Recenzie „Înainte de noi” de Anna Todd

by | Aug 12, 2020 | Beletristică, Dragoste, Literatură Contemporană, Recenzii cărți

🔥 CARTEA ÎNAINTE DE NOI ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Seria After nu se încheie cu volumul După ce am găsit fericirea, care este doar finalul poveștii dintre cei doi. Înainte de noi este un prequel al relației dintre Tessa și Hardin. Dar ceea ce îl face special este perspectiva narativă a lui Hardin asupra întregii povești. Dar în niciun caz nu trebuie citită înainte de a începe seria pentru că ar fi un mare spoiler. Știm deja totul despre personaje și povestea dintre ele.

Acest volum are rolul de a lămuri cititorul în legătură cu aspectele din viața lui Hardin. Cum era el înainte să o întâlnească pe fata care i-a dat lumea peste cap? Ce a simțit atunci când s-au întâlnit prima oară? Care a fost atitudinea lui vizavi de pariul care le-a distrus relația? Acest ultim volum al seriei After ne ajută să-l înțelegem mai bine pe Hardin și de ce este atât de impulsiv și nepăsător.

Dar nu numai viața lui Hardin este descrisă aici, ci și a unor personaje secundare sau episodice care au avut legătură cu el, cum ar fi Natalie, Molly sau Steph. Perspectiva lui Hardin nu aduce nimic nou poveștii, însă avem acces la sentimentele lui față de Tessa. Nu este chiar un monstru, așa cum a părut de multe ori, însă dramele lui interioare îl acaparează mult prea tare. Avem și o ultimă parte a cărții în care ni se descriu viețile personajelor pozitive din viața lui Hardin și a Tessei.

Nu pot dezvălui prea multe pentru că aș strica farmecul celorlalte cărți, dar aș fi preferat să văd mai multe lucruri din trecutul lui Hardin. Perspectiva lui asupra situației nu schimbă cu nimic povestea dintre el și Tessa. Dar este interesant și faptul că putem afla și despre restul personajelor și de ce s-au comportat mai bine sau mai rău.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Anna Todd

 

 

Titlu: Înainte De Noi
Autor: Anna Todd
An apariție : 2016
Editura: TREI
Nr. Pagini: 336
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 12.08.2020
Nota recenzorului: 8/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Coincidență ca număr de aur”  de Arina Avram

Recenzie ”Coincidență ca număr de aur” de Arina Avram

În prima zi de toamnă, am început să citesc un roman care începe tot cu o zi de toamnă. Ce surprindere cu romanul intitulat Coincidență ca număr de aur. Acum, când scriu, afară plouă și florile mele de pe balcon se deschid, parcă vor să mă îmbrățișeze cald. Când am...

Recenzie ,, Lupta” de Jennifer L. Armentrout

Recenzie ,, Lupta” de Jennifer L. Armentrout

Acum că Seth nu mai poate schimba nimic, speriat de gândul că ar putea să o rănească pe Josie, el pleacă în Andros,  insula unde a copilărit, departe de toți cei la care ține. Dar nu s-ar fi așteptat la ceea ce avea să găsească acolo. Atunci când începe să înțeleagă...

Andreea Stănărîngă este redactor Booknation.ro de 418 zile și a scris până acum 53 articole. Se află pe poziția 24 din 150 de redatori, fiind astfel un Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Andreea Stănărîngă aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments