Recenzie “După şapte ani” de Guillaume Musso

by | Jul 17, 2017 | Beletristică, Dragoste, Ficțiune, Literatura Universală, Mister, Recenzii cărți, Suspans

🔥 CARTEA DUPĂ ŞAPTE ANI ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Se poate scrie o frumoasă poveste de dragoste între două persoane toatal diferite? Rezistă în timp o asemenea relaţie?

Sebastian un lutier de mare succes, provenind dintr-o familie bună, inteligent, discret şi rezervat, produsul unei educaţii burgheze, se îndrăgosteşte de Nikki, un manechin ce visa să joace în drame şi comedii muzicale.

Inteligentă, extrovertită şi entuziastă, ştia să fie afectuoasă şi să se folosească de farmecele ei pentru a-şi atinge scopul. Ducea însă o viaţă plină de excese, frivolităţi şi efuziuni sentimentale. Victimă a unei nevoi conpulsive de a trăi prin ochii bărbaţilor, se juca fără încetare cu focul, gata să meargă până în pânzele albe pentru a se convinge de puterea ei de seducţie.

Exact opusul lui Sebastian.

Totul se consumă repede: căsnicie, divorţ. Cei doi gemeni ai cuplului sunt separaţi: Camille rămâne cu tatăl şi Jeremy cu mama. Relaţia dintre cei doi foşti soţi devine aproape inexistentă.

După şapte ani este o poveste a regăsirii, a faptului că iubirea nu moare în timp, dacă a existat cândva cu adevărat în suflet. Iubirea a rămas acolo arzând mocnit, e nevoie doar de o scânteie să se aprindă din nou. Divorţul i-a separat, ce-i poate aduce împreună? Pericolul. Pericolul de a-şi şti copiii în primejdie.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Guillaume Musso

Două firi încăpăţânate îşi unesc forţele pentru a-l găsi pe Jeremy care a dispărut într-un mod misterios.

Alături de Nikki, viaţa semăna cu o comedie hollywoodiană din anii 30: el era Cary Grant, ea era Katharine Hepburn. Trebuie să recunoască: nimic nu-i plăcuse mai mult decât să râdă cu ea şi să discute cu ea. Nikki ii făcea zile frumoase şi palpitante, aprinzând micuţa scânteie ce dădea gust vieţii.

Dacă voia să mai aibă vreo şansă de a-şi găsii copiii, nu trebuia nicidecum să se îndrăgostească din nou de fosta lui soţie.

Fiindcă, dacă Nikki era principalul său aliat, ea era totodată şi principalul său duşman.

Recunosc că de data aceasta Musso n-a reuşit să mă surpindă cu firul acţiunii, cunoscându-i stilul mi-am dat seama destul de repede ce pune la cale, totuşi am citit-o cu plăcere.

Combinaţia între thriller, poveste de dragoste şi roman poliţist face din După şapte ani o carte plină de trăiri intense de la extaz la agonie şi invers.

Lectură plăcută !

🔥 CARTEA DUPĂ ŞAPTE ANI ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: După şapte Ani
Autor: Guillaume Musso
An apariție : 2015
Editura: ALL
Nr. Pagini: 400
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 17.07.2017
Nota recenzorului: n/a

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Copilărie fermecată” de Ioana Trif

Recenzie ”Copilărie fermecată” de Ioana Trif

Cine nu are bătrân să își cumpere, spune un vechi proverb. Sau cine nu are bunici, poate savura atmosfera blândă și plină de căldură din preajma lor citind cartea Copilărie fermecată de Ioana Trif. Pe tot parcursul lecturării predomină o stare de liniște sufletească,...

Recenzie ”Vacanță la Kyoto” de BARAZSULY ETA

Recenzie ”Vacanță la Kyoto” de BARAZSULY ETA

În ultimele zile cerul a avut o seninătate în albastrul lui care mă îndemna la visare. Nu știu dacă ați reușit și voi să îl observați, dar pe mine m-a cucerit întru totul. Mi-am luat cartea pe care mi-am programat să o citesc săptămâna aceasta, un scaun confortabil pe...

Recenzie ”Patimi înălțătoare” de Rafaela Melinte

Recenzie ”Patimi înălțătoare” de Rafaela Melinte

M-am obișnuit atunci când citesc să îmi iau ceva bun lângă mine. Fie îmi fac prăjituri cu diferite arome, fie îmi iau câteva semințe gustoase pe care le asezonez mereu cu un ceai, cafea sau ciocolată caldă. În ultima vreme, am început să citesc tot mai mult și mi-am...

Daniela este redactor Booknation.ro de 1223 zile și a scris până acum 98 articole. Se află pe poziția 12 din 143 de redatori, fiind astfel un Redactor Foarte Activ. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Daniela aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Barbalata Mirela
Barbalata Mirela

Nu am reusit sa-mi iau aceasta carte dar o voi face la un moment dat. Imi place stilul lui Musso.