Recenzie ,, Cincizeci de umbre descătușate” de E.L James

by | Aug 28, 2020 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA CINCIZECI DE UMBRE DESCĂTUȘATE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Plecați în luna de miere, la bordul unui iaht de lux, Christian și Anastasia sunt înconjurați de iubire, cei doi trăiesc fiecare clipă pentru că de acum încolo nimic nu mai poate sta în calea fericirii lor. Asta până când un incendiu bizar izbucnește la sediul lui Christian iar suspectul este un criminal.

Ei nu s-au așteptat niciodată la ceea ce avea să vină. Nici măcar atunci când Jack Hyde apare iar în viața lor. După ce Christian a avut grijă să fie dat afară, nimeni nu a mai auzit nimic de el până acum. Când totul părea să meargă, viața lor suferă o întorsătură de situație.

Când Jack vine să o răpească pe Anastasia și este prins de câtre badigarzii lui Grey, haosul deabia începe. Hiperprotectorul Christian Grey ar face orice ca soția sa să fie protejată, chiar dacă asta înseamnă să o înconjoare de o armată de bodyguarzi. Atunci când Anastasia trece peste cuvântul lui, între ei se iscă furtuni și certuri pentru că asta e relația lor, o continuă și intrigantă contradicție.

Încă de la început, diferențele dintre ei au fost cele care i-au atras și care au creat între ei această chimie puternică. Dar Grey este un maniac al controlului mai ales atunci când ceea ce iubește el este amenințat.

Dar adevăratul șoc al lui Christian abia acum urmează iar reacția lui este zguduitoare și dureroasă pentru soția lui. Între ei se cască în curând o punte mult prea mare, mult prea adâncă.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Erika L. James

După un schimb tăios de replici, cei doi decid să păstreze distanța dar tocmai acum Anastasia a primit lovitura vieții ei. Ca să o salveze pe una dintre cele mai importante persoane pentru ea și Christian, ea trebuie să-și pună viața în pericol și să îl rănească pe singurul bărbat pe care l-a iubit vreodată.

După ce Anastasia îl părăsește pe Christian, inima lui e zdrobită și el știe că nu va mai fi întreagă vreodată fără soția lui.  Și cum mai poate fi totul la fel după ce au fost atâtea vieți puse în pericol? Cum mai poate Grey să zâmbească fără iubirea vieții lui? Cum ar mai putea Anastasia să fie cu el după ce a respins ceea ce ea iubește?

Printre cioburi și lacrimi, Christian se luptă să ajungă la soția lui. Dar dacă este deja mult prea târziu ca să salveze ceea ce iubește cel mai mult?

Titlu: Cincizeci De Umbre Descătușate
Autor: Erika L. James
An apariție : 2012
Editura: TREI
Nr. Pagini: 713
Limba: Română
Gen Literar: Erotica
Publicată la 28.08.2020
Nota recenzorului: 10/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Coincidență ca număr de aur”  de Arina Avram

Recenzie ”Coincidență ca număr de aur” de Arina Avram

În prima zi de toamnă, am început să citesc un roman care începe tot cu o zi de toamnă. Ce surprindere cu romanul intitulat Coincidență ca număr de aur. Acum, când scriu, afară plouă și florile mele de pe balcon se deschid, parcă vor să mă îmbrățișeze cald. Când am...

Recenzie ,, Lupta” de Jennifer L. Armentrout

Recenzie ,, Lupta” de Jennifer L. Armentrout

Acum că Seth nu mai poate schimba nimic, speriat de gândul că ar putea să o rănească pe Josie, el pleacă în Andros,  insula unde a copilărit, departe de toți cei la care ține. Dar nu s-ar fi așteptat la ceea ce avea să găsească acolo. Atunci când începe să înțeleagă...

Mihaela Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 237 zile și a scris până acum 72 articole. Se află pe poziția 19 din 150 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Mihaela Ruxandra Dinu aici. Mihaela Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments