Recenzie ”După ce ne-am îndrăgostit” de Anna Todd

de | oct. 14, 2018 | Dragoste, Recenzii cărți, Romantism

Anna Todd continuă seria After cu volumul trei ”După ce ne-am îndrăgostit” în care cei doi protagoniști sunt conturați într-un stil mult mai amănunțit. Ne sunt evidențiate stările, incertitudinea și temerile care își pun accentul pe dezvoltarea lor.

Tessa este tânăra adolescentă, blondă, frumoasă, inteligentă și optimistă care e măcinată de gânduri privind viitorul ei și dorește din tot sufletul să nu ajungă ca mama sa. Vrea să aibă evidența fiecărui amănut din viața sa, dar soarta nu poate fi controlă, ceea ce o aduce din nou în brațele celui pe care îl iubește și îl urăște în același timp.

Hardin este băiatul care nu își găsește pacea interioară. Este speriat și continuă să trăiască în umbra trecutului, neavând nicio șansă să evadeze din drama care îi macină prezentul. Tessa este singura persoană care poate să îi nimicească demonii, dar la rândul său și acesta trebuie să lupte pentru o vindecare completă.

Neîncrezător în forțele proprii, ajunge la concluzia că adolescenta îi este net superioară și are un viitor strălucit în față, putându-se descurca mult mai bine pe cont propriu. Grijile îi întunecă rațiunea și face tot posibilul pentru a o împedica să plece la Seattle. Dornică de evadare, aceasta pune piciorul în prag și nu acceptă manipularea lui, ajungând în pragul în care dorește o pauză în relație. O mică gură de aer proaspăt venită în urma unei relații bolnave și chinuitoare. Aceasta are ca drept rezultat consolidarea relației și conștientizarea sentimentelor pe care cei doi le au unul față de celalalt.

Sfârșitul este unul șocant, aducându-ne în prin – plan o informație despre trecutul lui Hardin. Un trecut care nu mai este stabil și din care realizează că a trăit douăzeci și unu de ani în minciuni și secrete.

În plan personal, acest volum mi-a plăcut la fel de mult ca și celelalte, Anna Todd reușind să păstreze suspansul și dorința de a continua seria. În fiecare volum aflăm informații noi și ne dăm seama cât de multe mai avem de descoperit. Autoarea și-a creat o lume a ei, în care totul este posibil, iar iubirea este nemărginită. Greșita și bolnavă, dragostea este cea care îi salvează la fiecare impas.

Oare vor reuși sentimentele sincere să înainteze în ciuda obstacolelor întâlnite la fiecare pas sau se vor estompa datorită secretelor?

Vă las pe voi să descoperiți!

Titlu: DUPĂ CE NE-AM ÎNDRĂGOSTIT
Autor: Anna Todd
An apariție : 2016
Editura: TREI
Nr. Pagini: 823
Limba: Română
Gen Literar: Young adult
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 1306

Alte recenzii de la Anna Todd:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Vânătorii de zmeie” Khaled Hosseini
Recenzie “Vânătorii de zmeie” Khaled Hosseini

Oare de ce, ceea ce ni se întâmplă în copilărie ne marchează atât de profund întreaga viață? Adulți fiind, nu se presupune că avem puterea de a separa binele de rău cu mai multă ușurință? Unde dispare acel “eram mic și nu știam dar acum înțeleg și reușesc să mă...

Recenzie „Hideaway” de Penelope Douglas
Recenzie „Hideaway” de Penelope Douglas

Am așteptat ceva vreme acest volum și în sfârșit pot spune cu bucurie că a fost tradus și la noi. Dacă îmi aduc bine aminte, eu am citit atât "Corupt" cât și "Hideaway" imediat una după alta, pentru a nu uita intriga și contextul. Acțiunea este destul de complicată și...

Recenzie „Furia” de Alex Michaelides
Recenzie „Furia” de Alex Michaelides

Alex Michaelides este cunoscut pentru două cărți de success, ce pare că au urmat aceeași rețetă - "Pacienta Tăcută" și "Fecioarele". Ambele au avut intrigi palpitante și ne-au pus la încercare capacitatea de detectiv. "Furia" merge pe aceași format, însă promite ceva...

0 0 votes
Article Rating
Cristina Zegheru a fost redactor Booknation.ro și a scris 91 articole. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Cristina Zegheru aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments