Recenzie ,,Grey” de E.L. James

by | Aug 30, 2020 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA GREY ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

  Când Anastasia Steele pășește pentru prima oară în biroul lui Christian Grey, el știe că trebuie neapărat să afle totul despre ea. Mulțumindu-i universului că a venit în locul domnișoarei Katherine Kavanagh la interviu, Grey începe să facă pași mici în viața Anastasiei.

După ce apare în micul magazin unde lucrează ea și după ce trec printr-o ședință foto în urma interviului, Grey decide să o invite la o întânire ce în curând se arată dezastruoasă. După nenumărate hotărâri, el știe în sfârșit că nu trebuie să o amestece pe Anastasia în viața sa.

Dar atunci când Anastasia îl sună într-o seară iar el apare imediat la barul unde ea băuse mult prea mult, deja nu mai poate da înapoi și nu mai poate ignora atracția pentru femeia care a apărut atât de brusc în viața lui.

După un sărut în lift, Christian are în minte un singur gând: trebuie să îi prezinte Anastasiei contractul pe care să îl semneze. Dar cum ar putea el să îi explice totul? Iar răspunsul vine imediat. A doua întâlnire vine mai repede decât s-ar fi așteptat iar tot ce trebuie să facă e să îi arate camera roșie domnișoarei Steele.

Dar oare Elena ar fi de acord cu ce face el? Contractul trebuie semnat cât mai curând pentru ca Anastasia să fie supusa lui. Dar nu este deja destul de incompatibilă cu acest post? Grey nu își poate ascunde iritarea de fiecare dată când Ana refuză un cadou sau când iese din cuvântul lui. Cum ar putea ea să accepte să fie o supusă?

Dar în curând, cei doi încep să discute contractul și să străbată un drum lung printre clauze și reguli. Relația dintre ei este plină de suișuri și coborâșuri, mai ales când Anastasia refuză să își vândă mașina sau când face ceea ce își dorește, în defavoarea lui Christian.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Erika L. James

Când el îi povestește despre Elena, știe că nu poate să înțeleagă de ce a păstrat legătura cu ea. Dar ăsta nu este singurul lucru pe care Anastasia nu îl poate înțelege. Când el începe să o învețe pe Anastasia tot ce ține de cerințele lui, ea se sperie iar Christian este îngrozit că ar putea să o piardă.

Nu a mai ajuns aici cu nicio altă supusă. Dar deja știe că Anastasia nu va fi o supusă. Urmărit de traumele trecutului, cea mai mare temere a lui Christian este că Anastasia o să îl părăsească.

Iar de fiecare dată când greșește, el e sigură că femeia lui va pleca și-l va părăsi. Dar chiar și atunci când calcă strâmb în cele mai rele moduri cu putință, Anastasia îl iartă. Până când merge prea departe, până când nu mai poate fi iertat, până ce totul se destramă.

Acum a pierdut-o pe Anastasia și știe că trebuie să o recucerească, știe că trebuie să renunțe la stilul de viață cu care a fost învățat, știe că Ana merită mai mult. Dar va putea oare să facă asta? Iar ea îl va putea ierta vreodată?

Titlu: Grey
Autor: Erika L. James
An apariție : 2015
Editura: TREI
Nr. Pagini: 668
Limba: Română
Gen Literar: Erotica
Publicată la 30.08.2020
Nota recenzorului: 10/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Coincidență ca număr de aur”  de Arina Avram

Recenzie ”Coincidență ca număr de aur” de Arina Avram

În prima zi de toamnă, am început să citesc un roman care începe tot cu o zi de toamnă. Ce surprindere cu romanul intitulat Coincidență ca număr de aur. Acum, când scriu, afară plouă și florile mele de pe balcon se deschid, parcă vor să mă îmbrățișeze cald. Când am...

Recenzie ,, Lupta” de Jennifer L. Armentrout

Recenzie ,, Lupta” de Jennifer L. Armentrout

Acum că Seth nu mai poate schimba nimic, speriat de gândul că ar putea să o rănească pe Josie, el pleacă în Andros,  insula unde a copilărit, departe de toți cei la care ține. Dar nu s-ar fi așteptat la ceea ce avea să găsească acolo. Atunci când începe să înțeleagă...

Mihaela Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 237 zile și a scris până acum 72 articole. Se află pe poziția 19 din 150 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Mihaela Ruxandra Dinu aici. Mihaela Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments