Recenzie „După ce ne-am întâlnit” de Anna Todd

by | Aug 12, 2020 | Beletristică, Dragoste, Literatură Contemporană, Recenzii cărți

🔥 CARTEA DUPĂ CE NE-AM ÎNTÂLNIT ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Seria After semnată de Anna Todd mi-a sporit curiozitatea de a afla despre ce e vorba. În general, încerc să evit cărțile promovate excesiv atunci când sunt la modă. Se pare că această serie încă este printre cele mai citite din întreaga lume. Și nu degeaba este atât de apreciată de către cititorii întregii lumi.

Primul volum, După ce ne-am întâlnit, nu m-a impresionat în mod deosebit. Are acele răsturnări de situație și momente de suspans, dar povestea dintre Tessa și Hardin este una din renumitul tipar fată bună – băiat rău. Un clișeu nu este un lucru rău, iar Anna Todd a încercat să-l facă diferit de restul.

Atracția dintre două persoane complet diferite

Tessa Young este o tânără de optsprezece ani care duce o viață lipsită de orice eveniment interesant. Are un iubit bun și inocent și locuiește cu mama ei. Relația ei cu Noah își are originile încă din copilărie întrucât au crescut împreună. Dar numai prietenia îi ține împreună și nu pasiunea. Cei doi trebuie să aibă o relație la distanță pentru că Tessa merge la facultate la Washington Central University (WCU).

Colega ei de cameră este opusul ei: nebunatică și extravagantă, Steph este fata care merge la petreceri și lipsește aproape în fiecare noapte. Încearcă să o introducă pe Tessa în lumea ei încă de când o întâlnește. Ceea ce nu știe Tessa și nici nu poate să prevadă este faptul că viața ei se va schimba complet.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Anna Todd

Hardin Scott este tipicul băiat rău și arogant care îi dă semne Tessei că nu o suportă încă din primele clipe, atunci când intră în camera ei de cămin. După ce ajung să se cunoască mai bine, Tessa realizează că cei doi sunt cum nu se poate mai diferiți. Iar povestea de dragoste care se naște întâmpină numai obstacole de-a lungul cărții.

Un young adult diferit

Deși povestea nu se remarcă prin ceva impresionant, Anna Todd își conturează foarte bine personajele. Cartea este relatată din perspectiva Tessei și emoțiile ei sunt evidențiate cu atenție. Știe că Hardin nu este băiatul potrivit pentru ea, dar continuă acest joc de-a iubirea până se îndrăgostește de el. Iar el îi întoarce sentimentele, după ce  i-a mărturisit inițial că nu vrea o relație cu nimeni…

Dar cât de departe ești dispus să mergi într-o relație? Vor reuși cei doi să treacă peste obstacole? Puteți afla doar citind acest prim volum al seriei celebre. Cartea a avut un succes răsunător pe Wattpad, unde a debutat ca un fan fiction din pură pasiune.  Un întreg carusel emoțional te încearcă pe măsură ce parcurgi paginile acestui young adult plin de surprize. Finalul este unul brusc și te face să vrei să citești volumul următor. De fapt, întreaga serie are finaluri de acest gen, ca un serial al cărui episod se termină cu suspans și îl aștepți pe următorul cu nerăbdare.

Titlu: După Ce Ne-am întâlnit
Autor: Anna Todd
An apariție : 2015
Editura: TREI
Nr. Pagini: 635
Limba: Română
Gen Literar: Literatura contemporana
Publicată la 12.08.2020
Nota recenzorului: 8/10

Aspecte Pozitive:

Cartea se citește ușor și este plină de momente de suspans și răsturnări de situație.

Aspecte Negative:

Există și paragrafe presărate cu limbaj vulgar, astfel că lectura cărții este recomandată după vârsta de 16 ani.

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Coincidență ca număr de aur”  de Arina Avram

Recenzie ”Coincidență ca număr de aur” de Arina Avram

În prima zi de toamnă, am început să citesc un roman care începe tot cu o zi de toamnă. Ce surprindere cu romanul intitulat Coincidență ca număr de aur. Acum, când scriu, afară plouă și florile mele de pe balcon se deschid, parcă vor să mă îmbrățișeze cald. Când am...

Recenzie ,, Lupta” de Jennifer L. Armentrout

Recenzie ,, Lupta” de Jennifer L. Armentrout

Acum că Seth nu mai poate schimba nimic, speriat de gândul că ar putea să o rănească pe Josie, el pleacă în Andros,  insula unde a copilărit, departe de toți cei la care ține. Dar nu s-ar fi așteptat la ceea ce avea să găsească acolo. Atunci când începe să înțeleagă...

Andreea Stănărîngă este redactor Booknation.ro de 418 zile și a scris până acum 53 articole. Se află pe poziția 24 din 150 de redatori, fiind astfel un Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Andreea Stănărîngă aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments