Recenzie ”După ce ne-am certat” de Anna Todd

de | oct. 11, 2018 | Dragoste, Recenzii cărți, Romantism, Suspans

🔥 CARTEA DUPĂ CE NE-AM CERTAT ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

Atunci când simți că povestea ta de iubire te sfâșie în bucăți, realizezi cu adevărat ce înseamnă să trăiești în minciună. 

Anna Todd continuă seria „After” cu volumul doi ”După ce ne-am certat” , punându-se accent pe evoluția personajelor și pe dramele suferite.

Tessa se trezeste la realitate în momentul în care află că toată relația pentru care a luptat, nu a fost altceva decât un joc al baiatului pe care-l iubea. Ca prim impuls dorește să fugă departe, să se ascundă și să își formeze o bulă de protecție. Deși încearcă să se țină de gândurile care o pot salva de durere, nu reușește să stea prea mult timp departe de Hardin. Încrederea îi este călcată-n picioare, continuând să treacă printr-un amalgam de emoții, pierzându-și încrederea în forțele proprii. Devine temătoare, influențabilă și speriată.

Hardin realizează pentru prima dată ceea ce a pierdut și începe să o aprecieze la adevărata sa valoare. Își dă seama ce persoană a avut alături și se învinovățește pentru greșelile făcute, vrând din tot sufletul să o aducă înapoi pe tânăra adolescentă. Bulversat și îngândurat face tot posibilul pentru a i se acorda o a doua șansă.

Când alcoolul îi oferă încrederea de care are nevoie, Tessa ajunge să-și destăinuie în fața băiatului, nu doar gândurile pe care dorește să le tina ascunse, ci și dorința de a-l avea. Dimineață, adolescenta își pune din nou masca și continuă să-l ignore, nedându-și seama că pe zi ce trece dragostea lor devine din ce în ce mai puternică.

Când par să ajungă la o înțelegere exprimându-și sentimentele adevărate unul celuilalt, speranța unei împăcări crește în inima fiecărui cititor, dar accesele de furie și trecutul lui Hardin le pun din nou bețe în roate.

În plan personal, acest volum mi-aș fi dorit să fie mai lung sau cel puțin am așteptat imediat să trec la următorul. Acțiunea a fost alertă, presărată cu zeci de momente în care cei doi erau în impas, dar au găsit soluția de a face un pas înainte. Anna Todd a reușit să îmi transmită emoțiile și stările prin care au trecut protagoniștii, introducându-mă efectiv în povestea celor doi. Am trăit alaturi de personaje, am râs, am plâns și am stat cu sufletul la gură.

Finalul este unul pe care nu trebuie să îl ratați!

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții DUPĂ CE NE-AM CERTAT?

Vezi toată lista de cărți scrise de Anna Todd sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA DUPĂ CE NE-AM CERTAT CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: După Ce Ne-am Certat
Autor: Anna Todd
An apariție : 2015
Editura: TREI
Nr. Pagini: 728
Limba: Română
Gen Literar: Young adult
Publicată la 11.10.2018
Nota recenzorului: 10

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Bucuria de a fi în formă” de Irina Alionte

Recenzie ”Bucuria de a fi în formă” de Irina Alionte

De ce am citit cartea aceasta? Pentru că e timpul să accept o provocare. Iar cartea aceasta este o provocare. Te provoacă să îndrăznești să te transformi. Să te transformi în ceea ce te va face să te simți bine în propria piele. De ce o recomand și altora? Pentru că...

Recenzie „Mexican Gothic” de Silvia Moreno-Garcia

Recenzie „Mexican Gothic” de Silvia Moreno-Garcia

Cred că trebuie menționat din start că e o carte pe care o recomand fanilor lui King, adică celor care au înclinație către supranatural, paranormal și ocult. Este o poveste bine gândită și cu un final elaborat minuțios care în mare măsură acoperă semnele de întrebare,...

Recenzie „Lolita” de Vladimir Nabokov

Recenzie „Lolita” de Vladimir Nabokov

"Lolita, lumina vieții mele, focul coapsei mele, păcatul meu, sufletul meu." Lo-lee-ta: vârful limbii făcând o călătorie de trei pași pe palat, ca să atingă, la trei, pe dinți. Era Lo, diminuată, dimineață, în picioare de patru picioare, într-un șosete, era Lola în...

0 0 votes
Article Rating
Cristina Zegheru este redactor Booknation.ro de 1030 zile și a scris până acum 91 articole. Se află pe poziția 1 din 37 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Cristina Zegheru aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments