Recenzie ”După ce ne-am certat” de Anna Todd

by | Jun 30, 2020 | Beletristică, Dragoste, Literatură Contemporană, Recenzii cărți

🔥 CARTEA DUPĂ CE NE-AM CERTAT ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Anna Todd este autoarea seriei After, seria cea mai citită de pe Wattpad și nu numai. Ediția tipărită a apărut în 2014 și s-a vândut în milioane de exemplare în întreaga lume, ocupând primul loc în topul vânzărilor din Italia, Spania, Franța și Germania. Astfel, Anna Todd s-a făcut cunoscută în toată lumea, iar Editura Trei a publicat atât toată seria After, dar și Surorile Spring, Nimic mai mult, Nimic mai puțin.

După ce ne-am certat este  al doilea volum al seriei After, o carte ce nu o poți lăsa atât de ușor jos de mână. Citind-o treci prin tot felul de stări, nu mai știi ce este adevărat și ce este minciună, iar după finalul tumultos pe care l-am descoperit în primul volum, nu ai cum să nu citești continuare.

Povestea celor doi m-a ținut cu sufletul la gură, nu puteam să mă opresc din citit. Hardin m-a făcut să-l urăsc la început, apoi mi-am dat seama cât de sincere sunt sentimentele lui, așa că l-am plăcut din nou.

Tessa, fata cuminte, care s-a îndrăgostit de băiatul rău, vrea să-l ierte pe Hardin de fiecare dată când acesta face câte o greșeală. Însă după tot ce i-a făcut nimeni nu se mai așteaptă să-l primeacă cu brațele deschise. Deci, o pauza este cel mai bun tratament pentru relația lor.

Cel mai mult la acest volum mi-a plăcut că este scris atât din perspectiva lui Hardin, cât și din perspectiva Tessei așa că putem empatiza cu ambii și aflăm sentimentele și gândurile la ambii protagoniști.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Anna Todd

Vă las pe voi să descoperiți ce s-a întâmplat cu Tessa și Hardin. Dacă a putut sau nu Tessa să treacă peste ceea ce i-a făcut băiatul rău de care s-a îndrăgostit veți putea afla citind cartea.

 

 

🔥 CARTEA DUPĂ CE NE-AM CERTAT ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: După Ce Ne-am Certat
Autor: Anna Todd
An apariție : 2015
Editura: TREI
Nr. Pagini: 736
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Publicată la 30.06.2020
Nota recenzorului: 9/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Patimi înălțătoare” de Rafaela Melinte

Recenzie ”Patimi înălțătoare” de Rafaela Melinte

M-am obișnuit atunci când citesc să îmi iau ceva bun lângă mine. Fie îmi fac prăjituri cu diferite arome, fie îmi iau câteva semințe gustoase pe care le asezonez mereu cu un ceai, cafea sau ciocolată caldă. În ultima vreme, am început să citesc tot mai mult și mi-am...

Recenzie „Unde ai dispărut, Bernadette?” de Maria Semple

Recenzie „Unde ai dispărut, Bernadette?” de Maria Semple

De mult timp nu am citit un roman atât de ingenios și de ciudat, în același timp. Unde ai dispărut, Bernadette? este un roman al cărui nume te poate induce în eroare. Poate trimite la multe genuri literare, cum ar fi dragoste, dramă sau roman polițist. În ceea ce mă...

Recenzie ”În armonie cu natura” de Andreea Ilie

Recenzie ”În armonie cu natura” de Andreea Ilie

Despre autor: Andreea Ilie este o adolescentă de doar 15 ani, care a debutat anul acesta, în plină pandemie, cu romanul pentru copii ”În armonie cu natura”. Ea a fost dintotdeauna fascinată de magia și farmecul pădurii  care au inspirat-o să scrie această carte...

Maria-Magdalena Năstase este redactor Booknation.ro de 85 zile și a scris până acum 32 articole. Se află pe poziția 32 din 142 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Maria-Magdalena Năstase aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments