Recenzie „După ce ne-am certat” de Anna Todd

by | Aug 12, 2020 | Beletristică, Dragoste, Literatură Contemporană, Recenzii cărți

🔥 CARTEA DUPĂ CE NE-AM CERTAT ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Dacă primul volum a fost un carusel emoțional, cel de-al doilea este un adevărat roller coaster care te dă peste cap de zeci de ori. După ce ne-am certat este un volum mult mai dramatic decât cel dintâi, iar povestea dintre Tessa și Hardin este mai complicată ca oricând.

Mai mult suspans, mai multă dramă…

După finalul brusc al primului volum, care a lăsat cititorii în suspans, a doua carte șochează cu fiecare capitol încheiat. După ce află că relația ei a fost doar un joc pentru Hardin, Tessa este foarte hotărâtă să nu îl ierte. Iar băiatul fermecător și arogant insistă că este îndrăgostit de ea, dar mai poate avea încredere în el?

Hardin îi dezvăluie iubitei sale trecutul său dureros și Tessa este dispusă să-l ierte. Problema este că face acest lucru de fiecare dată când băiatul greșește. Între ei este mai multă suferință decât iubire, o gelozie nefondată – Hardin este gelos pe Trevor, colegul Tessei de la editura unde este stagiară – și multe certuri încheiate cu momente de pasiune. De fiecare dată când Hardin greșește, te gândești că Tessa îl va părăsi definitiv. Dar nu o face, pentru că între ei s-a format o dependență. Relația dintre ei este toxică și acesta e crudul adevăr. Chiar și așa, ajung mereu unul în brațele celuilalt.

Dublă perspectivă narativă

O surpriză plăcută este faptul că romanul nu mai este relatat doar din perspectiva Tessei. Hardin este cel de-al doilea narator și avem astfel acces la gândurile și sentimentele lui în legătură cu fata pe care o iubește. Ne putem da seama că nu este chiar un om atât de rău .Nu se va opri din a recâștiga încrederea Tessei nici măcar o secundă. Toate gândurile lui sunt legate de ea. Dar nu reușește mereu să-i demonstreze că o iubește cu adevărat.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Anna Todd

Deși drama și ritmul alert al cărții sunt un plus, există situații cam „rupte” de realitate. În viața reală, nu s-ar putea întâmpla atâtea lucruri între doi oameni și apoi să continue să fie împreună. Hardin este cel care greșește de multe ori în acest volum, dar nici Tessa nu este perfectă. Finalul ne lasă din nou cu gura căscată și cu dorința de a continua seria.

 

Titlu: După Ce Ne-am Certat
Autor: Anna Todd
An apariție : 2015
Editura: TREI
Nr. Pagini: 728
Limba: Română
Gen Literar: Literatura contemporana
Publicată la 12.08.2020
Nota recenzorului: 8/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Coincidență ca număr de aur”  de Arina Avram

Recenzie ”Coincidență ca număr de aur” de Arina Avram

În prima zi de toamnă, am început să citesc un roman care începe tot cu o zi de toamnă. Ce surprindere cu romanul intitulat Coincidență ca număr de aur. Acum, când scriu, afară plouă și florile mele de pe balcon se deschid, parcă vor să mă îmbrățișeze cald. Când am...

Recenzie ,, Lupta” de Jennifer L. Armentrout

Recenzie ,, Lupta” de Jennifer L. Armentrout

Acum că Seth nu mai poate schimba nimic, speriat de gândul că ar putea să o rănească pe Josie, el pleacă în Andros,  insula unde a copilărit, departe de toți cei la care ține. Dar nu s-ar fi așteptat la ceea ce avea să găsească acolo. Atunci când începe să înțeleagă...

Andreea Stănărîngă este redactor Booknation.ro de 418 zile și a scris până acum 53 articole. Se află pe poziția 24 din 150 de redatori, fiind astfel un Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Andreea Stănărîngă aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments