🔥 CARTEA DUPĂ CE NE-AM CERTAT ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Atunci când simți că povestea ta de iubire te sfâșie în bucăți, realizezi cu adevărat ce înseamnă să trăiești în minciună. 

Anna Todd continuă seria “After” cu volumul doi ”După ce ne-am certat” , punându-se accent pe evoluția personajelor și pe dramele suferite.

Tessa se trezeste la realitate în momentul în care află că toată relația pentru care a luptat, nu a fost altceva decât un joc al baiatului pe care-l iubea. Ca prim impuls dorește să fugă departe, să se ascundă și să își formeze o bulă de protecție. Deși încearcă să se țină de gândurile care o pot salva de durere, nu reușește să stea prea mult timp departe de Hardin. Încrederea îi este călcată-n picioare, continuând să treacă printr-un amalgam de emoții, pierzându-și încrederea în forțele proprii. Devine temătoare, influențabilă și speriată.

Hardin realizează pentru prima dată ceea ce a pierdut și începe să o aprecieze la adevărata sa valoare. Își dă seama ce persoană a avut alături și se învinovățește pentru greșelile făcute, vrând din tot sufletul să o aducă înapoi pe tânăra adolescentă. Bulversat și îngândurat face tot posibilul pentru a i se acorda o a doua șansă.

Când alcoolul îi oferă încrederea de care are nevoie, Tessa ajunge să-și destăinuie în fața băiatului, nu doar gândurile pe care dorește să le tina ascunse, ci și dorința de a-l avea. Dimineață, adolescenta își pune din nou masca și continuă să-l ignore, nedându-și seama că pe zi ce trece dragostea lor devine din ce în ce mai puternică.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Anna Todd.

Când par să ajungă la o înțelegere exprimându-și sentimentele adevărate unul celuilalt, speranța unei împăcări crește în inima fiecărui cititor, dar accesele de furie și trecutul lui Hardin le pun din nou bețe în roate.

În plan personal, acest volum mi-aș fi dorit să fie mai lung sau cel puțin am așteptat imediat să trec la următorul. Acțiunea a fost alertă, presărată cu zeci de momente în care cei doi erau în impas, dar au găsit soluția de a face un pas înainte. Anna Todd a reușit să îmi transmită emoțiile și stările prin care au trecut protagoniștii, introducându-mă efectiv în povestea celor doi. Am trăit alaturi de personaje, am râs, am plâns și am stat cu sufletul la gură.

Finalul este unul pe care nu trebuie să îl ratați!

🔥 CARTEA DUPĂ CE NE-AM CERTAT ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: După Ce Ne-am Certat
Autor: Anna Todd
An apariție : 2015
Editura: Trei
Nr. Pagini: 728
Limba: Română
Gen Literar: Young adult
Publicată la 11.10.2018
Nota recenzorului: 10/10
Avatar
Autor: Cristina Alexandra
Cristina e Erou Booknation.ro
Redactor de 444 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Cristina Alexandra