Recenzie ,, Cincizeci de umbre ale lui Grey” de E.L James

by | Aug 28, 2020 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA CINCIZECI DE UMBRE ALE LUI GREY ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

 Destinul face ca tânăra Kate Kavanagh să se îmbolnăvească și să fie nevoită să îi cedeze colegei ei de cameră interviul pe care urma să îl aibă. Astfel, Anastasia Steele ajunge să îl intervieveze pe unul dintre cei mai bogați, intimidanți și chipeși bărbați din lume, pe Christian Grey.

După un interviu dezastruos, într-o zi obișnuită de muncă, Anastasia îl revede pe Christian Grey în Clayton’s, acolo unde aranjează și o ședință foto pentru articolul scris de Kate. Destinul face orice ca ei să se reîntâlnească…

Astfel, cei trei ajung la ședința foto realizată de prietenul Anei, un pretendent destul de periculos pentru domnul Grey care pare că încearcă să facă tot posibilul să petreacă timp cu Ana. După o lungă ședință foto, Christian o invită pe Anastasia la o cafea.

Probabil că în momentul în care Ana a căzut în genunchi în fața unuia dintre cei mai râvniți burlaci, timiditatea, fâstâceala și inocența ei i-au căzut cu tronc lui Grey. Însă și el i-a prins inima ca într-o colivie atunci când a prins-o în brațe salvând-o din fața unui mic pericol, strângând-o la pieptul lui.

Curând, Christian nu își mai poate ține departe de Anastasia nici cadourile scumpe și nici propria prezență. Și ce faci când cel mai frumos și bogat bărbat îți propune un zbor până în Seattle cu propriul elicopter pe care îl pilotează? Evident, accepți.

Astfel, după cea de-a doua lor întâlnire, Christian decide să o aducă pe Anastasia acasă, acolo unde totul se va schimba. Când Grey îi arată camera roșie, Anastasia trebuie să ia o decizie…

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Erika L. James

Odată ce primul pas a fost făcut, Anastasia nu mai poate da înapoi. Tot ce trebuie să facă este să semneze contractul acceptând să fie supusa lui Grey. Dar poate ea să accepte să fie cu un bărbat care îi domină întreaga viață în orice clipă?

Cu o copilărie zguduitoare, fiind cândva supus, Anastasia îl acceptă pe Christian și tot ce înseamnă el. Dar asta nu înseamnă că va accepta toate cerințele lui, nu va accepta să primească pedepse de la el…sau cel puțin, asta crede ea.

Relația lor a început atât de brusc iar acum contractul și toate momentele prin care trec par să îi schimbe și să îi transforme pe amândoi. Dar dacă Christian Grey este un bărbat mult prea greu de reparat?

Când Anastasia își încalcă limitele, iese la iveală adevărul, suferința care o însoțește continuu de când Christian a apărut în viața ei. Ce faci când te-ai îndrăgostit de omul greșit? Ce faci când iubești un om stricat și defect?

Titlu: Cincizeci De Umbre Ale Lui Grey
Autor: Erika L. James
An apariție : 2012
Editura: TREI
Nr. Pagini: 611
Limba: Română
Gen Literar: Erotica
Publicată la 28.08.2020
Nota recenzorului: 10/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Coincidență ca număr de aur”  de Arina Avram

Recenzie ”Coincidență ca număr de aur” de Arina Avram

În prima zi de toamnă, am început să citesc un roman care începe tot cu o zi de toamnă. Ce surprindere cu romanul intitulat Coincidență ca număr de aur. Acum, când scriu, afară plouă și florile mele de pe balcon se deschid, parcă vor să mă îmbrățișeze cald. Când am...

Recenzie ,, Lupta” de Jennifer L. Armentrout

Recenzie ,, Lupta” de Jennifer L. Armentrout

Acum că Seth nu mai poate schimba nimic, speriat de gândul că ar putea să o rănească pe Josie, el pleacă în Andros,  insula unde a copilărit, departe de toți cei la care ține. Dar nu s-ar fi așteptat la ceea ce avea să găsească acolo. Atunci când începe să înțeleagă...

Mihaela Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 237 zile și a scris până acum 72 articole. Se află pe poziția 19 din 150 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Mihaela Ruxandra Dinu aici. Mihaela Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments