Recenzie ”După ce am găsit fericirea” de Anna Todd

by | Jun 30, 2020 | Beletristică, Dragoste, Literatură Contemporană, Recenzii cărți

🔥 CARTEA DUPĂ CE AM GĂSIT FERICIREA ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Anna Todd este autoarea seriei After, seria cea mai citită de pe Wattpad și nu numai. Ediția tipărită a apărut în 2014 și s-a vândut în milioane de exemplare în întreaga lume, ocupând primul loc în topul vânzărilor din Italia, Spania, Franța și Germania. Astfel, Anna Todd s-a făcut cunoscută în toată lumea, iar Editura Trei a publicat atât toată seria After, dar și Surorile Spring, Nimic mai mult, Nimic mai puțin.

După ce am găsit fericirea este  al patrulea volum al seriei After, o carte ce nu o poți lăsa atât de ușor jos de mână. Citind-o treci prin tot felul de stări, nu mai știi ce este adevărat și ce este minciună, iar după ce ai citit primele trei volume, nu te poți opri.

În volumul al patrulea descoperim o npuă Tessa, matură care își cunoaște propriile valori și care nu se lasă manipulată de nimeni, mai ales de Hardin. Pleacă la New York cu Landon, prietenul ei cel mai bun și dispare din viața lui Hardin.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Anna Todd

Ce face Hardin acum? Încearcă să se schimbe. Nu mai folosește violența, iar vazele sparte, dulapurile rupte și pumnii cu care Hardin ne obișnuise rămân în urmă în acest volum.

Finalul este cel care mi-a plăcut enorm și la care a sperat de-a lungul filelor citite. After este o serie pe care eu o să o păstrez în bibliotecă o vreme, iar După ce ne-am găsit fericirea este cel mai frumos volum din seria celebră a lui Anna Todd.

🔥 CARTEA DUPĂ CE AM GĂSIT FERICIREA ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: După Ce Am Găsit Fericirea
Autor: Anna Todd
An apariție : 2016
Editura: TREI
Nr. Pagini: 496
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Publicată la 30.06.2020
Nota recenzorului: 9/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Patimi înălțătoare” de Rafaela Melinte

Recenzie ”Patimi înălțătoare” de Rafaela Melinte

M-am obișnuit atunci când citesc să îmi iau ceva bun lângă mine. Fie îmi fac prăjituri cu diferite arome, fie îmi iau câteva semințe gustoase pe care le asezonez mereu cu un ceai, cafea sau ciocolată caldă. În ultima vreme, am început să citesc tot mai mult și mi-am...

Recenzie „Unde ai dispărut, Bernadette?” de Maria Semple

Recenzie „Unde ai dispărut, Bernadette?” de Maria Semple

De mult timp nu am citit un roman atât de ingenios și de ciudat, în același timp. Unde ai dispărut, Bernadette? este un roman al cărui nume te poate induce în eroare. Poate trimite la multe genuri literare, cum ar fi dragoste, dramă sau roman polițist. În ceea ce mă...

Recenzie ”În armonie cu natura” de Andreea Ilie

Recenzie ”În armonie cu natura” de Andreea Ilie

Despre autor: Andreea Ilie este o adolescentă de doar 15 ani, care a debutat anul acesta, în plină pandemie, cu romanul pentru copii ”În armonie cu natura”. Ea a fost dintotdeauna fascinată de magia și farmecul pădurii  care au inspirat-o să scrie această carte...

Maria-Magdalena Năstase este redactor Booknation.ro de 86 zile și a scris până acum 32 articole. Se află pe poziția 32 din 142 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Maria-Magdalena Năstase aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments