Recenzie “După şapte ani” de Guillaume Musso

by | Jul 17, 2017 | Beletristică, Dragoste, Ficțiune, Literatura Universală, Mister, Recenzii cărți, Suspans

🔥 CARTEA DUPĂ ŞAPTE ANI ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Se poate scrie o frumoasă poveste de dragoste între două persoane toatal diferite? Rezistă în timp o asemenea relaţie?

Sebastian un lutier de mare succes, provenind dintr-o familie bună, inteligent, discret şi rezervat, produsul unei educaţii burgheze, se îndrăgosteşte de Nikki, un manechin ce visa să joace în drame şi comedii muzicale.

Inteligentă, extrovertită şi entuziastă, ştia să fie afectuoasă şi să se folosească de farmecele ei pentru a-şi atinge scopul. Ducea însă o viaţă plină de excese, frivolităţi şi efuziuni sentimentale. Victimă a unei nevoi conpulsive de a trăi prin ochii bărbaţilor, se juca fără încetare cu focul, gata să meargă până în pânzele albe pentru a se convinge de puterea ei de seducţie.

Exact opusul lui Sebastian.

Totul se consumă repede: căsnicie, divorţ. Cei doi gemeni ai cuplului sunt separaţi: Camille rămâne cu tatăl şi Jeremy cu mama. Relaţia dintre cei doi foşti soţi devine aproape inexistentă.

După şapte ani este o poveste a regăsirii, a faptului că iubirea nu moare în timp, dacă a existat cândva cu adevărat în suflet. Iubirea a rămas acolo arzând mocnit, e nevoie doar de o scânteie să se aprindă din nou. Divorţul i-a separat, ce-i poate aduce împreună? Pericolul. Pericolul de a-şi şti copiii în primejdie.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Guillaume Musso

Două firi încăpăţânate îşi unesc forţele pentru a-l găsi pe Jeremy care a dispărut într-un mod misterios.

Alături de Nikki, viaţa semăna cu o comedie hollywoodiană din anii 30: el era Cary Grant, ea era Katharine Hepburn. Trebuie să recunoască: nimic nu-i plăcuse mai mult decât să râdă cu ea şi să discute cu ea. Nikki ii făcea zile frumoase şi palpitante, aprinzând micuţa scânteie ce dădea gust vieţii.

Dacă voia să mai aibă vreo şansă de a-şi găsii copiii, nu trebuia nicidecum să se îndrăgostească din nou de fosta lui soţie.

Fiindcă, dacă Nikki era principalul său aliat, ea era totodată şi principalul său duşman.

Recunosc că de data aceasta Musso n-a reuşit să mă surpindă cu firul acţiunii, cunoscându-i stilul mi-am dat seama destul de repede ce pune la cale, totuşi am citit-o cu plăcere.

Combinaţia între thriller, poveste de dragoste şi roman poliţist face din După şapte ani o carte plină de trăiri intense de la extaz la agonie şi invers.

Lectură plăcută !

Titlu: După şapte Ani
Autor: Guillaume Musso
An apariție : 2015
Editura: ALL
Nr. Pagini: 400
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 17.07.2017
Nota recenzorului: n/a

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”ISTORIA UNUI GENOCID ÎNDELUNG IGNORAT” de Sergiu Selian

Recenzie ”ISTORIA UNUI GENOCID ÎNDELUNG IGNORAT” de Sergiu Selian

Nicolae Iorga afirma că “Un popor care nu-și cunoaşte istoria este ca un copil care nu-și cunoaşte părinţii!”.  Pe acest principiu, autorul, din dorința de a informa opinia publică română asupra Genocidului din 1915, subiect încă prea puțin cunoscut populației din...

Recenzie ”MEȘTERUL CEASORNICAR” de Ioana Blaga

Recenzie ”MEȘTERUL CEASORNICAR” de Ioana Blaga

Bună, dragi cititori! Vă îmbrățișez cu aroma de ceai de toamnă și vă invit să descoperim o lume magică împreună. Astăzi este mai mult pentru cei care au în casă sau cunosc un princhindel căruia i-ar putea dărui o carte încântătoare. Romanul Meșterul ceasornicar se...

Recenzie ”Magia punctelor” de Stefania Tudorache

Recenzie ”Magia punctelor” de Stefania Tudorache

Ce mai faceți?! Mi-a fost de dor de voi. Am citit mult zilele acestea și am fost dornică să vă împărtășesc ce am mai descoperit prin lumea cărților. Culorile anotimpului mi-au adus, cu iz de toamnă, cartea Magia punctelor scrisă de Ștefania Tudorache.  Volumul...

Daniela este redactor Booknation.ro de 1331 zile și a scris până acum 98 articole. Se află pe poziția 12 din 151 de redatori, fiind astfel un Redactor Foarte Activ. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Daniela aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Barbalata Mirela

Nu am reusit sa-mi iau aceasta carte dar o voi face la un moment dat. Imi place stilul lui Musso.