Recenzie “Fericirea începe azi” de Jamie McGuire

Titlu: Fericirea începe Azi
Autor: Jamie McGuire
An apariție : 2013
Editura: Trei
Nr. Pagini: 440
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Recenzie de Alexandra Villani
Publicată la 22.10.2018
Nota recenzorului: 7/10

🔥 CARTEA FERICIREA ÎNCEPE AZI ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Trebuie să recunosc că atunci când am început să citesc acest roman, a fost datorită celor care mă înconjurau în viața de zi cu zi și pe care îi auzeam mereu vorbind despre această carte.

Interesul meu a fost repede trezit la viață atunci când am auzit detalii despre povestea de dragoste furtunoasă pe care cei doi o trăiau, lăsându-i pe toți din jurul lor, fără cuvinte.

“Fericirea începe azi” de Jamie McGuire este un roman de dragoste încărcat cu sentimentele atipice adolescenței. Deciziile nebunești luate pe moment, iubirea furtunoasă și suferința extremă pe care autorul ne-o exprimă, ne duce cu gândul chiar la momentele din adolescența noastră și care mie mi s-au părut atât de familiare.

Abby Abernathy, o adolescentă responsabilă cu un trecut dureros pe care îl vrea uitat, iar el, un bad boy aducător de probleme. Chimia perfectă. Atunci când Abby a decis să plece din Wichita, spera la o viață linistită la Eastern crezând că a scăpat de toate problemele pe care le-a avut cât timp a trăit acolo dar, când l-a cunoscut pe Travis, toată lumea ei bine construită, a început să se clatine.

O pereche de bocanci greoi s-au oprit în fața mea, atrăgându-mi atenția spre podea. Mi-am ridicat privirea; jeanși pătați de sânge, un abdomen frumos sculptat, un piept dezgolit, tatuat, scăldat de transpirație și, în cele din urmă, o pereche de ochi căprui, frumoși și calzi.”

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Jamie McGuire.

Momentul în care acest roman începe să prindă aripi, este chiar seara în care cei doi s-au cunoscut.

El, ofensat din cauza dezinteresului pe care ea îl afișa, a încercat să o facă să se apropie de el printr-un pariu inofensiv, care, până la urmă l-a făcut să-și dea seama de un singur lucru, acela că el chiar nu poate trăii fără ea.

Un roman destul de reușit din punctul meu de vedere dar parcă prea dus la extrem. Sunt anumite capitole de care voiam să trec cât mai repede și anumite capitole pe care le-am devorat. Totuși, sunt convinsă că aceste defecte și calități sunt cele care dau credibilitate acestui roman. Nu sunt dezamăgită de calitatea romanului dar cu siguranță nu aș recomanda această carte unui adult cu o anumită experiență în ale cititului. Pentru mine, Fericirea începe azi” de Jamie McGuire este un roman de citit în timpul adolescenței deoarece cred că se amestecă foarte bine cu viața de zi cu zi al unui tânăr licean.

” – Nu sunt una din gemenele Barbi sau vreuna din fanele tale  de-acolo, i-am spus, aruncându-le o căutătură urâtă fetelor din spatele nostru. Nu sunt impresionată de tatuajele tale sau de farmecul tău masculin, sau de indiferența ta forțată, așa încât poți să nu te mai străduiești, bine?”

🔥 CARTEA FERICIREA ÎNCEPE AZI ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.