Recenzie „Diamantul de la Miezul Nopţii” (Tronul de cleștar #2) de Sarah J. Maas

by | Mar 7, 2016 | Beletristică, Fantezie, Recenzii cărți, Suspans

🔥 CARTEA DIAMANTUL DE LA MIEZUL NOPŢII (TRONUL DE CLEȘTAR #2) ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Diamantul de la Miezul Noptii, Sarah J. Maas

Tronul de cleştar ne aduce în volumul doi o continuare de excepţie. Diamantul de la Miezul Nopţii nu numai că ne făureşte o imagine crudă, lipsită de scrupule a unei lumi neîndurătoare ci ne prezintă şi faţa lipsită de sensibilitate a personajelor.

În Diamantul de la Miezul Nopţii, Sarah J. Maas ne face cunoştinţă cu Asasina Ardalanului în stare pură, lipsită de sensibilitatea care te făcea să-i uiţi legenda. Cădem într-un joc al manipulării, adunăm piese lipsă din puzzle şi rămânem în final cu chipul mai împietrit decât al căpitanului Chaol Westfall.

Campioana Regelui îşi începe îndeplinirea atribuţiilor, astfel îndreptându-se spre libertatea mult visată. Ce atribuţii? Cele de asasină; Regele îşi convoacă Asasina, îi dă o listă cu inamici ce trebuie înlăturaţi şi Celaena Sardothien face ce ştie ea mai bine: îi ucide. Finalul? După patru ani de executat misiuni în numele regelui, va fi liberă de contract şi va putea pleca oriunde.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Sarah J. Maas

Păşim alături de Celaena în lumea asasinilor, a trădătorilor, a vicleşugurilor, într-o lume în care poţi să te trezeşti un simplu pion pe tabla de şah exact când te aştepţi mai puţin, iar persoanele dragi îţi pot ascunde informaţii vitale. Asistăm la consumarea şi destrămarea unei iubiri, la moartea unei prietene dragi, legarea unei alianţe şi prietenii noi, şi la o dezlănţuire totală de magie.

Prin primul volum, Tronul de cleştar, Sarah J. Maas, nu a făcut altceva decât să ne dea o briză de aer cald, să ne ameţească cu poveşti de curte, să ne facă să sensibilizăm cu personajele, să visăm la mitul “şi au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi”.

Astfel, am căzut, în plin, în capcana Diamantul de la Miezul Nopţii, o furtună de magie şi întâmplări de neanticipat unde descoperim planuri malefice de mii de ani, rezerve de magie suprimată în persoane de rang înalt şi nu în ultimul rând, o descoperim pe adevărata Celaena, cea de dinainte de Asasina Adarlanului. Iar adevărul este cu mult mai departe faţă de orice am fi crezut că am anticipat.

🔥 CARTEA DIAMANTUL DE LA MIEZUL NOPŢII (TRONUL DE CLEȘTAR #2) ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Diamantul De La Miezul Nopţii (tronul De Cleștar #2)
Autor: Sarah J. Maas
An apariție : 2014
Editura: RAO
Nr. Pagini: 576
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 7.03.2016
Nota recenzorului: n/a

Aspecte Pozitive:

Schimbări de situaţie de o naturaleţe fină cu personaje al căror rol este bine fixat.

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Până la ultima suflare” de Jennifer L. Armentrout

Recenzie “Până la ultima suflare” de Jennifer L. Armentrout

Frumoasa noastră serie "Apocalipsa elementelor" a ajuns la ultimul său volum și sunt foarte tristă să vă vorbesc despre finalul acestei povești. Sunt super îndrăgostită de tot universul creat de Jennifer, dar mai ales de personajele sale și consider că a pus foarte...

Recenzie „Înainte de noi” de Anna Todd

Recenzie „Înainte de noi” de Anna Todd

Seria After nu se încheie cu volumul După ce am găsit fericirea, care este doar finalul poveștii dintre cei doi. Înainte de noi este un prequel al relației dintre Tessa și Hardin. Dar ceea ce îl face special este perspectiva narativă a lui Hardin asupra întregii...

Recenzie „După ce am găsit fericirea” de Anna Todd

Recenzie „După ce am găsit fericirea” de Anna Todd

Deși seria After nu este preferata mea din toate timpurile, După ce am găsit fericirea este un volum cu adevărat reușit. După finalul abrupt din volumul trei, care i-a dat viața peste cap lui Hardin, asistăm la noi drame în viața personajelor. Sentimentele...

Diana Daniela Macovei este redactor Booknation.ro de 1936 zile și a scris până acum 270 articole. Se află pe poziția 5 din 146 de redatori, fiind astfel un Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Diana Daniela Macovei aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments