🔥 CARTEA FATA DIN BROOKLYN ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Să ai un copil te obligă să te lepezi de un trecut prea greu, singura condiţie ca să poţi merge mai departe.Să ai un copil face ca viitorul lui să devină mult mai important decât trecutul tău.Să ai un copil înseamnă să fii sigur că trecutul nu va mai învinge niciodată viitorul.

Musso are un stil captivant, fresh, modern şi alert. Îi plac intrigile complicate, care capătă amploare ca un bulgăre de zăpadă ce se rostogoleşte, conspirațiile la scară înaltă, răsturnările de situație, suspansul şi misterul.

Fata din Brooklyn este a doua carte pe care, pur şi simplu, am devorat-o într-o noapte şi n-o să mă opresc să-l descopăr pe Musso pentru că pare că scrie pe gustul meu.

Eşti sigur că o cunoşti pe femeia pe care o iubeşti?

Există multe căsătorii făcute în grabă, sub impulsul fluturilor din stomac care suntem convinşi că vor trăi veşnic. Dar Raphael, în ciuda dragostei pe care o simte pentru logodnica sa, o tânără metisă, Anna, vrea claritate, nu mai vrea surprize ca în trecut, trebuie să ştie sigur cine e femeia care va deveni mama fiului său, pe care-l creşte momentan singur, provenit dintr-o căsnicie ratată anterioară.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Guillaume Musso

Amândoi sunt oameni cu cariere de succes. El, scriitor de thriller cu mare priză la public, ea, doctoră pediatră, plină de empatie şi viață. Deşi relația lor durează doar de şase luni, amândoi sunt hotărâți să facă marele pas. Dar Raphael este ros de curiozitate şi bănuieli. Trecutul Annei este pentru el o gaură neagră, un cufăr ferecat pe care aceasta evită cu încăpățânare să-l deschidă.

Momentul adevărului, când bărbatul pune piciorul în prag şi cere să i se explice ce anume i se ascunde, are ca urmare dispariția Annei şi o cursă nebună a lui Raphael pentru a descoperi pas cu pas trecutul acesteia, scoțând la lumina secrete teribile şi dureroase.

Ajutat de un bun prieten, polițist pensionat, cu propriul trecut marcat de pierderi macabre, scriitorul nostru ajunge din Paris în New York mergând pe urmele unui caz vechi de zece ani, rămas nerezolvat, şocant şi violent ce iese la suprafață întinzându-şi tentaculele criminale pe ambele țărmuri ale Atlanticului.

Tu ce ai fi în stare să faci pentru femeia iubită? Cât ai fi dispus să ierți? Cât ar conta trecutul? E mai bine ca secretele dureroase să rămână îngropate?

🔥 CARTEA FATA DIN BROOKLYN ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Fata Din Brooklyn
Autor: Guillaume Musso
An apariție : 2017
Editura: ALL
Nr. Pagini: 432
Limba: Română
Gen Literar: Crime, Thriller, Mistery
Publicată la 29.04.2019
Nota recenzorului: 9/10

Avatar
Autor: Angela
Angela e Erou Booknation.ro
Redactor de 502 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Angela