Recenzie “Darul” (Vrăjitor și vrăjitoare #2) de James Patterson & Ned Rust

by | Aug 14, 2016 | Beletristică, Fantezie, Literatură Contemporană, Literatura Universală, Recenzii cărți

🔥 CARTEA DARUL (VRĂJITOR ȘI VRĂJITOARE #2) ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Darul, James Patterson & Ned RustDarul, al doilea volum din seria Vrăjitor şi Vrăjitoare, continuă aventurile lui Whit şi Wisty împotriva unui sistem ce vrea să subjuge orice urmă de magie şi de creativitate.

Atât Whit cât şi Wisty vor învăţa pe zi ce trece tot mai mult despre puterilor lor. Wisty va învăţa să folosească băţul de tobă lăsat de mama ei, întocmai ca ceea ce este, o baghetă magică menită să-i amplifice magia. Whit va descoperi în jurnalul aparent cu pagini albe, dăruit de tatăl său, nu numai un ajutor de nădejde atunci când imaginaţia te lasă la greu, dar şi un mijloc de eliberare a sufletului, aşternând pe paginile magicului jurnal propriile gânduri şi trăiri.

Surpriza în acest al doilea volum vine din partea lui Byron, trădătorul transformat de Wisty în dihor, formă în care ne-am obişnuit să-l vizualizăm în volumul Vrăjitor şi Vrăjitoare. Revenit la forma umană, Byron jonglează cu ambele tabere. Când credem că este de partea lui Wisty este tras brusc în tabăra inamicului şi viceversa. Îndrăgostit de fata de foc, dar şi confuz asupra deciziilor pe care este obligat să le facă, Byron este mereu la un pas de moarte, când de mâna lui Wisty când de mâna Celui Care Este Unicul.

Byron e cel care îi atrage pe protagonişti în capcană, ca mai apoi tot el să fie cel care îi scoate din ghearele morţii. Un lucru este clar: Byron este omul de mijloc, care va încerca să o salveze pe Wisty fie prin viaţă fie prin moarte, dar de salvat va încerca să o salveze. Ce părere va avea Wisty despre noile sentimente ale lui Byron faţă de ea şi mai ales dacă va fi de acord cu ideile acestuia de salvare, asta rămâne de descoperit.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de James Patterson

Whit, pe de altă parte, nu mai reuşeşte nicicum să mai dea de Celia în ciuda faptului că vocea ei îi răsună în cap, iar mirosul parfumului ei încă îi mai bântuie visele.

Pe întreg parcursul romanului James Patterson, în colaborare cu Ned Rust, ne poartă paşii tot mai aproape de planurile malefice ale Celui Care Este Unicul, dar şi spre deznodământul acestei poveşti magice. Dacă Wisty şi Whit vor reuşi într-un final să-şi reîntregească familia şi dacă vor reuşi să salveze măcar o parte din lumea care pare că le scapă printre degete de fiecare dată, asta rămâne de descoperit alături de protagonişti.

Când citeşti o carte destul de bună, într-un fel ai făcut lucrurile despre care citeşti.

🔥 CARTEA DARUL (VRĂJITOR ȘI VRĂJITOARE #2) ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Darul (vrăjitor și Vrăjitoare #2)
Autor: James Patterson
,
Ned Rust
An apariție : 2012
Editura: LEDA
Nr. Pagini: 352
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 14.08.2016
Nota recenzorului: n/a

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Cabina de săruturi” de Beth Reeckles

Recenzie ”Cabina de săruturi” de Beth Reeckles

Titlu: Cabina de săruturi Titlu-original: The kissing booth Autor: Beth Reeckles Editura: Leda Edge An apariție: 2018 Număr de pagini: 368 Despre autor: Beth Reekles este o autoare britanică care a publicat Rolling Dice și Out of Tune. La vârsta de doar 15 ani a...

Recenzie ”Eu cea de pe locul doi” – volumul II de Cezara Zamfir

Recenzie ”Eu cea de pe locul doi” – volumul II de Cezara Zamfir

De câteva zile le citesc plantelor de pe balcon din volumul II al romanul Eu cea de pe locul doi scrisă de Cezara Zamfir. Ele nu au ascultat și primul volum, încă nu erau născute, dar par acum destul de impresionante. E uimitor cum florile lor sunt mai deschise, mai...

Recenzie ”Noi doi” de Diana Farca

Recenzie ”Noi doi” de Diana Farca

Titlu: Noi doi Autor: Diana Farca An apariție: 2020 Editura: Eleprint Număr de pagini: 167 Despre autor: Diana Farca este o autoare de beletristică care a debutat cu romanul ”La limită”, un roman ce se încadrează la ficțiune, istorie și romance. Următoarea carte...

Diana Daniela Macovei este redactor Booknation.ro de 1905 zile și a scris până acum 270 articole. Se află pe poziția 5 din 143 de redatori, fiind astfel un Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Diana Daniela Macovei aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments