Recenzie ”După ce ne-am certat” de Anna Todd

de | iun. 30, 2020 | Beletristică, Dragoste, Literatură Contemporană, Recenzii cărți

Anna Todd este autoarea seriei After, seria cea mai citită de pe Wattpad și nu numai. Ediția tipărită a apărut în 2014 și s-a vândut în milioane de exemplare în întreaga lume, ocupând primul loc în topul vânzărilor din Italia, Spania, Franța și Germania. Astfel, Anna Todd s-a făcut cunoscută în toată lumea, iar Editura Trei a publicat atât toată seria After, dar și Surorile Spring, Nimic mai mult, Nimic mai puțin.

După ce ne-am certat este  al doilea volum al seriei After, o carte ce nu o poți lăsa atât de ușor jos de mână. Citind-o treci prin tot felul de stări, nu mai știi ce este adevărat și ce este minciună, iar după finalul tumultos pe care l-am descoperit în primul volum, nu ai cum să nu citești continuare.

Povestea celor doi m-a ținut cu sufletul la gură, nu puteam să mă opresc din citit. Hardin m-a făcut să-l urăsc la început, apoi mi-am dat seama cât de sincere sunt sentimentele lui, așa că l-am plăcut din nou.

Tessa, fata cuminte, care s-a îndrăgostit de băiatul rău, vrea să-l ierte pe Hardin de fiecare dată când acesta face câte o greșeală. Însă după tot ce i-a făcut nimeni nu se mai așteaptă să-l primeacă cu brațele deschise. Deci, o pauza este cel mai bun tratament pentru relația lor.

Cel mai mult la acest volum mi-a plăcut că este scris atât din perspectiva lui Hardin, cât și din perspectiva Tessei așa că putem empatiza cu ambii și aflăm sentimentele și gândurile la ambii protagoniști.

Vă las pe voi să descoperiți ce s-a întâmplat cu Tessa și Hardin. Dacă a putut sau nu Tessa să treacă peste ceea ce i-a făcut băiatul rău de care s-a îndrăgostit veți putea afla citind cartea.

 

 

Titlu: DUPĂ CE NE-AM CERTAT
Autor: Anna Todd
An apariție : 2015
Editura: TREI
Nr. Pagini: 736
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Nota recenzorului: 9 / 10
Vizualizari recenzie: 490

Alte recenzii de la Anna Todd:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Vânătorii de zmeie” Khaled Hosseini
Recenzie “Vânătorii de zmeie” Khaled Hosseini

Oare de ce, ceea ce ni se întâmplă în copilărie ne marchează atât de profund întreaga viață? Adulți fiind, nu se presupune că avem puterea de a separa binele de rău cu mai multă ușurință? Unde dispare acel “eram mic și nu știam dar acum înțeleg și reușesc să mă...

Recenzie „Hideaway” de Penelope Douglas
Recenzie „Hideaway” de Penelope Douglas

Am așteptat ceva vreme acest volum și în sfârșit pot spune cu bucurie că a fost tradus și la noi. Dacă îmi aduc bine aminte, eu am citit atât "Corupt" cât și "Hideaway" imediat una după alta, pentru a nu uita intriga și contextul. Acțiunea este destul de complicată și...

Recenzie „Furia” de Alex Michaelides
Recenzie „Furia” de Alex Michaelides

Alex Michaelides este cunoscut pentru două cărți de success, ce pare că au urmat aceeași rețetă - "Pacienta Tăcută" și "Fecioarele". Ambele au avut intrigi palpitante și ne-au pus la încercare capacitatea de detectiv. "Furia" merge pe aceași format, însă promite ceva...

0 0 votes
Article Rating
Maria-Magdalena Năstase a fost redactor Booknation.ro și a scris 75 articole. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Maria-Magdalena Năstase aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments