🔥 CARTEA DE CE BĂRBAŢII SE UITĂ LA MECI ŞI FEMEILE ÎN OGLINDĂ? ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

de-ce-barbatii-se-uita-la-meci-si-femeile-se-uita-in-oglindaDe ce bărbaţii se uită la meci şi femeile în oglindă?” este un volum care răspunde multor întrebări legate de viaţa de cuplu, de relaţii interumane, dar şi despre influenţa timpului şi a societăţii asupra relaţiilor dintre femei şi bărbaţi.

Cartea scrisă de soţii Allan şi Barbara Pease „porneşte de la prezentarea ultimelor descoperiri în domeniile cercetării asupra creierului, biologiei evoluţioniste, geneticii, psihologiei şi schimbărilor sociale. Rezultatul este o privire revelatoare, uneori şocantă asupra teritoriului de luptă trasat între sexe.”, se arată în descrierea succintă a volumului.

Volumul permite cititorilor să se delecteze, să se amuze, dar, în acelaşi timp, să înveţe despre trecutul lor ca fiinţe umane şi despre cum funcţionează creierul uman în diferite situaţii. Chiar dacă are la bază multe studii, cartea are un limbaj uşor de înţeles, este o lectură plăcută şi incitantă.

Personal, recomand acest volum cu foarte mare entuziasm. Prin intermediul acestei cărţi am învăţat că este important să cunoaştem felul în care funcţionează creierul uman pentru a şti de unde pornesc anumite atitudini şi reflexe. Mai important decât să cunoaştem creierul, este să înţelegem că, prin natură, noi, bărbaţii şi femeile, suntem diferiţi – nu inegali, ci diferiţi. Cartea ne mai învaţă şi că pentru a avea o relaţie sentimentală sănătoasă este important să cunoşti nevoile celui de lângă tine, dar şi pe ale tale.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Allan şi Barbara Pease.

În capitolul de final, respectiv în cel de concluzii generale, autorii ne spun că: „Bărbatul doreşte putere, împlinire şi sex. Femeia vrea relaţii interumane, stabilitate şi iubire. A ne simţi supăraţi pe aceste lucruri este la fel de inutil ca supăratul pe cer pentru că plouă.”

De ce bărbaţii se uită la meci şi femeile în oglindă” este un volum publicat în România în anul 2008 la editura Curtea Veche. Allan şi Barbara Pease sunt cei mai de succes autori ai Australiei, cărţile publicate de aceştia fiind traduse în 53 de limbi.

🔥 CARTEA DE CE BĂRBAŢII SE UITĂ LA MECI ŞI FEMEILE ÎN OGLINDĂ? ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: De Ce Bărbaţii Se Uită La Meci şi Femeile în Oglindă?
Autor: Allan şi Barbara Pease
An apariție : 2008
Editura: Curtea Veche
Nr. Pagini: 344
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 8.01.2015
Nota recenzorului: n/a

Aspecte Pozitive:

Carte captivantă, uşor de citit şi de înţeles. Este un volum care explică diferenţele dintre bărbaţi şi femei, dar şi motivele biologice pentru care se nasc aceste diferenţe.

Avatar
Autor: Iulia Drăghici
Iulia e Redactor Activ
Redactor de 1953 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Iulia Drăghici