Recenzie ,,Mai întunecat” de E.L. James

de | sept. 28, 2020 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA MAI ÎNTUNECAT ARE REDUCERE PE:

Christian trebuie să o recupereze acum pe Anastasia, căci fără ea întunericul pune stăpânire pe el, pentru că până acum nu a realizat cât de singur e, nu a realizat asta până nu a pierdut-o pe singura femeie de care s-a îndrăgostit vreodată.

Când o câștigă înapoi, își promite că nu o va mai lăsa niciodată să plece, că nu o va mai da în bară. Ar putea el să renunțe la viața lui, la tot pentru a avea o relație simplă cu Anastasia? Răspunsul vine mai repede decât s-ar fi așteptat iar totul deabia începe…

Dar ei sunt două persoane la poli opuși, gata să se dezlănțuie oricând. Relația lor este o continuă contradicție, plină de certuri și de împăcări și mai înfocate. Însă când totul mergea bine, în viața lui Christian apare Leila, fosta lui supusă și dă totul peste cap.

Acum el trebuie să o protejeze pe Anastasia și să o găsească pe femeia care cândva i s-a supus. Dar cum să o protejeze pe Ana când ea face totul ca să se expună pericolului? Când Christian își pune bodyguarzii să o supravegheze, între ei se iscă o ceartă aprinsă iar întunericul amenință să iasă iar la suprafață.

Dacă îți place recenzia cărții MAI ÎNTUNECAT, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Erika L. James

El știe că atunci când va afla adevărul va pleca fără să se mai uite în urmă. Dar până atunci, Carpe diem, Grey! Ei evoluează și ajung să se iubească mai mult decât și-ar fi imaginat vreodată. Când barierele lui sunt dărâmate de Anastasia, își dorește ca ea să fie ultima femeie din viața lui.

Dar femeile din viața lui încep să fie piedici mari în relația cu Anastasia iar atunci când șeful ei întrece măsura, Christian vede roșu în fața ochilor. El ar face orice pentru Ana, chiar dacă asta înseamnă și să distrugă o întreagă companie ca să o știe în siguranță.

Printre suișuri și coborâșuri, iubirea lor crește și îi schimbă iar acum demonii, întunericul și teama au dispărut.Dar dacă fericirea poate fi răpită? Dacă demonii se pot întoarce sub cea mai urâtă formă a lor? Când viața lui Christian e pusă în pericol el se întreabă dacă o va mai vedea vreodată pe femeia pe care o iubește.

Cu un răspuns nerostit, cu un viitor ce le poate fi luat, Christian trece prin cel mai greu moment din viața lui. Dacă fericirea lui nu a fost făcută să dureze? Și dacă în spatele durerii lor se află de fapt un demon mult mai feroce și mai negru decât și-au imaginat ei? Destinul dă cu banul în fața vieții lor: fericiți până la adânci bătrâneți sau sfâșiați și distruși în cincizeci de nuanțe?

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA MAI ÎNTUNECAT CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2023
Titlu: MAI ÎNTUNECAT
Autor: Erika L. James
An apariție : 2019
Editura: TREI
Nr. Pagini: 640
Limba: Română
Gen Literar: Erotica
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 626

Alte recenzii de la Erika L. James:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Îngerul meu secret” de Federica Bosco

Recenzie ”Îngerul meu secret” de Federica Bosco

Povestea unui înger păzitor: După ce Patrick a murit, Mia și-a dorit ca toată lumea ei să se sfârșească. Și aproape că a reușit să facă asta după ce s-a aruncat în marea care i-a răpit viața celui pe care îl iubea. A lăsat valurile să îi înconjoare trupul, însă ceva...

Recenzie ”Interzis” de Vi Keeland

Recenzie ”Interzis” de Vi Keeland

O seară de poker, un show și o iubire interzisă... Ea este cea mai bună jucătoare de poker, el este un magnat arogant care, uneori, după o zi de muncă, preferă să joace poker cu niște prieteni vechi. Așa se întâlnesc Kate Monroe și Cooper Montgomery, într-o seară când...

Recenzie ”Femeile lui Lazăr” de Marina Stepnova

Recenzie ”Femeile lui Lazăr” de Marina Stepnova

Am de mult timp cartea aceasta în lista de must read și habar n-am de ce mi-a luat așa mult timp să ajung s-o citesc având în vedere cât de mult mi-a plăcut. Am auzit multe lucruri bune prin online și de data asta chiar au fost pe bună dreptate deoarece a fost scrisă...

0 0 votes
Article Rating
Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 1099 zile și a scris până acum 264 articole. Se află pe poziția 5 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ruxandra Dinu aici. Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Salutare, dragilor! Sunt o mare visătoare, arta este o parte din mine încă de când eram un copil și fără ea, probabil nu aș vedea viața atât de colorată. Iubesc cărțile și lumea magică în care mă transpun acestea, iubesc să scriu poezii și încerc să mă ghidez cât mai mult după acel drag ”Carpe diem!”.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments