Recenzie ”După ce ne-am îndrăgostit” de Anna Todd

Titlu: După Ce Ne-am îndrăgostit
Autor: Anna Todd
An apariție : 2016
Editura: Trei
Nr. Pagini: 823
Limba: Română
Gen Literar: Young adult
Recenzie de Cristina Zegheru
Publicată la 14.10.2018
Nota recenzorului: 10/10
Recenzie ”După ce ne-am îndrăgostit” de Anna Todd
4.3 (85%) 4 vote[s]

ACUM GĂSEȘTI DUPĂ CE NE-AM ÎNDRĂGOSTIT PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Anna Todd continuă seria After cu volumul trei ”După ce ne-am îndrăgostit” în care cei doi protagoniști sunt conturați într-un stil mult mai amănunțit. Ne sunt evidențiate stările, incertitudinea și temerile care își pun accentul pe dezvoltarea lor.

Tessa este tânăra adolescentă, blondă, frumoasă, inteligentă și optimistă care e măcinată de gânduri privind viitorul ei și dorește din tot sufletul să nu ajungă ca mama sa. Vrea să aibă evidența fiecărui amănut din viața sa, dar soarta nu poate fi controlă, ceea ce o aduce din nou în brațele celui pe care îl iubește și îl urăște în același timp.

Hardin este băiatul care nu își găsește pacea interioară. Este speriat și continuă să trăiască în umbra trecutului, neavând nicio șansă să evadeze din drama care îi macină prezentul. Tessa este singura persoană care poate să îi nimicească demonii, dar la rândul său și acesta trebuie să lupte pentru o vindecare completă.

Neîncrezător în forțele proprii, ajunge la concluzia că adolescenta îi este net superioară și are un viitor strălucit în față, putându-se descurca mult mai bine pe cont propriu. Grijile îi întunecă rațiunea și face tot posibilul pentru a o împedica să plece la Seattle. Dornică de evadare, aceasta pune piciorul în prag și nu acceptă manipularea lui, ajungând în pragul în care dorește o pauză în relație. O mică gură de aer proaspăt venită în urma unei relații bolnave și chinuitoare. Aceasta are ca drept rezultat consolidarea relației și conștientizarea sentimentelor pe care cei doi le au unul față de celalalt.

Sfârșitul este unul șocant, aducându-ne în prin – plan o informație despre trecutul lui Hardin. Un trecut care nu mai este stabil și din care realizează că a trăit douăzeci și unu de ani în minciuni și secrete.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Anna Todd.

În plan personal, acest volum mi-a plăcut la fel de mult ca și celelalte, Anna Todd reușind să păstreze suspansul și dorința de a continua seria. În fiecare volum aflăm informații noi și ne dăm seama cât de multe mai avem de descoperit. Autoarea și-a creat o lume a ei, în care totul este posibil, iar iubirea este nemărginită. Greșita și bolnavă, dragostea este cea care îi salvează la fiecare impas.

Oare vor reuși sentimentele sincere să înainteze în ciuda obstacolelor întâlnite la fiecare pas sau se vor estompa datorită secretelor?

Vă las pe voi să descoperiți!

ACUM GĂSEȘTI DUPĂ CE NE-AM ÎNDRĂGOSTIT PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.