Recenzie ,,Grey” de E.L. James

de | aug. 30, 2020 | Recenzii cărți

  Când Anastasia Steele pășește pentru prima oară în biroul lui Christian Grey, el știe că trebuie neapărat să afle totul despre ea. Mulțumindu-i universului că a venit în locul domnișoarei Katherine Kavanagh la interviu, Grey începe să facă pași mici în viața Anastasiei.

După ce apare în micul magazin unde lucrează ea și după ce trec printr-o ședință foto în urma interviului, Grey decide să o invite la o întânire ce în curând se arată dezastruoasă. După nenumărate hotărâri, el știe în sfârșit că nu trebuie să o amestece pe Anastasia în viața sa.

Dar atunci când Anastasia îl sună într-o seară iar el apare imediat la barul unde ea băuse mult prea mult, deja nu mai poate da înapoi și nu mai poate ignora atracția pentru femeia care a apărut atât de brusc în viața lui.

După un sărut în lift, Christian are în minte un singur gând: trebuie să îi prezinte Anastasiei contractul pe care să îl semneze. Dar cum ar putea el să îi explice totul? Iar răspunsul vine imediat. A doua întâlnire vine mai repede decât s-ar fi așteptat iar tot ce trebuie să facă e să îi arate camera roșie domnișoarei Steele.

Dacă îți place recenzia cărții GREY, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Erika L. James

Dar oare Elena ar fi de acord cu ce face el? Contractul trebuie semnat cât mai curând pentru ca Anastasia să fie supusa lui. Dar nu este deja destul de incompatibilă cu acest post? Grey nu își poate ascunde iritarea de fiecare dată când Ana refuză un cadou sau când iese din cuvântul lui. Cum ar putea ea să accepte să fie o supusă?

Dar în curând, cei doi încep să discute contractul și să străbată un drum lung printre clauze și reguli. Relația dintre ei este plină de suișuri și coborâșuri, mai ales când Anastasia refuză să își vândă mașina sau când face ceea ce își dorește, în defavoarea lui Christian.

Când el îi povestește despre Elena, știe că nu poate să înțeleagă de ce a păstrat legătura cu ea. Dar ăsta nu este singurul lucru pe care Anastasia nu îl poate înțelege. Când el începe să o învețe pe Anastasia tot ce ține de cerințele lui, ea se sperie iar Christian este îngrozit că ar putea să o piardă.

Nu a mai ajuns aici cu nicio altă supusă. Dar deja știe că Anastasia nu va fi o supusă. Urmărit de traumele trecutului, cea mai mare temere a lui Christian este că Anastasia o să îl părăsească.

Iar de fiecare dată când greșește, el e sigură că femeia lui va pleca și-l va părăsi. Dar chiar și atunci când calcă strâmb în cele mai rele moduri cu putință, Anastasia îl iartă. Până când merge prea departe, până când nu mai poate fi iertat, până ce totul se destramă.

Acum a pierdut-o pe Anastasia și știe că trebuie să o recucerească, știe că trebuie să renunțe la stilul de viață cu care a fost învățat, știe că Ana merită mai mult. Dar va putea oare să facă asta? Iar ea îl va putea ierta vreodată?

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA GREY CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2023
Titlu: GREY
Autor: Erika L. James
An apariție : 2015
Editura: TREI
Nr. Pagini: 668
Limba: Română
Gen Literar: Erotica
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 353

Alte recenzii de la Erika L. James:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Îngerul meu secret” de Federica Bosco

Recenzie ”Îngerul meu secret” de Federica Bosco

Povestea unui înger păzitor: După ce Patrick a murit, Mia și-a dorit ca toată lumea ei să se sfârșească. Și aproape că a reușit să facă asta după ce s-a aruncat în marea care i-a răpit viața celui pe care îl iubea. A lăsat valurile să îi înconjoare trupul, însă ceva...

Recenzie ”Interzis” de Vi Keeland

Recenzie ”Interzis” de Vi Keeland

O seară de poker, un show și o iubire interzisă... Ea este cea mai bună jucătoare de poker, el este un magnat arogant care, uneori, după o zi de muncă, preferă să joace poker cu niște prieteni vechi. Așa se întâlnesc Kate Monroe și Cooper Montgomery, într-o seară când...

Recenzie ”Femeile lui Lazăr” de Marina Stepnova

Recenzie ”Femeile lui Lazăr” de Marina Stepnova

Am de mult timp cartea aceasta în lista de must read și habar n-am de ce mi-a luat așa mult timp să ajung s-o citesc având în vedere cât de mult mi-a plăcut. Am auzit multe lucruri bune prin online și de data asta chiar au fost pe bună dreptate deoarece a fost scrisă...

0 0 votes
Article Rating
Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 1099 zile și a scris până acum 264 articole. Se află pe poziția 5 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ruxandra Dinu aici. Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Salutare, dragilor! Sunt o mare visătoare, arta este o parte din mine încă de când eram un copil și fără ea, probabil nu aș vedea viața atât de colorată. Iubesc cărțile și lumea magică în care mă transpun acestea, iubesc să scriu poezii și încerc să mă ghidez cât mai mult după acel drag ”Carpe diem!”.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments