de te face să verși cel puțin câteva lacrimi este și aceasta. "Dragă inimă" a fost un volum de povestiri personale...

Recenzie „Straja dragonilor” de Ion Negoițescu

Recenzie „Straja dragonilor” de Ion Negoițescu

Straja dragonilor este autobiografia neterminată a criticului literar român Ion Negoițescu (1921 - 1993). Aceasta este doar prima parte a unui mai mare proiect gândit de autor, prin care și-ar fi dorit să-și consemneze întreaga viață, din copilărie până la bătrânețe....

0 0 vote
Article Rating
Mihaela Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 360 zile și a scris până acum 117 articole. Se află pe poziția 6 din 25 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Mihaela Ruxandra Dinu aici. Mihaela Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments