Recenzie ”După ce ne-am certat” de Anna Todd

de | oct. 11, 2018 | Dragoste, Recenzii cărți, Romantism, Suspans

Atunci când simți că povestea ta de iubire te sfâșie în bucăți, realizezi cu adevărat ce înseamnă să trăiești în minciună. 

Anna Todd continuă seria „After” cu volumul doi ”După ce ne-am certat” , punându-se accent pe evoluția personajelor și pe dramele suferite.

Tessa se trezeste la realitate în momentul în care află că toată relația pentru care a luptat, nu a fost altceva decât un joc al baiatului pe care-l iubea. Ca prim impuls dorește să fugă departe, să se ascundă și să își formeze o bulă de protecție. Deși încearcă să se țină de gândurile care o pot salva de durere, nu reușește să stea prea mult timp departe de Hardin. Încrederea îi este călcată-n picioare, continuând să treacă printr-un amalgam de emoții, pierzându-și încrederea în forțele proprii. Devine temătoare, influențabilă și speriată.

Hardin realizează pentru prima dată ceea ce a pierdut și începe să o aprecieze la adevărata sa valoare. Își dă seama ce persoană a avut alături și se învinovățește pentru greșelile făcute, vrând din tot sufletul să o aducă înapoi pe tânăra adolescentă. Bulversat și îngândurat face tot posibilul pentru a i se acorda o a doua șansă.

Când alcoolul îi oferă încrederea de care are nevoie, Tessa ajunge să-și destăinuie în fața băiatului, nu doar gândurile pe care dorește să le tina ascunse, ci și dorința de a-l avea. Dimineață, adolescenta își pune din nou masca și continuă să-l ignore, nedându-și seama că pe zi ce trece dragostea lor devine din ce în ce mai puternică.

Când par să ajungă la o înțelegere exprimându-și sentimentele adevărate unul celuilalt, speranța unei împăcări crește în inima fiecărui cititor, dar accesele de furie și trecutul lui Hardin le pun din nou bețe în roate.

În plan personal, acest volum mi-aș fi dorit să fie mai lung sau cel puțin am așteptat imediat să trec la următorul. Acțiunea a fost alertă, presărată cu zeci de momente în care cei doi erau în impas, dar au găsit soluția de a face un pas înainte. Anna Todd a reușit să îmi transmită emoțiile și stările prin care au trecut protagoniștii, introducându-mă efectiv în povestea celor doi. Am trăit alaturi de personaje, am râs, am plâns și am stat cu sufletul la gură.

Finalul este unul pe care nu trebuie să îl ratați!

Titlu: DUPĂ CE NE-AM CERTAT
Autor: Anna Todd
An apariție : 2015
Editura: TREI
Nr. Pagini: 728
Limba: Română
Gen Literar: Young adult
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 1472

Alte recenzii de la Anna Todd:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Vânătorii de zmeie” Khaled Hosseini
Recenzie “Vânătorii de zmeie” Khaled Hosseini

Oare de ce, ceea ce ni se întâmplă în copilărie ne marchează atât de profund întreaga viață? Adulți fiind, nu se presupune că avem puterea de a separa binele de rău cu mai multă ușurință? Unde dispare acel “eram mic și nu știam dar acum înțeleg și reușesc să mă...

Recenzie „Hideaway” de Penelope Douglas
Recenzie „Hideaway” de Penelope Douglas

Am așteptat ceva vreme acest volum și în sfârșit pot spune cu bucurie că a fost tradus și la noi. Dacă îmi aduc bine aminte, eu am citit atât "Corupt" cât și "Hideaway" imediat una după alta, pentru a nu uita intriga și contextul. Acțiunea este destul de complicată și...

Recenzie „Furia” de Alex Michaelides
Recenzie „Furia” de Alex Michaelides

Alex Michaelides este cunoscut pentru două cărți de success, ce pare că au urmat aceeași rețetă - "Pacienta Tăcută" și "Fecioarele". Ambele au avut intrigi palpitante și ne-au pus la încercare capacitatea de detectiv. "Furia" merge pe aceași format, însă promite ceva...

0 0 votes
Article Rating
Cristina Zegheru a fost redactor Booknation.ro și a scris 91 articole. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Cristina Zegheru aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments