Recenzie „După ce am găsit fericirea” de Anna Todd

by | Aug 12, 2020 | Beletristică, Dragoste, Literatură Contemporană, Recenzii cărți

🔥 CARTEA DUPĂ CE AM GĂSIT FERICIREA ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Deși seria After nu este preferata mea din toate timpurile, După ce am găsit fericirea este un volum cu adevărat reușit. După finalul abrupt din volumul trei, care i-a dat viața peste cap lui Hardin, asistăm la noi drame în viața personajelor. Sentimentele personajelor sunt mult mai bine conturate aici, iar situațiile dificile nu lipsesc.

Povestea nu mai pare atât de previzibilă ca înainte, iar drama și suspansul sunt mult mai intense. Aflăm lucruri noi despre personajele care se confruntă cu tot felul de probleme. Majoritatea cărții este o dramă ce pare că nu are sfârșit. Atunci când lucrurile păreau să se așeze între Tessa și Hardin, amănuntele din trecut le-au tulburat liniștea din nou. Hardin se pierde pe sine, iar Tessa este colacul lui de salvare. Doar că tot el o îndepărtează.

Cum să te pierzi din nou

Hardin este dezamăgit de situația lui din familie. Este convins că a fost mințit și trădat, iar adevărul care iese la iveală îl face să-și piardă mințile. Iar refugiul pe care îl găsește este tocmai mediul din care a încercat atât de tare să fugă: droguri și alcool. Astfel, rămâne în Anglia cu vechii lui amici și are loc o degradare fizică și emoțională din care nu mai iese pentru o vreme. O iubește pe Tessa, dar consideră că i-a distrus destul viața. Preferă să o lase să fie fericită fără el.

În schimb, viața Tessei ia o întorsătură dramatică atunci când găsește o persoană importantă fără suflare. Nu mai este capabilă să vorbească pentru câteva zile. Toate problemele s-au acumulat, iar șocul e prea mare pentru a-l putea suporta. Tot volumul este plin de suferință, însă acțiunea a fost bine gândită, iar caruselul emoțional nu lipsește nici de data aceasta. Este o carte vizibil mai reușită decât celelalte din serie.

De la fan fiction la legendă

Acest volum închide povestea celor doi și rezolvă toate întrebările rămase fără răspuns. Seria After este printre cele mai citite cărți din lume chiar și în ziua de astăzi. Simpla dorință de a realiza un fan fiction i-a adus succesul Annei Todd. Deși totul este foarte bine scris, relația dintre Tessa și Hardin este mult prea toxică. Cărțile te fac de multe ori să te enervezi și să te întrebi: ce aș fi făcut eu în această situație? Cărțile merită citite mai ales de cei care sunt adepții acestui gen.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Anna Todd

 

 

 

 

Titlu: După Ce Am Găsit Fericirea
Autor: Anna Todd
An apariție : 2016
Editura: TREI
Nr. Pagini: 496
Limba: Română
Gen Literar: Literatura contemporana
Publicată la 12.08.2020
Nota recenzorului: 9/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Florile pierdute ale lui Alice Hart” de Holly Ringland

Recenzie “Florile pierdute ale lui Alice Hart” de Holly Ringland

E adevărat că o carte nu se judecă niciodată după copertă, dar o copertă deosebită poate constitui un avantaj și poate atrage ca un magnet, iar în cazul acestei cărți este foarte reușită. Un mare plus sunt și desenele din carte și începuturile de capitol: desenul...

Recenzie ”Fereastră spre mâine” de Simona Mihuțiu

Recenzie ”Fereastră spre mâine” de Simona Mihuțiu

”Fereastră spre mâine” de Simona Mihuțiu este un roman minunat, unicitatea fiind cuvântul cheie care îl poate defini. Chiar dacă este introdus în colecția ”Romane de dragoste”, ”Fereastră spre mâine” evidențiază lumea satului românesc la sfârșitul secolului douăzeci....

Recenzie “Corupt” de Penelope Douglas

Recenzie “Corupt” de Penelope Douglas

Nu am agreat foarte mult genul "dark romance" și de multe ori l-am ocolit. Atunci când mi-am făcut curaj să citesc "Corupt", mi-am dat seama că am pierdut niște senzații țări... de senzație. 🙂 Am citit cartea acum 2 ani și am așteptat cu sufletul la gură ca o editură...

Andreea Stănărîngă este redactor Booknation.ro de 415 zile și a scris până acum 53 articole. Se află pe poziția 24 din 149 de redatori, fiind astfel un Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Andreea Stănărîngă aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments