Recenzie ”După ce ne-am certat” de Anna Todd

by | Oct 11, 2018 | Dragoste, Recenzii cărți, Romantism, Suspans

🔥 CARTEA DUPĂ CE NE-AM CERTAT ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Atunci când simți că povestea ta de iubire te sfâșie în bucăți, realizezi cu adevărat ce înseamnă să trăiești în minciună. 

Anna Todd continuă seria “After” cu volumul doi ”După ce ne-am certat” , punându-se accent pe evoluția personajelor și pe dramele suferite.

Tessa se trezeste la realitate în momentul în care află că toată relația pentru care a luptat, nu a fost altceva decât un joc al baiatului pe care-l iubea. Ca prim impuls dorește să fugă departe, să se ascundă și să își formeze o bulă de protecție. Deși încearcă să se țină de gândurile care o pot salva de durere, nu reușește să stea prea mult timp departe de Hardin. Încrederea îi este călcată-n picioare, continuând să treacă printr-un amalgam de emoții, pierzându-și încrederea în forțele proprii. Devine temătoare, influențabilă și speriată.

Hardin realizează pentru prima dată ceea ce a pierdut și începe să o aprecieze la adevărata sa valoare. Își dă seama ce persoană a avut alături și se învinovățește pentru greșelile făcute, vrând din tot sufletul să o aducă înapoi pe tânăra adolescentă. Bulversat și îngândurat face tot posibilul pentru a i se acorda o a doua șansă.

Când alcoolul îi oferă încrederea de care are nevoie, Tessa ajunge să-și destăinuie în fața băiatului, nu doar gândurile pe care dorește să le tina ascunse, ci și dorința de a-l avea. Dimineață, adolescenta își pune din nou masca și continuă să-l ignore, nedându-și seama că pe zi ce trece dragostea lor devine din ce în ce mai puternică.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Anna Todd

Când par să ajungă la o înțelegere exprimându-și sentimentele adevărate unul celuilalt, speranța unei împăcări crește în inima fiecărui cititor, dar accesele de furie și trecutul lui Hardin le pun din nou bețe în roate.

În plan personal, acest volum mi-aș fi dorit să fie mai lung sau cel puțin am așteptat imediat să trec la următorul. Acțiunea a fost alertă, presărată cu zeci de momente în care cei doi erau în impas, dar au găsit soluția de a face un pas înainte. Anna Todd a reușit să îmi transmită emoțiile și stările prin care au trecut protagoniștii, introducându-mă efectiv în povestea celor doi. Am trăit alaturi de personaje, am râs, am plâns și am stat cu sufletul la gură.

Finalul este unul pe care nu trebuie să îl ratați!

🔥 CARTEA DUPĂ CE NE-AM CERTAT ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: După Ce Ne-am Certat
Autor: Anna Todd
An apariție : 2015
Editura: TREI
Nr. Pagini: 728
Limba: Română
Gen Literar: Young adult
Publicată la 11.10.2018
Nota recenzorului: 10/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Unde ai dispărut, Bernadette?” de Maria Semple

Recenzie „Unde ai dispărut, Bernadette?” de Maria Semple

De mult timp nu am citit un roman atât de ingenios și de ciudat, în același timp. Unde ai dispărut, Bernadette? este un roman al cărui nume te poate induce în eroare. Poate trimite la multe genuri literare, cum ar fi dragoste, dramă sau roman polițist. În ceea ce mă...

Recenzie ”În armonie cu natura” de Andreea Ilie

Recenzie ”În armonie cu natura” de Andreea Ilie

Despre autor: Andreea Ilie este o adolescentă de doar 15 ani, care a debutat anul acesta, în plină pandemie, cu romanul pentru copii ”În armonie cu natura”. Ea a fost dintotdeauna fascinată de magia și farmecul pădurii  care au inspirat-o să scrie această carte...

Recenzie “Orbi” de Petronela Rotar

Recenzie “Orbi” de Petronela Rotar

Spre rușinea mea de cititor, Petronela Rotar este primul autor român pe care îl citesc. 🙂 Nu mă întrebați de ce nu am dat până acum literaturii noastre o șansă, nu am răspuns, însă vă pot spune că de acum înainte voi vedea lucrurile altfel și voi face o schimbare în...

Cristina Zegheru este redactor Booknation.ro de 649 zile și a scris până acum 91 articole. Se află pe poziția 14 din 142 de redatori, fiind astfel un Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Cristina Zegheru aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments