Recenzie ”După ce ne-am îndrăgostit” de Anna Todd

by | Jun 30, 2020 | Beletristică, Dragoste, Recenzii cărți

🔥 CARTEA DUPĂ CE NE-AM ÎNDRĂGOSTIT ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Anna Todd este autoarea seriei After, seria cea mai citită de pe Wattpad și nu numai. Ediția tipărită a apărut în 2014 și s-a vândut în milioane de exemplare în întreaga lume, ocupând primul loc în topul vânzărilor din Italia, Spania, Franța și Germania. Astfel, Anna Todd s-a făcut cunoscută în toată lumea, iar Editura Trei a publicat atât toată seria After, dar și Surorile Spring, Nimic mai mult, Nimic mai puțin.

După ce ne-am îndrăgotit este  al treilea volum al seriei After, o carte ce nu o poți lăsa atât de ușor jos de mână. Citind-o treci prin tot felul de stări, nu mai știi ce este adevărat și ce este minciună, iar dacă ai citit primele două volume, nu trebuie să te oprești, volumul al treilea îți pregătește foarte multe surprize.

În volumul trei, îi regăsim pe Tessa și Hardin îndrăgostiți unul de celălalt mai mult decât niciodată.

Tessa este măcinată de gânduri privind viitorul ei și dorește să nu ajungă ca mama ei. Dar însă destinul o readuce în brațele celui pe care îl iubește și îl urăște în același timp.

 

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Anna Todd

Hardin încă trăiește în urma trecutului și este măcinat de faptul că Tessa are un viitor strălucit în față, iar el nu. Gândurile îi întunecă rațiunea și face tot posibilul pentru a o împedica să plece la Seattle, însă Tessa vrea să plece. Astfel, aceasta nu acceptă manipularea lui, ajungând în pragul în care dorește o pauză în relația bolnavă pe care o aveau cei doi. Dar pauza aceasta are ca rezultat consolidarea relației și conștientizarea sentimentelor pe care cei doi le au unul față de celalalt.

Sfârșitul este unul șocant, aducându-ne în atenția cititorilor o informație despre trecutul lui Hardin. Un trecut care nu mai este stabil și din care realizează că a trăit douăzeci și unu de ani în minciuni și secrete.

 

 

🔥 CARTEA DUPĂ CE NE-AM ÎNDRĂGOSTIT ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: După Ce Ne-am îndrăgostit
Autor: Anna Todd
An apariție : 2016
Editura: TREI
Nr. Pagini: 826
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Publicată la 30.06.2020
Nota recenzorului: 9/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Patimi înălțătoare” de Rafaela Melinte

Recenzie ”Patimi înălțătoare” de Rafaela Melinte

M-am obișnuit atunci când citesc să îmi iau ceva bun lângă mine. Fie îmi fac prăjituri cu diferite arome, fie îmi iau câteva semințe gustoase pe care le asezonez mereu cu un ceai, cafea sau ciocolată caldă. În ultima vreme, am început să citesc tot mai mult și mi-am...

Recenzie „Unde ai dispărut, Bernadette?” de Maria Semple

Recenzie „Unde ai dispărut, Bernadette?” de Maria Semple

De mult timp nu am citit un roman atât de ingenios și de ciudat, în același timp. Unde ai dispărut, Bernadette? este un roman al cărui nume te poate induce în eroare. Poate trimite la multe genuri literare, cum ar fi dragoste, dramă sau roman polițist. În ceea ce mă...

Recenzie ”În armonie cu natura” de Andreea Ilie

Recenzie ”În armonie cu natura” de Andreea Ilie

Despre autor: Andreea Ilie este o adolescentă de doar 15 ani, care a debutat anul acesta, în plină pandemie, cu romanul pentru copii ”În armonie cu natura”. Ea a fost dintotdeauna fascinată de magia și farmecul pădurii  care au inspirat-o să scrie această carte...

Maria-Magdalena Năstase este redactor Booknation.ro de 85 zile și a scris până acum 32 articole. Se află pe poziția 32 din 142 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Maria-Magdalena Năstase aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments