Recenzie ,, Cincizeci de umbre întunecate” de E.L James

by | Aug 28, 2020 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA CINCIZECI DE UMBRE ÎNTUNECATE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Când Christian îi propune Anastasiei să se întâlnească din nou, ea acceptă pregătindu-se de ceea ce poate urma din partea bărbatului care i-a frânt inima. Când Christian îi face o nouă propune, o relație care să atingă limitele normalului, Anastasia acceptă iar drumul lor tocmai începe.

Acum, angajată într-un post la care a râvnit demult, cu un bărbat fascinant și misterios în cincizeci de feluri, Anastasia își îmbrățișează noua viață și noua relație. Dar atunci când află că Christian nu îl agrează pe Jack Hyde, pe șeful ei, spiritele se încing și sunt gata să explodeze.

Oare îi va dispărea vreodată acestui bărbat latura de dominator posesiv? Dar totul este ca mersul pe marginea unei prăpastii atunci când bărbatul pe care îl iubești este Christian Grey. Iar a fi cu el merită orice risc, chiar dacă asta înseamnă trasarea unor linii acolo unde Anastasia nu are voie să îl atingă.

Abuzat în copilărie de bărbații din viața mamei sale, fiind cândva la rândul său un supus, Christian a crescut cu traume pe care niciun copil nu ar trebui să le sufere iar acum totul se răsfrânge asupra vieții sale.

Dar atunci când  fosta supusă a lui Christian apare în peisaj totul devine periculos. După ce își face apariția acasă la Christian și la firma unde lucrează Anastasia, el îi destăinuie femeii pe care o iubește povestea despre femeia care cândva și-a dorit mai mult iar el a părăsit-o.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Erika L. James

Disperat de control, Christian face tot posibilul să o protejeze pe Anastasia de încercările care apar în viața lor. Dar eforturile lui nu sunt suficiente. Dacă o să o piardă pe singura femeie pe care a iubit-o vreodată?

Dacă nu vor mai putea fi vreodată împreună? Dacă au avut deja destule obstacole și nu mai pot trece peste încă unul? Dacă povestea lor a fost scrisă greșit, și de fapt mult, mult prea scurtă?

Ce faci când cel mai prețios om din lume îți poate fi luat, ce faci când nu știi ce se află după colț? Ce faci când fericirea ta este prezentul dar viitorul se arată întunecat?

Titlu: Cincizeci De Umbre întunecate
Autor: Erika L. James
An apariție : 2012
Editura: TREI
Nr. Pagini: 639
Limba: Română
Gen Literar: Erotica
Publicată la 28.08.2020
Nota recenzorului: 10/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Coincidență ca număr de aur”  de Arina Avram

Recenzie ”Coincidență ca număr de aur” de Arina Avram

În prima zi de toamnă, am început să citesc un roman care începe tot cu o zi de toamnă. Ce surprindere cu romanul intitulat Coincidență ca număr de aur. Acum, când scriu, afară plouă și florile mele de pe balcon se deschid, parcă vor să mă îmbrățișeze cald. Când am...

Recenzie ,, Lupta” de Jennifer L. Armentrout

Recenzie ,, Lupta” de Jennifer L. Armentrout

Acum că Seth nu mai poate schimba nimic, speriat de gândul că ar putea să o rănească pe Josie, el pleacă în Andros,  insula unde a copilărit, departe de toți cei la care ține. Dar nu s-ar fi așteptat la ceea ce avea să găsească acolo. Atunci când începe să înțeleagă...

Mihaela Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 237 zile și a scris până acum 72 articole. Se află pe poziția 19 din 150 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Mihaela Ruxandra Dinu aici. Mihaela Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments